Įkraunama...
Įkraunama...

konsultacija siuvimo klausimais

Naktibalda, labai profesionaliai viskas atrodo. Įsivaizduoju, kad taip daug tobuliau pasiuvama ir rūba geriau gula ant kūno. Nors dar kelis kartus reikėtų perskaityti, kad suprasčiau, kaip ten visa eiga atrodo.
O tu pamušalo detales kerpi daug didesnes, nei pagrindo? Skaitant susidaro toks įspūdis, kad ten to pamušalo labai daug būna.

Na pabaigos nepagaunu aš, kaip ten tos rankovės įstatomos. Juk jau nebelieka jokių skylių pro kus išverti, kad būtų galima prieiti prie siūlių.
Atsakyti
QUOTE(Kerpena @ 2008 10 29, 09:15)
Naktibalda, labai profesionaliai viskas atrodo. Įsivaizduoju, kad taip daug tobuliau pasiuvama ir rūba geriau gula ant kūno. Nors dar kelis kartus reikėtų perskaityti, kad suprasčiau, kaip ten visa eiga atrodo.
O tu pamušalo detales kerpi daug didesnes, nei pagrindo? Skaitant susidaro toks įspūdis, kad ten to pamušalo labai daug būna.

Na pabaigos nepagaunu aš, kaip ten tos rankovės įstatomos. Juk jau nebelieka jokių skylių pro kus išverti, kad būtų galima prieiti prie siūlių.

nieko profesionalaus, bet kuriuo atveju aš pamušalą derinu ne prie lekalų kuriuos iškerpame, o jau prie aties gaminio mirksiukas.gif , todėl pamušalas visada būne ten kur jam reikia būti ne per daug ir ne per mažai 4u.gif

su ta pabaiga tai jaučiu reik pamatyti, nes mane čia išmokė senos siuvėjos, tai tikrai būdas liuksinis , dėvėjimo atveju ypač rolleyes.gif ,gal pavykas papaišyti jei bus įdomu galėsiu paaiškinti išsamiau 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Naktibalda @ 2008 10 29, 13:43)
su ta pabaiga tai jaučiu reik pamatyti, nes mane čia išmokė senos siuvėjos, tai tikrai būdas liuksinis , dėvėjimo atveju ypač  rolleyes.gif ,gal pavykas papaišyti jei bus įdomu galėsiu paaiškinti išsamiau 4u.gif

Taip, būtų naudinga manau. Aš tą pamušalo siuvimo aprašymą kelis kartus skaičiau, lyg ir aišku, lyg ir nelabai. jei galėsi, papaišyk 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Serinute @ 2008 10 29, 13:59)
Taip, būtų naudinga manau. Aš tą pamušalo siuvimo aprašymą kelis kartus skaičiau, lyg ir aišku, lyg ir nelabai. jei galėsi, papaišyk  4u.gif

gerai tik ne šiuo metu ane mirksiukas.gif , gal vakare 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Naktibalda @ 2008 10 29, 15:02)
gerai tik ne šiuo metu ane  mirksiukas.gif , gal vakare  4u.gif

Tai neskubu gi. Šiandien ar ryt smile.gif Svarbu, kad gali padėti suprasti smile.gif
Atsakyti
Sveikos,

Sakykit, kodėl siuvaant kelnes, priekyje metasi tokios raukšlės (foto raudonai pavaidzuota). Ar dar galima ką pakoreguoti? g.gif

user posted image
Atsakyti
Sveikutes, gal netycia turit sarafano su petnesom ar kisenem iskarpas?
Atsakyti
QUOTE(Serinute @ 2008 11 02, 00:55)
Sveikos,

Sakykit, kodėl siuvaant kelnes, priekyje metasi tokios raukšlės (foto raudonai pavaidzuota). Ar dar galima ką pakoreguoti?  g.gif

user posted image

taip gali būti dėl to, kad kelnės ties klubais yra per siauros, o kita priežastis neteisingai sukonstruotos. jei per siauros reikia ties klubais paplatinti šoninę ir vidurio siūles.
kitas galimas variantas kai atsiranda horizontalios klostės, tai konstrukcijos klaida, ją reikia taisyti paslenkant detalės atraminį paviršių į šoninę krašto pusę.

truputi vėliau įkelsiu paveiksliukus.
Atsakyti
QUOTE(Akvilė @ 2008 11 02, 13:42)
taip gali būti dėl to, kad kelnės ties klubais yra per siauros, o kita priežastis neteisingai sukonstruotos. jei per siauros reikia ties klubais paplatinti šoninę ir vidurio siūles.
kitas galimas variantas kai atsiranda horizontalios klostės, tai konstrukcijos klaida, ją reikia taisyti paslenkant detalės atraminį paviršių į šoninę krašto pusę.

truputi vėliau įkelsiu paveiksliukus.

Ačiū. Tik nelabai supratau to "paslenkant detalės atraminį paviršių į šoninę krašto pusę", nes ne siuvėja esu smile.gif
Dariau iškarpas pagal burdą, prieš kerpant dar išsimatavu savo geras kelne, lyginau su brėžiniu. Sutapo cm į cm, tai ir nesuprantu. Stovi sukirptos ir nzn ką daryti unsure.gif
Atsakyti
QUOTE(blondynka @ 2008 11 02, 10:24)
Sveikutes, gal netycia turit sarafano su petnesom ar kisenem iskarpas?

tai nesudėtinga ir vadovaudamasi temos pradžioje įkeltu konstravimo metodu gali pasidaryti pati, taip bus geriausia o ir įdomiau smile.gif
Papildyta:
QUOTE(Serinute @ 2008 11 02, 12:59)
Ačiū. Tik nelabai supratau to "paslenkant detalės atraminį paviršių į šoninę krašto pusę", nes ne siuvėja esu smile.gif
Dariau iškarpas pagal burdą, prieš kerpant dar išsimatavu savo geras kelne, lyginau su brėžiniu. Sutapo cm į cm, tai ir nesuprantu. Stovi sukirptos ir nzn ką daryti  unsure.gif

user posted image
user posted image
tai va punktyrinė linija rodo kaip turi būti pataisyta detalė

pirmoje nuotraukoje kai kelnės per siauros, antra - bloga konstrukcija.
Atsakyti

O čia turbūt tvarkyti priekines kelnių detales? (Kur konstravimo klaida)?
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Serinute: 02 lapkričio 2008 - 12:29
QUOTE(Serinute @ 2008 11 02, 13:29)
O čia turbūt tvarkyti priekines kelnių detales? (Kur konstravimo klaida)?

taip tik priekines, jeigu būtų užpakalį reiktų tvarkyt užpakaly, bet pas tave tik priekis tai tvarkyti reik tik priekį sėkmės smile.gif jei ko nesuprasi rašyk
Atsakyti