Įkraunama...
Įkraunama...

konsultacija siuvimo klausimais

QUOTE(Serinute @ 2008 10 22, 08:16)
Dėkui,man rodos "pagavau kampą" smile.gif
Dar noriu paklausti dėl pamušalo. Jį taip pat "apmėtyti" turbūt reikia?

taip aš jį apmėtau, tik siūles neišskleidžiu, o apmėtau abi kartu ir nuverčiu į vieną pusę, nu va ir fainai kai kampas pagautas biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Naktibalda @ 2008 10 21, 23:55)
tai tau jo vers nereikia, tavo šonai kol nesusiūti tu pradedi nuo vienos peties iki pažasties išėmos, tada iš kitos pusės, jei nesupratai, pamėginisu papaišyti jei tik sugebėsiu, sakyk jei ką

Tai kaip supratau, pamušalo šonus susiuvi paskiausiai? g.gif
Atsakyti
QUOTE(papuga @ 2008 10 22, 11:50)
Tai kaip supratau, pamušalo šonus susiuvi paskiausiai?  g.gif

ne tik pamušalo bet ir pagrindo mirksiukas.gif
aš darau taip viską susitvrakau tada imu ir siuvu kiaurai pradedu pamušalą ir baigiu pagrindą, gaunasi viena siūle susiuvi ir pamušalo ir pagrindo detales, tada atverčiu ir prikabinu pamušalą su orinėm kilputėm prie pagrindo ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Naktibalda @ 2008 10 22, 13:34)
ne tik pamušalo bet ir pagrindo  mirksiukas.gif
aš darau taip viską susitvrakau tada imu ir siuvu kiaurai pradedu pamušalą ir baigiu pagrindą, gaunasi viena siūle susiuvi ir pamušalo ir pagrindo detales, tada atverčiu ir prikabinu pamušalą su  orinėm kilputėm prie pagrindo  ax.gif

Kaip gerai su išmanančiu reikalą žmogum pabendrauti mirksiukas.gif Ačiū. Pagalvojus, daug lengvesnis darbas g.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo papuga: 22 spalio 2008 - 16:04
QUOTE(papuga @ 2008 10 22, 18:04)
Kaip gerai su išmanančiu reikalą žmogum pabendrauti  mirksiukas.gif Ačiū. Pagalvojus, daug lengvesnis darbas  g.gif

Smagu, kad ne man vienai naudingos tos konsultacijos smile.gif
Dėkui dar kartą mūsų patarėjai už kantrybę wink.gif
Atsakyti
QUOTE(papuga @ 2008 10 22, 17:04)
Kaip gerai su išmanančiu reikalą žmogum pabendrauti  mirksiukas.gif Ačiū. Pagalvojus, daug lengvesnis darbas  g.gif

QUOTE(Serinute @ 2008 10 22, 17:51)
Smagu, kad ne man vienai naudingos tos konsultacijos smile.gif
Dėkui dar kartą mūsų patarėjai už kantrybę wink.gif

kad tik mačytų, kantrybės pas many daug biggrin.gif
Atsakyti
Na vat, pabaigiau šiandien siūti savo sarafana. Bus puikus darbinis rūbelis. Prie marškinukų tikrai dailiai atrodo. Esu patenkinta, nors turiu prie ko kabintis g.gif Ir dėkinga už pamušalo siuvimo patarimus wink.gif

user posted image
Atsakyti
QUOTE(Serinute @ 2008 10 25, 14:59)
Na vat, pabaigiau šiandien siūti savo sarafana. Bus puikus darbinis rūbelis. Prie  marškinukų tikrai dailiai atrodo. Esu patenkinta, nors turiu prie ko kabintis g.gif  Ir dėkinga už pamušalo siuvimo patarimus wink.gif

Wow, kaip gražu wub.gif
Atsakyti
QUOTE(papuga @ 2008 10 25, 15:19)
Wow, kaip gražu wub.gif

Dėkui smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Serinute @ 2008 10 25, 13:59)
Na vat, pabaigiau šiandien siūti savo sarafana. Bus puikus darbinis rūbelis. Prie  marškinukų tikrai dailiai atrodo. Esu patenkinta, nors turiu prie ko kabintis g.gif  Ir dėkinga už pamušalo siuvimo patarimus wink.gif
saunuole thumbup.gif , labai dailiai atrodo, kad ir kur ten noretum prisikabinti, nesikabink, nuotraukoje nesimato mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Serinute @ 2008 10 25, 13:59)

šaunuolė thumbup.gif , labai gražu, niek netraukia, nies nesuraukta, žodžiu labai liuks 4u.gif
Atsakyti
Sveikos! Mergaites, uzejau cia, nes zinau, kad supermamose vsika galima issiaiskinti, tikiuosi jusu pagalbos siais klausimais:
1.kur galima vilniuje rasti puikiu audiniu isigyti uz padoria kaina (taupau laika, tai swarbu ir kokioje miesto vietoje), noriu siuti suknele;
2.taip pat noriu prikleti naujam gyvenimui palta, kur galeciau rasti sagu, kur butu geras pasirinkimas;
3.esu pakviesta i helovyno baliu, tad reikai susirasti kostiuma, gal zinote kur tokiu dalykus nuomoja ir gal turite patarimu, kaip puostis tokia proga, nes nesu buvusi dar tokiame teminiame vakarelyje, noriu isvengti baltos varnos sidromo.

Merginos rasykite i az jei galite, turiu tik sia savaite, nes per laisvas dienas isvyksiu i gimtine, kur susitiksiu su sawo siuveja...ir vakarelis

Laukiu nesulaukiu jusu patarimu, aciu jums is anksto...
Papildyta:
Sveikos! Mergaites, uzejau cia, nes zinau, kad supermamose vsika galima issiaiskinti, tikiuosi jusu pagalbos siais klausimais:
1.kur galima vilniuje rasti puikiu audiniu isigyti uz padoria kaina (taupau laika, tai swarbu ir kokioje miesto vietoje), noriu siuti suknele;
2.taip pat noriu prikleti naujam gyvenimui palta, kur galeciau rasti sagu, kur butu geras pasirinkimas;
3.esu pakviesta i helovyno baliu, tad reikai susirasti kostiuma, gal zinote kur tokiu dalykus nuomoja ir gal turite patarimu, kaip puostis tokia proga, nes nesu buvusi dar tokiame teminiame vakarelyje, noriu isvengti baltos varnos sidromo.

Merginos rasykite i az jei galite, turiu tik sia savaite, nes per laisvas dienas isvyksiu i gimtine, kur susitiksiu su sawo siuveja...ir vakarelis

Laukiu nesulaukiu jusu patarimu, aciu jums is anksto...
smile.gif
Atsakyti