Įkraunama...
Įkraunama...

konsultacija siuvimo klausimais

QUOTE(astukas @ 2008 04 23, 14:11)
Tai kad ta skyle klyne rolleyes.gif

Jo, aplikacija netiks lotuliukas.gif Aš tai darau taip : iš vidaus dedu dzinso ar kokios storesnės nesitampančios medžiagos lopą, tada siuvimo mašina birbinu pirmyn - atgal - aplinkui. Ir skylė susisiuva, ir užsilopo. Nežinau, ar aiškiai paaiškinau, nu jei nesupratai, tai bandysiu nupiešti ir įmesti 4u.gif
Atsakyti
turiu klausima:mano siuvimo masina siuna tik ta paprasta siule (na siuvimo masina neoverlokine verysad.gif ) zadu siuti medziagini na dekla ar kazkas pan. ir kai susiuni dvi medziageles ka man reiktu daryti kad ju krasteliai viduje neirtu?ar imanoma ka nors padaryti? g.gif
Atsakyti
QUOTE(papuga @ 2008 04 23, 13:23)
Jo, aplikacija netiks  lotuliukas.gif Aš tai darau taip : iš vidaus dedu dzinso ar kokios storesnės nesitampančios medžiagos lopą, tada siuvimo mašina birbinu pirmyn - atgal - aplinkui. Ir skylė susisiuva, ir užsilopo. Nežinau, ar aiškiai paaiškinau, nu jei nesupratai, tai bandysiu nupiešti ir įmesti  4u.gif

Labai aisku 4u.gif Einu birbint tongue.gif Dekui mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(dragon.fly @ 2008 04 27, 17:20)
turiu klausima:mano siuvimo masina siuna tik ta paprasta siule (na siuvimo masina neoverlokine  verysad.gif ) zadu siuti medziagini na dekla ar kazkas pan. ir kai susiuni dvi medziageles ka man reiktu daryti kad ju krasteliai viduje neirtu?ar imanoma ka nors padaryti? g.gif

Ar tavo mašinoje yra zigzago siūlė? Nes šiaip visose buitinėse mašinose yra zigzagas. Paprasčiausiai, kai susiusi medžiagas, apmėtyk kraštelį su tankesniu zigzagu ir viskas thumbup.gif

Arba dar vienas variantas - padaryk dvigubą siūlę, kaip patalinėje.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Bekky: 27 balandžio 2008 - 18:36
QUOTE(dragon.fly @ 2008 04 27, 18:20)
turiu klausima:mano siuvimo masina siuna tik ta paprasta siule (na siuvimo masina neoverlokine  verysad.gif ) zadu siuti medziagini na dekla ar kazkas pan. ir kai susiuni dvi medziageles ka man reiktu daryti kad ju krasteliai viduje neirtu?ar imanoma ka nors padaryti? g.gif

Aš siuvu dviguba siūle - pirma susiuvu iš gerosios pusės (blogoji pusė į vidų) kokį 5 mm nuo krašto atstumu, tada išverčiu blogąją pusę į viršų ir siuvu tokiu atstumu, kad pasikavotų tas atsiųtas kraštelis. Tikiuosi, kad paaiškinau aiškiai ax.gif . Dar gali su rankom apmėtyti. Sėkmės 4u.gif 4u.gif 4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo papuga: 27 balandžio 2008 - 19:08
dekui aciuks.gif .tikrai paaiskinai biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(dragon.fly @ 2008 04 27, 18:20)

na kad ir paprastoj siuvimo mašinoj turi būti zigzgo siūlė. atidžiai pasižiūrėk gal rasi tą operaciją. seniau taip ir apmėtydavo
jau paaiškino. sorry iki galo neperskaičiau
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo meskute231: 27 balandžio 2008 - 21:42
o galkas gali patarti kaip pasiuti bliuskute be sleikuciu, pradedancia plateti po krutine. Mazdaug tokia.....
user posted image
Nelabai is manes kokia siuveja, esu tik megeja. Nesumastau kaip padayti viksutine dali, kad aptempta butu...... 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(loona666 @ 2008 04 29, 13:44)
o galkas gali patarti kaip pasiuti bliuskute be sleikuciu, pradedancia plateti po krutine. Mazdaug tokia.....
user posted image
Nelabai is manes kokia siuveja, esu tik megeja. Nesumastau kaip padayti viksutine dali, kad aptempta butu...... 4u.gif

kai konstruoji imamas 0 priedas laisvumui
Atsakyti
Sveikos siuvejeles 4u.gif turiu toki paprasta klausimeli - noriu siutis(siuvykloje) marskinukus ilgom rankovem,tik nezinau kiek reikia pirkti audinio blush2.gif Audinio plotis berods 1.50.Is anksto dekoju smile.gif
Atsakyti
QUOTE(ta pati Sonecka @ 2008 05 07, 19:11)
Sveikos siuvejeles 4u.gif turiu toki paprasta klausimeli - noriu siutis(siuvykloje) marskinukus ilgom rankovem,tik nezinau kiek reikia pirkti audinio blush2.gif Audinio plotis berods 1.50.Is anksto dekoju smile.gif

1,5 metro užtex tikrai (gal dar ir lix kox galiukas, bet jau geriau centimetru daugiau) mirksiukas.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo papuga: 07 gegužės 2008 - 17:36
QUOTE(papuga @ 2008 05 07, 15:35)
1,5 metro užtex tikrai (gal dar ir lix kox galiukas, bet jau geriau centimetru daugiau)  mirksiukas.gif

sirdingai dekoju 4u.gif
Atsakyti