Labas, gal patarsite, kur nusipirkti dėžutę su daug skyrelių įvairioms siuvimo smulkmenoms susidėti?
QUOTE(lelytia @ 2008 04 06, 12:04)
Labas, gal patarsite, kur nusipirkti dėžutę su daug skyrelių įvairioms siuvimo smulkmenoms susidėti?
Žvejybos reikmenų parduotuvėse būna tokių plastmasinių su daug skyrelių.
Labas,nusipirkau BURDA noriu pasisiūti kelnes,bet man reikia didesnio dydžio nei ten yra,kaip pasidaryti iškarpas?tiesiog braizyti didesnes?
QUOTE(Kriste252 @ 2008 04 07, 23:08)
Labas,nusipirkau BURDA noriu pasisiūti kelnes,bet man reikia didesnio dydžio nei ten yra,kaip pasidaryti iškarpas?tiesiog braizyti didesnes?
Kaip didinti iškarpas, būna karts nuo karto paaiškinta burdoje, bet ne kiekvienoje. Jei nori, galiu pažiūrėti, kokioje paskutinėje buvo. internetu to nepaaiškinsi
kiek atsimenu iš žurnalo, galima padidinti dviem dydžiais, nei yra didžiausia iškarpa, taip rekomenduoja
QUOTE(Kriste252 @ 2008 04 07, 21:08)
surask iskarpoje priekineja vidurio/kanto linija perkirpk ir pridek 1-3 cm, daugiau nepatarciau,, ta pati daryk su nugarine iskarpa cia ikeliu toki labai meniska piesinuka raudona linija pazymejau apytiksliai kur kirpti, antrame piesinyja parodyta kaip atrodys su tarpu, trecias piesinys nugaroine kelniu dalis dalis, nu tikiuosi nors kiek aisku
QUOTE(LINUTUKĖ @ 2008 04 08, 12:02)
surask iskarpoje priekineja vidurio/kanto linija perkirpk ir pridek 1-3 cm, daugiau nepatarciau,, ta pati daryk su nugarine iskarpa cia ikeliu toki labai meniska piesinuka raudona linija pazymejau apytiksliai kur kirpti, antrame piesinyja parodyta kaip atrodys su tarpu, trecias piesinys nugaroine kelniu dalis dalis, nu tikiuosi nors kiek aisku
supratau...aciu.esu kazkada siuvusi senai pagal zurnalu iškarpas,o dabar noriu ir bijau...gal medziaga pigesne nusipirkti bandymas...
Šiaip tai pačioj burdoj visai kitokia iškarpų didinimo technologija...
Pažiūrėk naujoj burdoj (4/2008), ten kaip tik yra parodyta, kaip sumažinti ar padidinti iškarpas
Būkit geros, patarkit, kur ieškoti komunijos suknelei pasiūti brėžinių?
QUOTE(giluze @ 2008 04 09, 09:39)
Būkit geros, patarkit, kur ieškoti komunijos suknelei pasiūti brėžinių?
kaskuriam is burdos numeriu tikrai maciau, bet dabar tikrai nepamenu kuriame, senokai jau maciau, gal 2007 metu kaskuriam
Papildyta:
pasiuziurek sita gal tiks , o siaip tai pasidairyk tarp burda zurnalu, tikrai daug ka galima pritaikyti
Ačiū, Linutuke, turėsiu kur knistis.