Įkraunama...
Įkraunama...

konsultacija siuvimo klausimais

Labas, gal patarsite, kur nusipirkti dėžutę su daug skyrelių įvairioms siuvimo smulkmenoms susidėti?
Atsakyti
Labas merginos,
As noriu dukrai pasiut paltuka, siuti moku, bet reiktu iskarpos. ax.gif
Norim tokio kaip sitas, Tik gal truputi keisim apykakle, desim kapisona. 4u.gif

user posted image
Atsakyti
QUOTE(lelytia @ 2008 04 06, 12:04)
Labas, gal patarsite, kur nusipirkti dėžutę su daug skyrelių įvairioms siuvimo smulkmenoms susidėti?

Žvejybos reikmenų parduotuvėse būna tokių plastmasinių su daug skyrelių.
Atsakyti
Labas,nusipirkau BURDA noriu pasisiūti kelnes,bet man reikia didesnio dydžio nei ten yra,kaip pasidaryti iškarpas?tiesiog braizyti didesnes?
Atsakyti
QUOTE(Kriste252 @ 2008 04 07, 23:08)
Labas,nusipirkau BURDA noriu pasisiūti kelnes,bet man reikia didesnio dydžio nei ten yra,kaip pasidaryti iškarpas?tiesiog braizyti didesnes?

Kaip didinti iškarpas, būna karts nuo karto paaiškinta burdoje, bet ne kiekvienoje. Jei nori, galiu pažiūrėti, kokioje paskutinėje buvo. internetu to nepaaiškinsi

kiek atsimenu iš žurnalo, galima padidinti dviem dydžiais, nei yra didžiausia iškarpa, taip rekomenduoja
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo papuga: 07 balandžio 2008 - 23:23
QUOTE(Kriste252 @ 2008 04 07, 21:08)

surask iskarpoje priekineja vidurio/kanto linija perkirpk ir pridek 1-3 cm, daugiau nepatarciau,, ta pati daryk su nugarine iskarpa cia ikeliu toki labai meniska piesinuka blush2.gif lotuliukas.gif raudona linija pazymejau apytiksliai kur kirpti, antrame piesinyja parodyta kaip atrodys su tarpu, trecias piesinys nugaroine kelniu dalis dalis, nu tikiuosi nors kiek aisku ax.gif
user posted image
Atsakyti
QUOTE(LINUTUKĖ @ 2008 04 08, 12:02)
surask iskarpoje priekineja vidurio/kanto linija perkirpk ir pridek 1-3 cm, daugiau nepatarciau,, ta pati daryk su nugarine iskarpa cia ikeliu toki labai meniska piesinuka  blush2.gif  lotuliukas.gif raudona linija pazymejau apytiksliai kur kirpti, antrame piesinyja parodyta kaip atrodys su tarpu, trecias piesinys nugaroine kelniu dalis dalis, nu tikiuosi nors kiek aisku  ax.gif
user posted image

supratau...aciu.esu kazkada siuvusi senai pagal zurnalu iškarpas,o dabar noriu ir bijau...gal medziaga pigesne nusipirkti bandymas...
Atsakyti
Šiaip tai pačioj burdoj visai kitokia iškarpų didinimo technologija... ax.gif
Atsakyti
Pažiūrėk naujoj burdoj (4/2008), ten kaip tik yra parodyta, kaip sumažinti ar padidinti iškarpas
Atsakyti
Būkit geros, patarkit, kur ieškoti komunijos suknelei pasiūti brėžinių? ax.gif
Atsakyti
QUOTE(giluze @ 2008 04 09, 09:39)
Būkit geros, patarkit, kur ieškoti komunijos suknelei pasiūti brėžinių?  ax.gif

kaskuriam is burdos numeriu tikrai maciau, bet dabar tikrai nepamenu kuriame, senokai jau maciau, gal 2007 metu kaskuriam g.gif
Papildyta:
pasiuziurek sita gal tiks , o siaip tai pasidairyk tarp burda zurnalu, tikrai daug ka galima pritaikyti mirksiukas.gif
Atsakyti
Ačiū, Linutuke, turėsiu kur knistis. 4u.gif
Atsakyti