Įkraunama...
Įkraunama...

konsultacija siuvimo klausimais

QUOTE(LINUTUKĖ @ 2007 12 01, 21:03)
30lt. uz metra, o plotis 150cm pirkau priekalvariju turgaus audiniu parduotuveja, buvo dar keletas spalvu,

dėkui už išsamią informaciją 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(LINUTUKĖ @ 2007 12 01, 22:03)
30lt. uz metra, o plotis 150cm pirkau priekalvariju turgaus audiniu parduotuveja, buvo dar keletas spalvu,

Turbūt pasiuvai kelnias ir dar liemenei liko? Na, man įdomu ar visą audinį sunaudojai, nes panašias kelnes pavasarį pirkau savo bernui - tai mokėjau 36lt.
Atsakyti
QUOTE(sigita @ 2007 12 02, 10:43)
Turbūt pasiuvai kelnias ir dar liemenei liko? Na, man įdomu ar visą audinį sunaudojai, nes panašias kelnes pavasarį pirkau savo bernui - tai mokėjau 36lt.

na taip liemenei uztektu, tikejausi kad dar vienai kalasai uzteks biggrin.gif , bet nebent mazesniam vaikui tai ir ispausciau kalasa, bet tokiai kaip mano panele, tai kalasa neisejo schmoll.gif
Papildyta:
pamirsau parasyti, kad sunaudojau ne metra, nes metro buvo per daug, tai ir jau maziau reiktu moketi uz audini
Atsakyti
jau kazkurioje temoje klausiau, ir čia pasikartosiu...
Gal galit patarti, kaip pasiūti meškiuko kostiumą, vaidinimui darželyje.
Aš esu prasta siuveja, tai gal tiktų kokia kepurė su pirštinėm.

GAL KOKIŲ BRĖŽINIŲ TURIT?
Atsakyti
QUOTE(Arminux @ 2007 12 04, 00:25)
jau kazkurioje temoje klausiau, ir čia pasikartosiu...
Gal galit patarti, kaip pasiūti meškiuko kostiumą, vaidinimui darželyje.
Aš esu prasta siuveja, tai gal tiktų kokia kepurė su pirštinėm.

GAL KOKIŲ BRĖŽINIŲ TURIT?

Manau tiks šortukai ir liemenytė rudos spalvos. Ant šortukų trumpą uodegytę, o veidelį galima išpiešti ir ausytes ant lankelio priklijuoti. mirksiukas.gif
Atsakyti
Gal kaz gali paaiskint kaip suraikyti medziagyte taip user posted image arba taip user posted image
pasiskolinau is vestuviniu sukneliu
Atsakyti
QUOTE(liamuna @ 2007 12 04, 19:30)
Gal kaz gali paaiskint kaip suraikyti medziagyte taip user posted image arba taip user posted image
pasiskolinau is vestuviniu sukneliu

pirmu atveju: nusiūta siūlė ir sutraukiamas vienas siūlas, tiek kiek norima, kad būtų sutraukta, o antru atveju sukabintas audinys tose vietose, kur norima klostė, tai gali būti chaotiškas sukabinimas arba sisteminis - tvarkingas.
Atsakyti
QUOTE(Akvilė @ 2007 12 04, 19:12)
pirmu atveju: nusiūta siūlė ir sutraukiamas vienas siūlas, tiek kiek norima, kad būtų sutraukta, o antru atveju sukabintas audinys tose vietose, kur norima klostė, tai gali būti chaotiškas sukabinimas arba sisteminis - tvarkingas.

ot aciuks.gif bandysiu. 4u.gif o as kazkodel galvojau, gal pabandzius kokia juostele prisiut, tipo uzuolaidines kuri smulkiai raukia, nes man kazkaip pabandzius siule traukt nutrukdavo blush2.gif ka manot, ar ne baisiai atrodys?
Atsakyti
QUOTE(liamuna @ 2007 12 04, 20:53)
ot aciuks.gif bandysiu. 4u.gif  o as kazkodel galvojau, gal pabandzius kokia juostele prisiut, tipo uzuolaidines kuri smulkiai raukia, nes man kazkaip pabandzius siule traukt nutrukdavo  blush2.gif ka manot, ar ne baisiai atrodys?

reikia nusiūti labai retą siūlę labai tvirtais siūlais ir tada išlėto atsargiai traukti, galima tai padaryti ir rankomis, bet netaip lygiai ir gražiai gausis. o užuolaidinė juostelė persunki negražiai kris.
Atsakyti
QUOTE(liamuna @ 2007 12 04, 20:53)
ot aciuks.gif bandysiu. 4u.gif  o as kazkodel galvojau, gal pabandzius kokia juostele prisiut, tipo uzuolaidines kuri smulkiai raukia, nes man kazkaip pabandzius siule traukt nutrukdavo  blush2.gif ka manot, ar ne baisiai atrodys?

Aš paprasčiausiai turputi atpalaiduoju siūlą, kuris eina iš gerosios audinio pusės. Tada traukiant siūlą iš blogosios pusės lengvai traukiasi ir garbanojasi tiek - kiek reikia. Nepamiršk surišti siūlų galų, nes ištrauksi iš viso.
Atsakyti
QUOTE(sigita @ 2007 12 04, 14:57)
Manau tiks šortukai ir liemenytė rudos spalvos. Ant šortukų trumpą uodegytę, o veidelį galima išpiešti ir ausytes ant lankelio priklijuoti.  mirksiukas.gif

azkas is draugiu patare pavaikstineti po "pigiu drabuziu" parduotuves, Ir radau ten meskiuko kepurytę ir pirštinytes, taigi belieka tik ruda liemene ir šortukai su uodega.......... Ačiū
Atsakyti
QUOTE(Arminux @ 2007 12 06, 09:52)
azkas is draugiu patare pavaikstineti po "pigiu drabuziu" parduotuves, Ir radau ten meskiuko kepurytę ir pirštinytes, taigi belieka tik ruda liemene ir šortukai su uodega.......... Ačiū

as tai vietoj sortuku deciau vaikui kelnytes
man tie sortukai kazkaip lievai atrodo schmoll.gif kelnytes daug graziau

vienas berniukas vis buna aprengtas su sortukais ir pedkelnems grupej..tai kazkaip sovietmeti primena....geriau jau ploni treningiukai
blush2.gif

ir ant tapkuciu galima pasiuti tokius ale batukus mirksiukas.gif
Atsakyti