Įkraunama...
Įkraunama...

konsultacija siuvimo klausimais

sveikos visos, matau, kad mano konsultacijos naudingos, taigi aš pasvarsčiau ir duodu jums tokį pasiūlymą, galiu konsultuoti jus asmeniškai pas save namuose, tokie kaip mini konstravimo - modeliavimo kursai. ką sudomino rašykite į az.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Akvilė: 25 spalio 2007 - 11:57
Ir dar susimasčiau, kur galima nusipirkti to "sviestinio" poepiriaus iškarpoms daryti?
[/quote]

sviestinio popieriaus neseniai pirkau parduotuvelej salia svitrigailos(lygtais blush2.gif ) stoteles.
Atsakyti
[quote=natina,2007 10 25, 18:48]
Ir dar susimasčiau, kur galima nusipirkti to "sviestinio" poepiriaus iškarpoms daryti?
[/quote]

sviestinio popieriaus neseniai pirkau parduotuvelej salia svitrigailos(lygtais blush2.gif ) stoteles.
[/quote]

o koks kiekis ir kiek kainavo ax.gif smile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo LINUTUKĖ: 26 spalio 2007 - 10:56
[quote=LINUTUKĖ,2007 10 26, 11:55]
[/quote]

o koks kiekis ir kiek kainavo ax.gif smile.gif
[/quote]

etiketes nebeturiu, bet panasu, kad ten 10 metru. o kaina buvo ar tik ne 17 lt.
Atsakyti
[/quote]

oho, brangoka g.gif, kas ten tas 10m fit fit ir baigsis verysad.gif
Atsakyti
Mergaites, pabandykit lekalus perkelti ant pleveles, pvz kuri skirta siltnamiams dengti. Pavasari ja parduoda kiekvienam turguje. Jos plotis buna 3-6metrai, o metras kainuoja panasiai 3-6litai. Kalvariju turgui ar sodininku parduotuvej tikrai rastumet. Nors panasia plevele naudoja ir statybose, pasidomekit kokiuose Senukuose....
Atsakyti
sveikute, noreciau pasidometi,siuvuosi pas siuveja lapes kailinukus,trumpucius visai...jie siuvami taip juostomis juosta odos (4cm) juosta kailio(7cm)ir taip siuva visus...is pradziu siuveja pasake,kad reikes 5 kailiu lapes, as nuveziau 7 sakau dekite tik grazaiusias vietas..padariau klaida,reikejo nuvesti 5,jei butu truke,buciau nuvezusi dar..dabar jau mano siuveja aiskina,kad beveik truksta kailiu,pradejo rankovems deti lapiu papilves..tai nebezinau nei ka daryti,tiek pinigu sukista,jei ji man papilves sudes,tai kiek jei man laikys,greitai nusitrins..ir kaip baisiia atrodys doh.gif ,nepatikrinsiu kiek ji ten sudejo,bet jauciu,kad 2 kailius tikrai nusuke...o as uz ju isdirbima ir viska sumokejau uz kaili po 60lt. doh.gif tai jei ji tikrai nusuke,tai man jau labai pikta darosi.. schmoll.gif tai va, norejau pasiklausti,gal jus galite pasakyti kiek mazdaug reikia kailiu maziems trumpiems kailinukams,kai visi yra juostuoti kailis, oda, kailis, oda...
Atsakyti
QUOTE(*Karamelia* @ 2007 10 27, 15:49)
sveikute, noreciau pasidometi,siuvuosi pas siuveja lapes kailinukus,trumpucius visai...jie siuvami taip juostomis juosta odos (4cm) juosta kailio(7cm)ir taip siuva visus...is pradziu siuveja pasake,kad reikes 5 kailiu lapes, as nuveziau 7 sakau dekite tik grazaiusias vietas..padariau klaida,reikejo nuvesti 5,jei butu truke,buciau nuvezusi dar..dabar jau mano siuveja aiskina,kad beveik truksta kailiu,pradejo rankovems deti lapiu papilves..tai nebezinau nei ka daryti,tiek pinigu sukista,jei ji man papilves sudes,tai kiek jei man laikys,greitai nusitrins..ir kaip baisiia atrodys doh.gif ,nepatikrinsiu kiek ji ten sudejo,bet jauciu,kad 2 kailius tikrai nusuke...o as uz ju isdirbima ir viska sumokejau uz kaili po 60lt. doh.gif tai jei ji tikrai nusuke,tai man jau labai pikta darosi.. schmoll.gif tai va, norejau pasiklausti,gal jus galite pasakyti kiek mazdaug reikia kailiu maziems trumpiems kailinukams,kai visi yra juostuoti kailis, oda, kailis, oda...

čia reikėtų pas kailininkus teirautis, su tuo nesu susidūrusi.
bet mano manymu su ja reikia pasibarti. manau, kad nusuko nes sakė, kad reik 5, o dabar dar ir trūksta. siūnat privačiai? pas kažkokią namūdininkę? tada ji pabijos valstybinių institucijų. o tai buvot nuvažiavusi pas ją asmeniškai ar telefonu pasakė, kad trūksta? nu keistai viskas skamba. ar matavotės? matot kailis yra matuojamas kvadratiniais decimetrais ir kiek tokių reikia trumpiem kailinukam nežinau.
Atsakyti
[quote=LINUTUKĖ,2007 10 27, 11:13]
[/quote]
oho, brangoka g.gif, kas ten tas 10m fit fit ir baigsis verysad.gif
[/quote]

brangoka, ir tikrai turbut geriau plevele pirkt. nors ir visai nedaug as dar teisnaudojau to popieriaus- gan letai jis mazeja thumbup.gif
kazkurioj temoj jau rase, kad geriau pirkt polietilenine plevele ir specialiu aparaciuku(ratuku) ant pleveles suzymet. bet kitas dalykas- mano mokytoja p.Danute rode ta veiksma, tai pati maciau, kaip burdos iskarpu lapas siek tiek apsigadino. bet ji zymejo ant popieriaus. bet ko gero butu galima pirma ant pleveles zymet(juk vis tiek persimato)
Papildyta:
As jau i pabaiga suknyte ax.gif
[/quote]

Bandysiu savo suknyte ikelt. Nuotraukyte karpyta prikarpyta blush2.gif
Ir kelt ne visada gaunas blush2.gif bet bandau smile.gif

user posted image
Atsakyti
Ant plėvelės nereikia ratuku iškarpų perkėlinėti, puikiausiai tušinuku persipaišo ir Burdos nesusigadina thumbup.gif
Atsakyti
tai ką nieks nieko nesiūna?
nagi rodykitės savo darbus smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Akvilė @ 2007 11 10, 19:27)
tai ką nieks nieko nesiūna?
nagi rodykitės savo darbus smile.gif

as siunu ax.gif , na tiksliau bandau prisiversti MB kelnes pasiuti, nusipirko tris atraizeles doh.gif , tai dabar darbelio turiu blink.gif
Atsakyti