jei tai pirmas blynas, tai jis neprisviles
Na, mergaites, kaip sekas siuti? Ka siuvat?
As jau i pabaiga suknyte
As jau i pabaiga suknyte
QUOTE(LINUTUKĖ @ 2007 10 07, 11:31)
nu va ir mano kelnes sunku pacia save nufotkinti ne daug matosi
o cia daugiau, bet ne daug kokybiskesniu nuotrauku
http://s153.photobuc...nutukas/KELNES/
o cia daugiau, bet ne daug kokybiskesniu nuotrauku
http://s153.photobuc...nutukas/KELNES/
na visai gerai gavosi ir gerai gula
Papildyta:
QUOTE(natina @ 2007 10 09, 22:07)
aš tai paskutiniu metu visai nieko nesisiūnu, kažkaip daugiau mezgu, siuvinėju. ir iš vis labai senai sauką siuvausi gal prieš kokius tris metus, jei nedaugiau.
O as neseniai pasisiuvau kelnes is kostiumines medziagos pagal nauja brezini. Liuks pavyko! Tik kad juodos, tai nuotraukose nesimatys normaliai
Natina, gal bus nuotraukyte?
as tai vis siunu ir siunu,neseniai pabaigiau sarafana po to sraiste pasisiuvau,dabar galvoju reikia rankine susikombinuot. kai turesiu foto imesiu savo darbelius
QUOTE(Sisi @ 2007 10 14, 19:48)
O as neseniai pasisiuvau kelnes is kostiumines medziagos pagal nauja brezini. Liuks pavyko! Tik kad juodos, tai nuotraukose nesimatys normaliai
Tik siandien sutaise kompiuterio laida valio
tai sulauksiu sviesos, nusifotografuosiu(vyro prasysiu... ), o tada jau bandysiu ideti
QUOTE(aastuliukas @ 2007 10 16, 01:12)
merginos, kaip įsiūti "užslėptą" užtrauktuką?
siūnant iš burdos, tarkim mano dydis 38, o ten brėžiny jau palikta siūlei? na trumpiau, ar galiu drąsiai daryti pg burdą brėžinį, ar dar plius po 1 cm užlenkimams palikti?
ačiū, pasirodysiu ir aš, kai pasisiūsiu savo "svajones" artimiausiu laiku
siūnant iš burdos, tarkim mano dydis 38, o ten brėžiny jau palikta siūlei? na trumpiau, ar galiu drąsiai daryti pg burdą brėžinį, ar dar plius po 1 cm užlenkimams palikti?
negarantuota ar teisingai supratau klausima , siaip tai burdoje visos iskarpos duotos be uzlaidu siulems, t. y. prie to ka persibraiziai is iskarpu psl, reiktu prideti siulems - sonai 1.5-2cm o ir uztrauktukui panasiai tiek kiek sonams - 1.5-2cm, apacios palenkimui 2-4cm, kaklo iskirptei apie 1cm , bet jai rimtai tai tikrai neikertu klausimo gal prisijungs labiau prabudusiu nei as siuo metu
aš slaptą užtrauktuką siūnu su spec. pėdele, taip pat reikalingas ir užtrauktukas ne paprastas, o kad dantukai atsiverstų. tada prisidaikstai ir siūni per atlenkimą, kuo arčiau dantukų.
o burdos lekalams reikia pridėti užlaidas siūlėms ir palenkimams, jų pločius jau paminėjo Linutukė (ačiū jai)
Siuvau pagal Burda suknele, tai palikau po kokius 4 mm, tikrai ne daugiau. Jei buciau ir visai nepalikus, buciau kuo puikiausiai itilpus i suknyte. Ir mano 38.
Bet gal reiktu breziny pamatuoti pvz, kiek per krutine ir palyginti su savo duomenimis? Tada butu aisku- gal tikrai neverta papildomai prideti cm.
is internetinio psl. parodyk ka siuvi
Sveikutes,
Noriu Jusu pagalbos, parsiveziau is mamos savaitgali siuvimo masina, noreciau pasisiuti patalynes komplekta. Sakykit nuo ko pradeti, zinau, kad esu visiskai zalia siame reikale, bet turiu noro ir rysto ismokti, taigi mamytes, jei turit, kokiu pasiulymu labai lauksiu.
Noriu Jusu pagalbos, parsiveziau is mamos savaitgali siuvimo masina, noreciau pasisiuti patalynes komplekta. Sakykit nuo ko pradeti, zinau, kad esu visiskai zalia siame reikale, bet turiu noro ir rysto ismokti, taigi mamytes, jei turit, kokiu pasiulymu labai lauksiu.