Vakar pridirbau siūdama kelnes, vos neverkiau Nežinau kaip, bet nustačiau lygintuvą perkarštai ir palyginau kišenės pamušalą. Jis žinoma susitraukė Viskas jau buvo pabaigta, siūlės apmėtytos. Tai vargau kol nuardžiau, o ant juodo juodi siūlai vos matos. Žiopla aš
QUOTE(Taurė @ 2007 09 19, 19:12)
Vakar pridirbau siūdama kelnes, vos neverkiau Nežinau kaip, bet nustačiau lygintuvą perkarštai ir palyginau kišenės pamušalą. Jis žinoma susitraukė Viskas jau buvo pabaigta, siūlės apmėtytos. Tai vargau kol nuardžiau, o ant juodo juodi siūlai vos matos. Žiopla aš
suprantu,šiam darbui kantrybės reikia pačios didžiausios,nes visko pasitaiko
QUOTE(Taurė @ 2007 09 19, 20:12)
nu tikrai uzuojautos, man tai nieko nera bjauriau kaip ardymas , o as tai paskutiniu metu negaliu sau nieko siuti, neturiu laiko net iskarpai naujai nusibraizyti, tai dukrai kelnes siuti, tai dabar apsiemiau visai neidomu darba, pasiuti pagalvem inpilus ir uzvalkaliukus, nu kaip booooooring , o dar uzuolaidas reikia pabaigti kada mano eile ateis
QUOTE(Taurė @ 2007 09 19, 20:12)
nu jo ardymas pats bjauriausias dalykas siuvime, sėkmės
Jau ištaisiau kišenę. Dabar antrą vakarą vargstu su užtrauktuko įstatymu. Jis tokio tipo kaip džinsuose būna, o man kaip pirmą kart darant, tai galvosūkis kelioms dienoms. Bet rodos vakar jau įveikiau
QUOTE(Taurė @ 2007 09 21, 17:25)
Jau ištaisiau kišenę. Dabar antrą vakarą vargstu su užtrauktuko įstatymu. Jis tokio tipo kaip džinsuose būna, o man kaip pirmą kart darant, tai galvosūkis kelioms dienoms. Bet rodos vakar jau įveikiau
o as kaip tik pas siuveja Danute mokiaus uztrauktuka isiut siom dienom
QUOTE(natina @ 2007 09 21, 10:49)
o as kaip tik pas siuveja Danute mokiaus uztrauktuka isiut siom dienom
Man tenka pačiai viską mokytis Kursai labai brangūs, tai ateityje kažkada tikiuosi nueisiu
QUOTE(LINUTUKĖ @ 2007 09 15, 18:45)
nu va kas gavosi sumazintu varijantu, dabar reikia normalaus varijanto pasidaryti iskarpa, o tada jau reiks ir isbandyti siunant, turiu kaip tik audinio velvetinio , nu bet visa tai jau kita sav, kai vaikai bus issilakste po mokyklas ir darzelius
Linutuke, man nepatinka tavo brėžinio užpakalinis subiniuko išlenkimas Dabar galvoju, kaip suprantamiau paaiškinti. Klyno taškas , kuris jungiasi su priekiu turėtų baigtis ant tos linijos(pas tave jis nužemintas) nebent fasonuosi žingsnio siūlę, tada nukirpsi. O ta vieta, Kur labiausiai išlenkta, turėtų nusileisti truputėlį žemiau tos linijos,(nebent visai neturi subiniuko) Jaučiu nieko nesuprasi, ką norėjau pasakyti
Tarp G ir K nugarinėje detalėje
QUOTE(Taurė @ 2007 09 21, 19:19)
Man tenka pačiai viską mokytis Kursai labai brangūs, tai ateityje kažkada tikiuosi nueisiu
brangus...ir labai letai visko mokomasi... bet turiu svajone ismokti
kol kas isleistu pinigeliu negaila
QUOTE(laurindre @ 2007 09 21, 21:21)
Linutuke, man nepatinka tavo brėžinio užpakalinis subiniuko išlenkimas Dabar galvoju, kaip suprantamiau paaiškinti. Klyno taškas , kuris jungiasi su priekiu turėtų baigtis ant tos linijos(pas tave jis nužemintas) nebent fasonuosi žingsnio siūlę, tada nukirpsi. O ta vieta, Kur labiausiai išlenkta, turėtų nusileisti truputėlį žemiau tos linijos,(nebent visai neturi subiniuko) Jaučiu nieko nesuprasi, ką norėjau pasakyti
prašau neklaidinti viskas ten gerai, taip ir turi gautis. geriau įsižiūrėkite originalų brėžinį. kai viskas susisiūna gaunasi gerai. o be to bet kokį drabužį siuvant be detalių formavimo, sulaikymo tam tikrose vietose ir panašiai apseiti neįmanoma!
Papildyta:
QUOTE(Taurė @ 2007 09 21, 17:25)
ar susitvarkėte su užtrauktuku? gal reik patarimo?
QUOTE(Akvilė @ 2007 09 21, 14:40)
ar susitvarkėte su užtrauktuku? gal reik patarimo?
Labai reikia patarimo. Nežinau kaip ištraukti užtrauktuko dantis ( nežinau ar taip pavadinau, nes labai jau žiauriai nuskambėjo) ) .Patį užtrauktuką jau įsiuvau, rodos viskas gavosi. Bet jis viršuje perilgas, reik kažkaip išimti jo dantis, kad liktų tik medžiaginė juosta kuri siūsis po liemens detale.
Aš pati galvojau geriau apačią trumpint, bet iškarpoje pataria geriau viršų, nes geriau, kad apačioje liktų originalus užtvirtinimas.
QUOTE(Taurė @ 2007 09 22, 01:04)
Labai reikia patarimo. Nežinau kaip ištraukti užtrauktuko dantis ( nežinau ar taip pavadinau, nes labai jau žiauriai nuskambėjo) ) .Patį užtrauktuką jau įsiuvau, rodos viskas gavosi. Bet jis viršuje perilgas, reik kažkaip išimti jo dantis, kad liktų tik medžiaginė juosta kuri siūsis po liemens detale.
Aš pati galvojau geriau apačią trumpint, bet iškarpoje pataria geriau viršų, nes geriau, kad apačioje liktų originalus užtvirtinimas.
galvoju ,kad nereikia išimti užtrauktuko dantukų,nes tą vietą turėsi kažkaip užtvirtinti,kur baigsis dantukai.Nes kaip seksi užtrauktuką gali ištraukti galvutę jo .Ir žiūrint koks tas užtrauktukas,nes kaikurių negalima paskui įdėti galvutės.Tu jį daryk iki pat pr detalės pabaigos ir nukirpk kas liko.O tada siųk juosmenį.
Nežinau ar suprasi mano paaiškinimą,ir nežinau ar tai klausei.