Įkraunama...
Įkraunama...

Poilsis Palangoje

Gal kas galite pasiūlyti 1 ar 2 kambarių tvarkingą būtą su virtuve ir visais patogumais?
Reikėtų 1 mėn. nuo liepos 1 dienos. bigsmile.gif
Atsakyti
Kokia sanatorija patrtumet, jei noriu atsipusti kelias dienas su vaiku palangoje? smile.gif
Atsakyti
o mes ši savaitgali važiuojame į Palangą, į viešbutį alka

norim išbandyti pasiūlymą,,Savaitgalis šeimai '' rolleyes.gif ,grižus papasakosiu 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Marinčik @ 2008 03 06, 09:42)

norim išbandyti  pasiūlymą,,Savaitgalis šeimai '' rolleyes.gif ,grižus papasakosiu 4u.gif

lauksiu komentaru smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Marinčik @ 2008 03 06, 08:42)

norim išbandyti  pasiūlymą,,Savaitgalis šeimai '' rolleyes.gif ,grižus papasakosiu 4u.gif

Šiaip alkoj yra neblogas spa kompleksas, pusryčiai, ir pats viešbūtis kultūringas, netoli centro rolleyes.gif
Atsakyti
QUOTE(Ašaros lietuje @ 2008 03 06, 15:04)
Šiaip alkoj yra neblogas spa kompleksas, pusryčiai, ir pats viešbūtis kultūringas, netoli centro  rolleyes.gif

nu as irgi paziurejau, tai visai faina gal ten. o nezinot apie zuvedra? ten taip graziai viskas aprasyta g.gif
Atsakyti
QUOTE(VaidaM @ 2008 03 06, 17:02)
nu as irgi paziurejau, tai visai faina gal ten. o nezinot apie zuvedra? ten taip graziai viskas aprasyta g.gif

Žuvėdroj nesu buvusi 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(VaidaM @ 2008 03 06, 17:02)

Žuvėdroj esu atostogavusi gal prieš4-5 metus. Nepatiko. schmoll.gif
Šiandien bandžiau kokiam viešbutyje rezervuotis vietas 4 asmenų šeimai ir ištiko lengvas šokas. Vienas viešbutis pasakė, kad vienai parai nepriima, nes ilgasis savaitgalis, o jau dviem parom, tai iškart priimtų. Kaip sovietiniais laikais. blink.gif
Užsisakėm Roko viloj, gal bus gerai. ax.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Paja: 07 kovo 2008 - 13:41
QUOTE(Paja @ 2008 03 07, 13:40)
Žuvėdroj esu atostogavusi gal prieš4-5 metus. Nepatiko. schmoll.gif
Šiandien bandžiau kokiam viešbutyje rezervuotis vietas 4 asmenų šeimai ir ištiko lengvas šokas. Vienas viešbutis pasakė, kad vienai parai nepriima, nes ilgasis savaitgalis, o jau dviem parom, tai iškart priimtų. Kaip sovietiniais laikais. blink.gif
Užsisakėm Roko viloj, gal bus gerai. ax.gif

Esu buvus Roko viloj. smile.gif Viskas gražu, kultūringa, šeimininkai gyvena pačioj, mes - viršuj (su savu įėjimu, ten kelio numeriai yra). Buvo virdulys, skrudintuvas, pusryčiamas įranga rolleyes.gif Tiesa, buvau prieš porą metų, tai gal ten viskas į vieną ar į kitą pusę pasikeitė, bet šiaip viskas buvo gerai. 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Ašaros lietuje @ 2008 03 07, 13:44)
Esu buvus Roko viloj. smile.gif Viskas gražu, kultūringa, šeimininkai gyvena pačioj, mes - viršuj (su savu įėjimu, ten kelio numeriai yra). Buvo virdulys, skrudintuvas, pusryčiamas įranga  rolleyes.gif Tiesa, buvau prieš porą metų, tai gal ten viskas į vieną ar į kitą pusę pasikeitė, bet šiaip viskas buvo gerai.  4u.gif

O, tai jau ramiau. Na, šeimininkė tikrai labai miela pasirodė. ax.gif Sakė, kad ir dėl pusryčių galima susitart. Na, matysim, tik truputį pergyvenu, kad nereikia jokio avanso mokėti, būtų garantija šiokia tokia. Patikino, kad jokių problemų nebus-rezervavom ir numeris mūsų. smile.gif
Atsakyti
O kur skaniai galima pavalgyt Palangoj? Kažkada mūsų favoritai buvo "Molinis ąsotis" ir "Šachmatinė". ax.gif Nesinori klaidžioti. ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Paja @ 2008 03 08, 12:03)
O kur skaniai galima pavalgyt Palangoj? Kažkada mūsų favoritai buvo "Molinis ąsotis" ir "Šachmatinė". ax.gif Nesinori klaidžioti. ax.gif

Šiaip tai dar "de Cuba" bet ji uždaryta, berods iki balandžio. 4u.gif Ir, žinoma, "Kerpė". wub.gif
Papildyta:
Paja, o kada išvažiuojat? ax.gif
Atsakyti