Gal kas galite pasiūlyti 1 ar 2 kambarių tvarkingą būtą su virtuve ir visais patogumais?
Reikėtų 1 mėn. nuo liepos 1 dienos.
Kokia sanatorija patrtumet, jei noriu atsipusti kelias dienas su vaiku palangoje?
QUOTE(Marinčik @ 2008 03 06, 09:42)
o mes ši savaitgali važiuojame į Palangą, į viešbutį alka
norim išbandyti pasiūlymą,,Savaitgalis šeimai '' ,grižus papasakosiu
lauksiu komentaru
QUOTE(Marinčik @ 2008 03 06, 08:42)
o mes ši savaitgali važiuojame į Palangą, į viešbutį alka
Šiaip alkoj yra neblogas spa kompleksas, pusryčiai, ir pats viešbūtis kultūringas, netoli centro
QUOTE(Ašaros lietuje @ 2008 03 06, 15:04)
Šiaip alkoj yra neblogas spa kompleksas, pusryčiai, ir pats viešbūtis kultūringas, netoli centro
nu as irgi paziurejau, tai visai faina gal ten. o nezinot apie zuvedra? ten taip graziai viskas aprasyta
QUOTE(VaidaM @ 2008 03 06, 17:02)
nu as irgi paziurejau, tai visai faina gal ten. o nezinot apie zuvedra? ten taip graziai viskas aprasyta
Žuvėdroj nesu buvusi
QUOTE(VaidaM @ 2008 03 06, 17:02)
Žuvėdroj esu atostogavusi gal prieš4-5 metus. Nepatiko.
Šiandien bandžiau kokiam viešbutyje rezervuotis vietas 4 asmenų šeimai ir ištiko lengvas šokas. Vienas viešbutis pasakė, kad vienai parai nepriima, nes ilgasis savaitgalis, o jau dviem parom, tai iškart priimtų. Kaip sovietiniais laikais.
Užsisakėm Roko viloj, gal bus gerai.
QUOTE(Paja @ 2008 03 07, 13:40)
Žuvėdroj esu atostogavusi gal prieš4-5 metus. Nepatiko.
Šiandien bandžiau kokiam viešbutyje rezervuotis vietas 4 asmenų šeimai ir ištiko lengvas šokas. Vienas viešbutis pasakė, kad vienai parai nepriima, nes ilgasis savaitgalis, o jau dviem parom, tai iškart priimtų. Kaip sovietiniais laikais.
Esu buvus Roko viloj. Viskas gražu, kultūringa, šeimininkai gyvena pačioj, mes - viršuj (su savu įėjimu, ten kelio numeriai yra). Buvo virdulys, skrudintuvas, pusryčiamas įranga Tiesa, buvau prieš porą metų, tai gal ten viskas į vieną ar į kitą pusę pasikeitė, bet šiaip viskas buvo gerai.
QUOTE(Ašaros lietuje @ 2008 03 07, 13:44)
Esu buvus Roko viloj. Viskas gražu, kultūringa, šeimininkai gyvena pačioj, mes - viršuj (su savu įėjimu, ten kelio numeriai yra). Buvo virdulys, skrudintuvas, pusryčiamas įranga Tiesa, buvau prieš porą metų, tai gal ten viskas į vieną ar į kitą pusę pasikeitė, bet šiaip viskas buvo gerai.
O, tai jau ramiau. Na, šeimininkė tikrai labai miela pasirodė. Sakė, kad ir dėl pusryčių galima susitart. Na, matysim, tik truputį pergyvenu, kad nereikia jokio avanso mokėti, būtų garantija šiokia tokia. Patikino, kad jokių problemų nebus-rezervavom ir numeris mūsų.
O kur skaniai galima pavalgyt Palangoj? Kažkada mūsų favoritai buvo "Molinis ąsotis" ir "Šachmatinė". Nesinori klaidžioti.
QUOTE(Paja @ 2008 03 08, 12:03)
O kur skaniai galima pavalgyt Palangoj? Kažkada mūsų favoritai buvo "Molinis ąsotis" ir "Šachmatinė". Nesinori klaidžioti.
Šiaip tai dar "de Cuba" bet ji uždaryta, berods iki balandžio. Ir, žinoma, "Kerpė".
Papildyta:
Paja, o kada išvažiuojat?