QUOTE(-=migle=- @ 2007 12 14, 18:05)
O mes kokius 3 kartus į metus, savaitgaliui važiuojam pajūrin, į Palangą Ir niekada vasarą Daug smagiau, kai žmonių mažai, jūra labai graži ir audringa... Buvau praeitą savaitgalį
O man kaip tik smagiau kai taip sakant "balaganas" kai nėra žmonių kažkaip nelabai...Neisivaizduoju ką ten galima būtų veikt ne vasarą...
QUOTE(Turkcena @ 2007 12 26, 00:08)
O man kaip tik smagiau kai taip sakant "balaganas" kai nėra žmonių kažkaip nelabai...Neisivaizduoju ką ten galima būtų veikt ne vasarą...
Savaitgaliui važiuojam, tad ką veikt atsiranda. Parkas, jūra, boulingas, kavinės, koncertai. Visko yra - tik reikia paieškoti. Ir pilnai užtenka
Mes antrus metus is eiles sutinkam naujuosius Palangoje
QUOTE(Poema @ 2007 12 28, 14:15)
Mes antrus metus is eiles sutinkam naujuosius Palangoje
Turėtų būt smagu, ir mes galvojom, bet reiktų kompanijos... Tylu ten matyt... O man per Naujuosius reik fejeverkų Abejoju, ar tokių didelių būtų Vienu žodžiu, gal apseisim
QUOTE(Ašaros lietuje @ 2007 12 28, 17:18)
Turėtų būt smagu, ir mes galvojom, bet reiktų kompanijos... Tylu ten matyt... O man per Naujuosius reik fejeverkų Abejoju, ar tokių didelių būtų Vienu žodžiu, gal apseisim
bus ir Palangoje galingi fejerverkai. 24 val. ant tilto Jei kas iesko nakvynes ar vietu sventimui , pasiziurekit cia ir cia
Palangoje ant tilto net labai ispudingi fejerverkai O ir tylu tikrai nebuna
o kur jus gyvenate ziema Palangoje? Mes norime kad butu grazu, jauku, arti centro.
QUOTE(jalina @ 2008 01 01, 21:37)
o kur jus gyvenate ziema Palangoje? Mes norime kad butu grazu, jauku, arti centro.
Gali pasiieškot čia viešbučių. Mes paskutinį kartą gyvenom "Gabijoj" ten pora žingsnių nuo botanikos sodo, centras netoli. Šiaip dar mėgstu "Kerpę". Ne kart ten esam buvę, ir restorano maistas puikus
Aciu Mes galvojam si savaitgali, gal "Vasaros ambasada" bandysim, ziema
Gal butu atsiliepimu apie sveciu namus DEXTERA ar SENOJI PALANGA???