ieškau butuko 08 18-24 su patogumais Palangoje. Butume 2 suauge ir 2 vaikai (3m, dvyniai). Iki 80 lt uz para
Niekada nenuomokit pas sita zmogu (aukstaiciu 3. Palangoje), nes buvom susitare su juo ir kai atvaziavom pasake kad kitiem atidave. Nors labai aiskiai susitarem is anksto pries savaite. (plius skambinau kiekviena diena). Nebutu pikta jei butume be vaikelio. Bet aciu dievui radome daug geresni varianta. Tad bukit atsargios. Turedama toki versla niekada nesielgciau taip su savo klientais. Idedu jo skelbima, kad butumet atsargios http://www.skelbiu.lt/3213060.html
Kas nors gyvenate poilsio namuose Juros Vilnis ar gal girdejote atsiliepimu?
www.jurosvilnis.lt
www.jurosvilnis.lt
Sveika. Aš turiu pasiūlyti butą , kad ir nuo šiandien, laisva iki rugpjūčio 4 d. Kaina 100 Lt parai, visi patogumai. Tel. 868652959
QUOTE(Likoko @ 2008 07 29, 11:33)
Sveika. Aš turiu pasiūlyti butą , kad ir nuo šiandien, laisva iki rugpjūčio 4 d. Kaina 100 Lt parai, visi patogumai. Tel. 868652959
NOREJAU OARASYTI I AZ, BET PILNA
QUOTE(Arona @ 2008 07 29, 10:27)
Kas nors gyvenate poilsio namuose Juros Vilnis ar gal girdejote atsiliepimu?
www.jurosvilnis.lt
www.jurosvilnis.lt
Man taip pat idomu butu isgirsti atsiliepimus
Idomu, ar vaziuojant i Palanga reikia is anksto susirast buta, ar galima ir nuvaziavus laisvu rast?
Negi visi butai tik po 200 lt. Pigiau is tikruju nera?
QUOTE(deltadu @ 2008 07 29, 14:47)
Idomu, ar vaziuojant i Palanga reikia is anksto susirast buta, ar galima ir nuvaziavus laisvu rast?
Tai kad viesbuti pigiau galima rasti.
Geriau is anksto, nes nuvykus juk daug laiko atima, kai pro visas babutes pakelej prasiklausineji O tos ir meluot ismoke - nupiesia nebloga vaizda, o nuvaziavus kode lusna randi, gaistasi laikas - vel is pradziu..
QUOTE(Vijolia @ 2008 07 29, 15:55)
Tai kad viesbuti pigiau galima rasti.
Geriau is anksto, nes nuvykus juk daug laiko atima, kai pro visas babutes pakelej prasiklausineji O tos ir meluot ismoke - nupiesia nebloga vaizda, o nuvaziavus kode lusna randi, gaistasi laikas - vel is pradziu..
Supratau.. Bet as nenoriu viesbuty, mat man butinai reikalinga virtuve ir mikrobange, kad galeciau mazyliui maisteli sildyt. O viesbuciuose to nera, ar ne?
QUOTE(lijanav @ 2008 07 29, 10:00)
Niekada nenuomokit pas sita zmogu (aukstaiciu 3. Palangoje), nes buvom susitare su juo ir kai atvaziavom pasake kad kitiem atidave. Nors labai aiskiai susitarem is anksto pries savaite. (plius skambinau kiekviena diena). Nebutu pikta jei butume be vaikelio. Bet aciu dievui radome daug geresni varianta. Tad bukit atsargios. Turedama toki versla niekada nesielgciau taip su savo klientais. Idedu jo skelbima, kad butumet atsargios http://www.skelbiu.lt/3213060.html
Mums tas pats praeita vasara buvo pas kazkokia moteriske Zina, Palangoje uzsiimancia siuo verslu. Nuvaziavus likom ant ledo, o ji atsiprasinedama po visus kaimynus lakste, gal kas vietos turi? Drauge surado, sutarem uz 150Lt, o susitikus su ja, ji tiesiai sviesiai pasake - jusu masina gera, tai 200Lt uz para! Zinoma, pagrasinus, atejo i prota, kad vis gi uz 150Lt.. Absurdas kazkoks! Daugiau nebesisakom jokiu butu.. Mastau, ar tik ne sios Zinos kambariai http://100skelbimu.l...ngoje-2102.html Tik kur uz 100Lt tai ne tokie, kaip foto, daug prastesni, senom lovom ir pan..
Papildyta:
QUOTE(deltadu @ 2008 07 29, 15:01)
Supratau.. Bet as nenoriu viesbuty, mat man butinai reikalinga virtuve ir mikrobange, kad galeciau mazyliui maisteli sildyt. O viesbuciuose to nera, ar ne?
Na, nera..
Tai tuo labiau is anksto ieskokites, kad tvarkinga su virtuvele gautumet.
Mums patiems yra buve, kad 'uzsirezervavom' kambarius uz viena kaina, atvaziave girdim - zinot, geri orai, daug poilsiautoju - pabrango - ir vos ne dvigubai plesia. Ir tikrai laikas gaistasi ieskant kazko vietoje, ne is ankso... na nebent per lietu atvarai koki pirmadieni. O geru oru atvaziavus sezono metu tai pigiai nerasi gero daikto turbut. Todel geriau rezervuoti is anksto, padarai avansa ir ramu. O dabar tai Palangiskiai naudodamiesi gerais orais uz lusnas plesia didelius pinigus, tas pats kas kainuotu is anksto normalu buta uzsisakyt. Pvz pas mano anyta praeita savaitgali zmones mokejo po 50lt uz tai, kad ant zemes ant ciuzinio leistu permiegoti...
QUOTE(ERVInga @ 2008 07 28, 22:59)
Ir mums labai patiko
O dar prie viso to yra šašlikinė kuria gali naudotis... Na gal norėtusi kažko vaikams - sūpynių ar šiaip kokios atrakcijos, bet aš čia jau per daug užsimaniau (norėjosi ramiai kieme pabūti, o vaikis vis iš kiemo eidavo atrakcijų ieškoti)
O dar prie viso to yra šašlikinė kuria gali naudotis... Na gal norėtusi kažko vaikams - sūpynių ar šiaip kokios atrakcijos, bet aš čia jau per daug užsimaniau (norėjosi ramiai kieme pabūti, o vaikis vis iš kiemo eidavo atrakcijų ieškoti)
matau jus su vaikuciais vaziavot, koki kambari emet ? liuksa ar dvivieti ? na kaip ten su lovom, mane domina 4 asmenu seimai kuri kambari nuomuotis.