Susidomėjau Baure, sakykit kas ten buvote, ten yra kavinės, parduotuvės ir t.t. ir pan. Ar apsipirkti ar pavalgyti kur toli reikia važiuot
QUOTE(Nimfa* @ 2008 07 22, 16:58)
Susidomėjau Baure, sakykit kas ten buvote, ten yra kavinės, parduotuvės ir t.t. ir pan. Ar apsipirkti ar pavalgyti kur toli reikia važiuot
Ten palangos pakraštys, pavalgyt, apsipirkti reikia pavažiuot į Palangą, kokie 5 km. Bet šiaip ten labai ramu, gražu, žmonių nėra daug, nors ir vietų, jei neklystų, rugpjūčiui nebėra. Draugė norėjo rugpjūčio viduriui, tai pasakė jai, kad nėra vietų, tik pabaigoj.
QUOTE(BonaDona @ 2008 07 22, 17:21)
Ten palangos pakraštys, pavalgyt, apsipirkti reikia pavažiuot į Palangą, kokie 5 km. Bet šiaip ten labai ramu, gražu, žmonių nėra daug, nors ir vietų, jei neklystų, rugpjūčiui nebėra. Draugė norėjo rugpjūčio viduriui, tai pasakė jai, kad nėra vietų, tik pabaigoj.
Aš tai sugalvojau, jei vyras pasirašys, tai ryt iš ryto išvažiuot porai dienų
QUOTE(Nimfa* @ 2008 07 22, 18:05)
Aš tai sugalvojau, jei vyras pasirašys, tai ryt iš ryto išvažiuot porai dienų
O tai vietu yra Baurej ? Skambinotės?
Mes vaziuojam i Palanga savaitei nuo rugpjucio 3 d.(2 suauge ir 2 mazi vaikai). Gal kas zinote nebrangu buta (100-120 Lt/parai)?
QUOTE(BonaDona @ 2008 07 22, 18:17)
O tai vietu yra Baurej ? Skambinotės?
Neskambinau viskas atsideda mažiausiai vienai dienai, arba visai atsideda, kai tiksliai žinosiu kad galiu važiuot tai ir skambinsiu, jei ten vietų nebus ieškosiu kitur
Na, kazkaip visos tik apie apsyvendinima ir sneka
Idomu butu pasikalbet ir apie pramogas... Tarkim, kokios kavines Palangoj yra pritaikytos vaikams, gal zinote?
Idomu butu pasikalbet ir apie pramogas... Tarkim, kokios kavines Palangoj yra pritaikytos vaikams, gal zinote?
Gal kam aktualu Poilsiavietė BAURE:
Laisva nameli turime tik nuo rugpjucio 9 iki 15 dienos ir nuo 17 dienos iki vasaros pabaigos
Laisva nameli turime tik nuo rugpjucio 9 iki 15 dienos ir nuo 17 dienos iki vasaros pabaigos
QUOTE(Marge @ 2008 07 22, 09:09)
Pirmiausia tai reikia tureti saldymo kameras (ju buna pirkti maximose, salia saltkrepsiu), jas pripilti vandens ir uzsaldyt, poto sudet i saltkrepsio dugna, butent jos ir neleidzia atsilti gerimams ir kuri laika palaiko saltesne temperatura.
Labai aciu!!
Kiek kainuoja su lengvąja mašina įvažiuoti į Palangą?
QUOTE(BonaDona @ 2008 07 23, 14:05)
nekainuoja įvažiavimas... buvau liepos 7d.....
QUOTE(BonaDona @ 2008 07 23, 14:05)
Dar šiais metais nemokamas įvažiavimas, atceit nuo kitų metų bus jau, bet taip kalba jau gal metai, tai velniai žino.
Buvau ir aš šį savaitgalį, tiksliau tik pravažiavom pro palangą, žmonių milijonai, spiečiai sakyčiau visi eina viens prie kito, vos ant kulnų nemindami bet čia jaučiu įtakojo tos lenktynės .