Įkraunama...
Įkraunama...

Poilsis Palangoje

Susidomėjau Baure, sakykit kas ten buvote, ten yra kavinės, parduotuvės ir t.t. ir pan. Ar apsipirkti ar pavalgyti kur toli reikia važiuot g.gif
Atsakyti
QUOTE(Nimfa* @ 2008 07 22, 16:58)
Susidomėjau Baure, sakykit kas ten buvote, ten yra kavinės, parduotuvės ir t.t. ir pan. Ar apsipirkti ar pavalgyti kur toli reikia važiuot  g.gif

Ten palangos pakraštys, pavalgyt, apsipirkti reikia pavažiuot į Palangą, kokie 5 km. Bet šiaip ten labai ramu, gražu, žmonių nėra daug, nors ir vietų, jei neklystų, rugpjūčiui nebėra. g.gif Draugė norėjo rugpjūčio viduriui, tai pasakė jai, kad nėra vietų, tik pabaigoj.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo BonaDona: 22 liepos 2008 - 16:24
QUOTE(BonaDona @ 2008 07 22, 17:21)
Ten palangos pakraštys, pavalgyt, apsipirkti reikia pavažiuot į Palangą, kokie 5 km. Bet  šiaip ten labai ramu, gražu, žmonių nėra daug, nors ir vietų, jei neklystų, rugpjūčiui nebėra. g.gif Draugė norėjo rugpjūčio viduriui, tai pasakė jai, kad nėra vietų, tik pabaigoj.

Aš tai sugalvojau, jei vyras pasirašys, tai ryt iš ryto išvažiuot bigsmile.gif porai dienų ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Nimfa* @ 2008 07 22, 18:05)
Aš tai sugalvojau, jei vyras pasirašys, tai ryt iš ryto išvažiuot  bigsmile.gif porai dienų  ax.gif

O tai vietu yra Baurej g.gif ? Skambinotės?
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo BonaDona: 22 liepos 2008 - 17:18
Mes vaziuojam i Palanga savaitei nuo rugpjucio 3 d.(2 suauge ir 2 mazi vaikai). Gal kas zinote nebrangu buta (100-120 Lt/parai)?
Atsakyti
QUOTE(BonaDona @ 2008 07 22, 18:17)
O tai vietu yra Baurej g.gif ? Skambinotės?

Neskambinau smile.gif viskas atsideda mažiausiai vienai dienai, arba visai atsideda, kai tiksliai žinosiu kad galiu važiuot tai ir skambinsiu, jei ten vietų nebus ieškosiu kitur mirksiukas.gif
Atsakyti
Na, kazkaip visos tik apie apsyvendinima ir sneka blush2.gif

Idomu butu pasikalbet ir apie pramogas... Tarkim, kokios kavines Palangoj yra pritaikytos vaikams, gal zinote?
Atsakyti
Gal kam aktualu 4u.gif Poilsiavietė BAURE:

Laisva nameli turime tik nuo rugpjucio 9 iki 15 dienos ir nuo 17 dienos iki vasaros pabaigos

4u.gif 4u.gif 4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Nimfa*: 23 liepos 2008 - 10:11
QUOTE(Marge @ 2008 07 22, 09:09)
Pirmiausia tai reikia tureti saldymo kameras (ju buna pirkti maximose, salia saltkrepsiu), jas pripilti vandens ir uzsaldyt, poto sudet i saltkrepsio dugna, butent jos ir neleidzia atsilti gerimams ir kuri laika palaiko saltesne temperatura.

Labai aciu!!
Atsakyti
Kiek kainuoja su lengvąja mašina įvažiuoti į Palangą? 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(BonaDona @ 2008 07 23, 14:05)

rolleyes.gif nekainuoja įvažiavimas... g.gif buvau liepos 7d.....
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo arabeska: 23 liepos 2008 - 14:06
QUOTE(BonaDona @ 2008 07 23, 14:05)

Dar šiais metais nemokamas įvažiavimas, atceit nuo kitų metų bus jau, bet taip kalba jau gal metai, tai velniai žino.
Buvau ir aš šį savaitgalį, tiksliau tik pravažiavom pro palangą, žmonių milijonai, spiečiai sakyčiau blink.gif visi eina viens prie kito, vos ant kulnų nemindami doh.gif bet čia jaučiu įtakojo tos lenktynės doh.gif .
Atsakyti