Įkraunama...
Įkraunama...

Poilsis Palangoje

Sveiki,mes i Baure liepos 29-1.Tikiuosi bus kompanija mano didziajam kasti smeli:).
Gal jau kas buvot-pasidalinkite ar patiko?Lauksim nuomoniu.
Atsakyti
QUOTE(FenG @ 2008 07 21, 20:34)
Sveiki,mes i Baure liepos 29-1.Tikiuosi bus kompanija mano didziajam kasti smeli:).

Mes nuo rugpjūčio 4 ax.gif Gero jums oro ir poilsio 4u.gif Lauksim atsiliepimų biggrin.gif
Beje, viena forumietė irgi tomis dienomis kaip ir jūs važiuoja, gal susitiksit. wub.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo BonaDona: 21 liepos 2008 - 20:01
Labas vakaras! Kas gali pasakyti kaip naudotis šalkrepšių?
Atsakyti
Labai prašau, padekite kas nors, parašykite, kaip naudotis šaltkrepšiu! Būtinai šiandien reikia! verysad.gif
Atsakyti
Gal kas žino kur Palangoje yra koks švarus baseiniukas, kuriame galima naudotis ir su kūdikiu? gal kokiame viešbutyje ar poilsio namuose? 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Liera @ 2008 07 21, 22:44)
Labai prašau, padekite kas nors, parašykite, kaip naudotis šaltkrepšiu! Būtinai šiandien reikia! verysad.gif

Pirmiausia tai reikia tureti saldymo kameras (ju buna pirkti maximose, salia saltkrepsiu), jas pripilti vandens ir uzsaldyt, poto sudet i saltkrepsio dugna, butent jos ir neleidzia atsilti gerimams ir kuri laika palaiko saltesne temperatura.
Atsakyti
QUOTE(Liera @ 2008 07 21, 22:44)

jei saltkrepsis paprastas (be saldymo): nusiperki kasetes po pora litu, idedi jas i saldymo kamera nakciai, o ryte deti i saltkrepsi ir viskas smile.gif
Atsakyti
QUOTE(FenG @ 2008 07 21, 20:34)

....važiuoju aš...24-29 Kai grįšiu bus atsiliepimų.... smile.gif
Atsakyti
O as irgi, kaip ir Supermama, noreciau pasidometi del baseino, konkreciai - Lino. Kas ten viduje, isivaizduoju - nieko gero zodziu, bet rodos ten ir lauke yra kazkas tai, rodos vandens kalneliai veikia? Gal kuri zinote, kiek kalneliu, ar verta eit i "lauko" baseina?
Atsakyti
QUOTE(AGFA @ 2008 07 22, 11:49)
....važiuoju aš...24-29    Kai grįšiu bus atsiliepimų.... smile.gif

Gerų jums orų ir lauksim atsiliepimų 4u.gif
Atsakyti
mamytes, gal kas pasidalins info del nuomos Palangoje? vaikiukas serga bronchine astma, todel butinai turiu nuvezt prie juros nors savaitelei ax.gif
ieskojau pagal skelbimus, bet su Jusu rekomendacijom butu drasiau 4u.gif
pinigeliai kiseniu nedrasko , todel ieskau , kad butu pigiau ...iki 60 lt blush2.gif
reiketu gal dviviecio, kad tilptu 2 suauge ir 4 metuku vaikiukas..
vaziuotume kita savaite..
jei kas atsilieps, buciau dekinga 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(BonaDona @ 2008 07 22, 13:37)
Gerų jums orų ir lauksim atsiliepimų 4u.gif

....ačiū....praneša gerus.... 4u.gif
Atsakyti