Įkraunama...
Įkraunama...

Poilsis Palangoje

QUOTE(@st@ @ 2008 07 03, 08:31)
Tuo tel., kuris nurodytas skelbime, man visada atsiliepdavo vyras. Šiaip ten greta du nuosavi namai stovėjo, tai gal su kito namo šeimininke kalbėjai? Antras aukštas, man atrodo, jau palėpė - gyvenau pirmame.

Na, as skambinau pagal si skelbima Tai gal cia vyras ir zmona, negali buti ? g.gif Nes labai jau skelbimuose viskas sutampa doh.gif Na, vienaip ar kitaip, tikuosi, kad viskas bus gerai rolleyes.gif

Dar vienas sios moters skelbimas

Nu gal gi tikrai tie patys kambariai g.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Sweet Dreams: 03 liepos 2008 - 10:55
QUOTE(Sweet Dreams @ 2008 07 03, 11:43)
Na, as skambinau pagal si skelbima Tai gal cia vyras ir zmona, negali buti ? g.gif Nes labai jau skelbimuose viskas sutampa doh.gif  Na, vienaip ar kitaip, tikuosi, kad viskas bus gerai rolleyes.gif

Dar vienas sios moters skelbimas

Nu gal gi tikrai tie patys kambariai g.gif

Manau, kad čia būtent gretimam name, ne ten, kur aš buvau. Kiemas bendras, bet šeimininkai skirtingi greičiausiai rolleyes.gif
Atsakyti
reik 4 vietu nuo liepos 16- 20dien
Atsakyti
QUOTE(@st@ @ 2008 07 03, 12:25)
Manau, kad čia būtent gretimam name, ne ten, kur aš buvau. Kiemas bendras, bet šeimininkai skirtingi greičiausiai  rolleyes.gif

Aciu uz info 4u.gif
Papildyta:
QUOTE(**varnalesa** @ 2008 07 03, 12:41)
reik 4 vietu nuo liepos 16- 20dien

Pabandyk i "Pas Smilte" paskambint - uzvakar skambinausi, tai sake du keturvieciai yra laisvi.
Atsakyti
QUOTE(rapolas @ 2008 06 24, 20:37)
Gal kas atostogavote kempinge uz palangos, thumbup.gif  mes jau keleta metu atostogaujame ten ir mums labai patinka, thumbup.gif  ramu, smile.gif  nebrangu,  smile.gif tolokai nuo tilto, nuo surmulio, thumbup.gif  kazint ar imanoma gauti vietu  g.gif siais metais g.gif

niekad nebuvau,butu idomu smile.gif
o kokios kainos?
Papildyta:
QUOTE(Sweet Dreams @ 2008 07 03, 12:48)
Aciu uz info 4u.gif
Papildyta:
Pabandyk i "Pas Smilte" paskambint - uzvakar skambinausi, tai sake du keturvieciai yra laisvi.

aciu!bandom mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(**varnalesa** @ 2008 07 03, 12:07)

aciu!bandom mirksiukas.gif

o kokios kainos kazin pas smilte kambariu ? g.gif
Atsakyti
QUOTE(Ditė @ 2008 07 03, 13:48)
o kokios kainos kazin pas smilte kambariu ? g.gif

Yra jų tinklalapyje. 65 Lt para žmogui. vaikams iki 4 metų nemokamai.
Atsakyti
QUOTE(BonaDona @ 2008 07 03, 14:02)
Yra jų tinklalapyje. 65 Lt para žmogui. vaikams iki 4 metų nemokamai.

Na, kai as skambinau, man pasake, kad keturviecio kaina 200 Lt g.gif Tai turbut lengvai ledziasi i derybas ax.gif Nors as net neprasiau blush2.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Sweet Dreams: 03 liepos 2008 - 13:20
QUOTE(Sweet Dreams @ 2008 07 03, 14:18)
Na, kai as skambinau, man pasake, kad keturviecio kaina 200 Lt g.gif Tai turbut lengvai ledziasi i derybas ax.gif Nors as net neprasiau blush2.gif

Tai žinoma, kad geriau apsimoka už pigiau negu kad tuščias stovėtų mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Alambra @ 2008 07 01, 00:39)
Ilgaji savaitgali planavom patys atostogauti Palangoje, ir orus neblogus zada, bet pasikeite planai  doh.gif
Tai jeigu kas sumanytu liepos 4-7 dienomis pailseti cia:
http://www.skelbiu.lt/3971860.html
kreipkites  smile.gif para 150Lt.

Niekaip neprisedau padekot uz patogu poilsi.Labai dekingi Alambrai.Butas puikus, sviesus,skoningai apstatytas, toliau nuo centro( kas taip pat pliusas , nes kopos centre nemalonaus kvapo), radom viska ko prireike seimai su vaikais( pvz. mano trimetis megsta pats valytis dantukus prie kriaukles,po kuria namie jis turi plastikine kedute palipet ir siame bute radom lygiai tokia pacia, juk malonu jaustis kaip namie).Zodziu labai gerai pailsejom,aciu Jums.
Atsakyti
QUOTE(Vytarė @ 2008 07 03, 19:25)
Niekaip neprisedau padekot uz patogu poilsi.Labai dekingi Alambrai.Butas puikus, sviesus,skoningai apstatytas, toliau nuo centro( kas taip pat pliusas , nes kopos centre nemalonaus kvapo), radom viska ko prireike seimai su vaikais( pvz. mano trimetis megsta pats valytis dantukus prie kriaukles,po kuria namie jis turi plastikine kedute palipet ir siame bute radom lygiai tokia pacia, juk malonu jaustis kaip namie).Zodziu labai gerai pailsejom,aciu Jums.

Kaip smagu isgirsti tokius zodzius smile.gif

Pas mus dar laisva nuo liepos 8 iki 17.
http://www.skelbiu.lt/3971860.html

Atsakyti
QUOTE(Vilmutė @ 2008 07 01, 00:47)
Gal kas turit daugiau informacijos apie "Baure" Kunigiskese?Ju tinklapi ar telefona?Buciau labai dekinga.O gal kas esat atostogave namukuose netoli Palangos?Lygtai Uzkanaves gatveje?Labai lauksiu informacijos.Apskritai domintu poilsis namukuose, aplink Palanga ar Palangoje.Is anksto  aciuks.gif

BAURE
Atsakyti