Ilgaji savaitgali planavom patys atostogauti Palangoje, ir orus neblogus zada, bet pasikeite planai
Tai jeigu kas sumanytu liepos 4-7 dienomis pailseti cia:
http://www.skelbiu.lt/3971860.html
kreipkites para 150Lt.
Gal kas turit daugiau informacijos apie "Baure" Kunigiskese?Ju tinklapi ar telefona?Buciau labai dekinga.O gal kas esat atostogave namukuose netoli Palangos?Lygtai Uzkanaves gatveje?Labai lauksiu informacijos.Apskritai domintu poilsis namukuose, aplink Palanga ar Palangoje.Is anksto
Mes užsisakę "Baurėje" rugpjūčio mėn., draugė sakė, kad ten labai faina, nes grįžo iš ten prieš porą dienų. Jie savo tinklalapio neturi, tiesiog įsivesk per google ir išmes skelbimus. Šeimininkė Rasa, labai maloni tel. 865794053.
Sveiki Gal kas buvote apsistoje kambariuose su patogumais Jurates g. 14 ?
QUOTE(Sweet Dreams @ 2008 07 02, 01:27)
Sveiki Gal kas buvote apsistoje kambariuose su patogumais Jurates g. 14 ?
Aš neseniai buvau Jūratės 14b, bet gal ne šitas adresas domina?
QUOTE(@st@ @ 2008 07 02, 07:28)
ir kaip ten?
QUOTE(Meina @ 2008 07 02, 09:51)
ir kaip ten?
Buvau čia pagal šitą skelbimą
Šeimininkas sakė, faktiškai adresas yra Smilčių g., bet įėjimas pro 14b. Buvom dviviečiame kambary (60 Lt/para) - iki šiol neturėjau patirties su nuoma, bet nenusivyliau. Prieš kokias 2sav. užsisakiau tą kambarį, paskui dar prieš porą dienų pasiskambinau - viskas sklandžiai gavosi
Kitų kambarių nemačiau, o šis buvo nedidukas - dvigulė lova, stalas, pora kėdučių, šaldytuvas. Kambarys naujai suremontuotas - švarus - WC ir dušas tvarkingi. Kiti ptogumai - mikrobangė, virdulys, indai, lygintuvas, fenas, rankšluosčiai, patalynė, kabelinė TV Spintoj buvo kelios pakabos, pasigedau tik lentynų, bet mantos daug neturėjau, tai apsiėjau.
Šeimininkai - neįkyrūs, artimos draugystės neieškojau, o jie irgi į akis nelindo. Paskutinę dieną iki 12val. turėjom atlaisvinti kambarį, bet šeimininkas leido daiktus pasidėti pas save, nes buvom be mašinos - tai dar prabuvom Palangoj iki pavakario
QUOTE(@st@ @ 2008 07 02, 08:28)
Na taip, Jurates 14 b
QUOTE(@st@ @ 2008 07 02, 10:28)
Buvau čia pagal šitą skelbimą
Šeimininkas sakė, faktiškai adresas yra Smilčių g., bet įėjimas pro 14b. Buvom dviviečiame kambary (60 Lt/para) - iki šiol neturėjau patirties su nuoma, bet nenusivyliau. Prieš kokias 2sav. užsisakiau tą kambarį, paskui dar prieš porą dienų pasiskambinau - viskas sklandžiai gavosi
Kitų kambarių nemačiau, o šis buvo nedidukas - dvigulė lova, stalas, pora kėdučių, šaldytuvas. Kambarys naujai suremontuotas - švarus - WC ir dušas tvarkingi. Kiti ptogumai - mikrobangė, virdulys, indai, lygintuvas, fenas, rankšluosčiai, patalynė, kabelinė TV Spintoj buvo kelios pakabos, pasigedau tik lentynų, bet mantos daug neturėjau, tai apsiėjau.
Šeimininkai - neįkyrūs, artimos draugystės neieškojau, o jie irgi į akis nelindo. Paskutinę dieną iki 12val. turėjom atlaisvinti kambarį, bet šeimininkas leido daiktus pasidėti pas save, nes buvom be mašinos - tai dar prabuvom Palangoj iki pavakario
Na, labai tikiuosi, kad cia tie patys kambariai, nes as su vyresnio amziaus moterimi snekejau Bet adresas sutampa, tai gal tie Man ji sake, kad yra lygtais 6 dvivieciai, trivieciai kambariai, visi su patogumais. O keliu ten aukstu pastatas? Nes as pirmam aukste rezervavausi.
QUOTE(Sweet Dreams @ 2008 07 03, 00:30)
Na taip, Jurates 14 b
Na, labai tikiuosi, kad cia tie patys kambariai, nes as su vyresnio amziaus moterimi snekejau Bet adresas sutampa, tai gal tie Man ji sake, kad yra lygtais 6 dvivieciai, trivieciai kambariai, visi su patogumais. O keliu ten aukstu pastatas? Nes as pirmam aukste rezervavausi.
Tuo tel., kuris nurodytas skelbime, man visada atsiliepdavo vyras. Šiaip ten greta du nuosavi namai stovėjo, tai gal su kito namo šeimininke kalbėjai? Antras aukštas, man atrodo, jau palėpė - gyvenau pirmame.
Merginos, sakykit, kas jau siemet buvot Palangoje, ar pliaze vis toks pats smeliukas svelnus, ar maisytas su zvyru?
QUOTE(Skorpione @ 2008 07 03, 10:26)
Merginos, sakykit, kas jau siemet buvot Palangoje, ar pliaze vis toks pats smeliukas svelnus, ar maisytas su zvyru?
Smėliukas puikus, švelnus ir pliažas platus Tik kopų beveik nelikę - reikia vietų tarp krūmų ieškoti
QUOTE(@st@ @ 2008 07 03, 09:31)
Smėliukas puikus, švelnus ir pliažas platus Tik kopų beveik nelikę - reikia vietų tarp krūmų ieškoti
Dėkui