Įkraunama...
Įkraunama...

Poilsis Palangoje

Ilgaji savaitgali planavom patys atostogauti Palangoje, ir orus neblogus zada, bet pasikeite planai doh.gif
Tai jeigu kas sumanytu liepos 4-7 dienomis pailseti cia:
http://www.skelbiu.lt/3971860.html
kreipkites smile.gif para 150Lt.
Atsakyti
Gal kas turit daugiau informacijos apie "Baure" Kunigiskese?Ju tinklapi ar telefona?Buciau labai dekinga.O gal kas esat atostogave namukuose netoli Palangos?Lygtai Uzkanaves gatveje?Labai lauksiu informacijos.Apskritai domintu poilsis namukuose, aplink Palanga ar Palangoje.Is anksto aciuks.gif
Atsakyti
Mes užsisakę "Baurėje" rugpjūčio mėn., draugė sakė, kad ten labai faina, nes grįžo iš ten prieš porą dienų. Jie savo tinklalapio neturi, tiesiog įsivesk per google ir išmes skelbimus. Šeimininkė Rasa, labai maloni tel. 865794053. 4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo BonaDona: 01 liepos 2008 - 16:30
Sveiki 4u.gif Gal kas buvote apsistoje kambariuose su patogumais Jurates g. 14 ?
Atsakyti
QUOTE(Sweet Dreams @ 2008 07 02, 01:27)
Sveiki 4u.gif  Gal kas buvote apsistoje kambariuose su patogumais Jurates g. 14 ?

Aš neseniai buvau Jūratės 14b, bet gal ne šitas adresas domina?
Atsakyti
QUOTE(@st@ @ 2008 07 02, 07:28)

ir kaip ten? rolleyes.gif 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Meina @ 2008 07 02, 09:51)
ir kaip ten? rolleyes.gif  4u.gif

Buvau čia pagal šitą skelbimą
Šeimininkas sakė, faktiškai adresas yra Smilčių g., bet įėjimas pro 14b. Buvom dviviečiame kambary (60 Lt/para) - iki šiol neturėjau patirties su nuoma, bet nenusivyliau. Prieš kokias 2sav. užsisakiau tą kambarį, paskui dar prieš porą dienų pasiskambinau - viskas sklandžiai gavosi smile.gif
Kitų kambarių nemačiau, o šis buvo nedidukas - dvigulė lova, stalas, pora kėdučių, šaldytuvas. Kambarys naujai suremontuotas - švarus - WC ir dušas tvarkingi. Kiti ptogumai - mikrobangė, virdulys, indai, lygintuvas, fenas, rankšluosčiai, patalynė, kabelinė TV thumbup.gif Spintoj buvo kelios pakabos, pasigedau tik lentynų, bet mantos daug neturėjau, tai apsiėjau.
Šeimininkai - neįkyrūs, artimos draugystės neieškojau, o jie irgi į akis nelindo. Paskutinę dieną iki 12val. turėjom atlaisvinti kambarį, bet šeimininkas leido daiktus pasidėti pas save, nes buvom be mašinos - tai dar prabuvom Palangoj iki pavakario rolleyes.gif
Atsakyti
QUOTE(@st@ @ 2008 07 02, 08:28)

Na taip, Jurates 14 b bigsmile.gif

QUOTE(@st@ @ 2008 07 02, 10:28)
Buvau čia pagal šitą skelbimą
Šeimininkas sakė, faktiškai adresas yra Smilčių g., bet įėjimas pro 14b. Buvom dviviečiame kambary (60 Lt/para) - iki šiol neturėjau patirties su nuoma, bet nenusivyliau. Prieš kokias 2sav. užsisakiau tą kambarį, paskui dar prieš porą dienų pasiskambinau - viskas sklandžiai gavosi  smile.gif
Kitų kambarių nemačiau, o šis buvo nedidukas - dvigulė lova, stalas, pora kėdučių, šaldytuvas. Kambarys naujai suremontuotas - švarus - WC ir dušas tvarkingi. Kiti ptogumai - mikrobangė, virdulys, indai, lygintuvas, fenas, rankšluosčiai, patalynė, kabelinė TV  thumbup.gif Spintoj buvo kelios pakabos, pasigedau tik lentynų, bet mantos daug neturėjau, tai apsiėjau.
Šeimininkai - neįkyrūs, artimos draugystės neieškojau, o jie irgi į akis nelindo. Paskutinę dieną iki 12val. turėjom atlaisvinti kambarį, bet šeimininkas leido daiktus pasidėti pas save, nes buvom be mašinos - tai dar prabuvom Palangoj iki pavakario  rolleyes.gif

Na, labai tikiuosi, kad cia tie patys kambariai, nes as su vyresnio amziaus moterimi snekejau g.gif Bet adresas sutampa, tai gal tie smile.gif Man ji sake, kad yra lygtais 6 dvivieciai, trivieciai kambariai, visi su patogumais. O keliu ten aukstu pastatas? Nes as pirmam aukste rezervavausi.
Atsakyti
QUOTE(Sweet Dreams @ 2008 07 03, 00:30)
Na taip, Jurates 14 b bigsmile.gif
Na, labai tikiuosi, kad cia tie patys kambariai, nes as su vyresnio amziaus moterimi snekejau g.gif Bet adresas sutampa, tai gal tie  smile.gif  Man ji sake, kad yra lygtais 6 dvivieciai, trivieciai kambariai, visi su patogumais. O keliu ten aukstu pastatas? Nes as pirmam aukste rezervavausi.

Tuo tel., kuris nurodytas skelbime, man visada atsiliepdavo vyras. Šiaip ten greta du nuosavi namai stovėjo, tai gal su kito namo šeimininke kalbėjai? Antras aukštas, man atrodo, jau palėpė - gyvenau pirmame.
Atsakyti
Merginos, sakykit, kas jau siemet buvot Palangoje, ar pliaze vis toks pats smeliukas svelnus, ar maisytas su zvyru?
Atsakyti
QUOTE(Skorpione @ 2008 07 03, 10:26)
Merginos, sakykit, kas jau siemet buvot Palangoje, ar pliaze vis toks pats smeliukas svelnus, ar maisytas su zvyru?

Smėliukas puikus, švelnus ir pliažas platus thumbup.gif Tik kopų beveik nelikę - reikia vietų tarp krūmų ieškoti doh.gif
Atsakyti
QUOTE(@st@ @ 2008 07 03, 09:31)
Smėliukas puikus, švelnus ir pliažas platus  thumbup.gif  Tik kopų beveik nelikę - reikia vietų tarp krūmų ieškoti  doh.gif

Dėkui mirksiukas.gif
Atsakyti