Įkraunama...
Įkraunama...

Poilsis Palangoje

QUOTE(Osvile @ 2007 08 26, 14:40)
Apsilankėme viloje Smėlio takas, kainos didelės, virtuvė brangi, bet skani. Privalumas - vila kopose, su vaikais labai patogu. Minusas - privažiuoti tenka pėsčiųjų taku. Darbuotojai teigia, kad policija jų svečių nebaudžia, bet kas žino, kas žino... Esminis minusas, pas juos siautė kažkoks virusas (vėmimas, viduriavimas), mes atvažiavome su dviem mažais vaikais, po pusantros paros atkrito vyras, vėliau ir vyresnioji apsivėmė, naktį susipakavome, paprašėme sąskaitos ir išrūkome namo doh.gif  Pabūgau, kad jei visi atkrisime, bus šakės. Vienas darbuotojas išsidavė, įteikdamas sąskaitą, apie tą ligą... Žodžiu, švelniai tariant, sugadintos atostogos. Iš kitos pusės, negi užsidarys karantinui cool.gif  Tik abydna biškį. Galvojau, kad koks Roto virusas, bet gal ir ne, nes palygint lengvai praėjo. Gal reiktų į Maisto ir veterinarijos tarnybą parašyt? g.gif

Reziumė - toks dalykas gali bet kur atsitikti, o vieta tikrai nuostabi 4u.gif

musu poilsio namai Lineja ir ten visai netoli thumbup.gif su seima vazinedami dviraciais buvom atvaziave ivertinti sitos vilos, tikrai graziai viskas atrodo, tik vat tas minusiukas kad tikrai nemazai reikia pavaziuoti dviraciu taku su masina g.gif
Atsakyti
QUOTE(adrija @ 2007 08 26, 21:19)
Nu ir mes jau po atostogų bigsmile.gif .Trumpų,bet thumbup.gif Gyvenom tam brangesniam AITVARE.Buvo labai šaunu.Didelis,gražus ,tvarkingas kambarys.Turėjom savo virtuvėlę,vonią,dušą,tualetą.Lovos plačios,patogios.Balkonas.Nu,žodžiu SUPER!!!!Tikrai rekomenduoju nuvažiuoti.Prie pat centras,jūra arti,čia pat Basanavičiaus gatvė.Šeimininkai labai malonūs wub.gif
Tai tiek.Pasigyriau ir lekiu tašių išsikrauti lotuliukas.gif

o kokios kainos kambarių? g.gif
Atsakyti
QUOTE(vilminė @ 2007 08 27, 17:49)
o kokios kainos kambarių? g.gif

Labai normalios.Kiekvienam kambry yra mini virtuvė su visais reikiamais indais,puodais ir keptuvėm.Yra dušas su tualetu.Didelė dvigulė lova,spinta,stalas foteliai,virtuvės stalas su kėdėm valgymui,išskleidžiama sofa.Bet išskleista būna didelė-koks 160cm.
Šeip trivietis kambarys kainuoja 150.Bet kaip mums reikėjo,tai tų nebuvo.Buvo tik jų didysis kambarys-50 kvadratų.Tai ten dar ir vonia prie dušo didelė yra.Ir virtuvė atskirta niša.Už šitą 200 mokėjom.Bet viskas nauja,švaru.Prie kambarių yra balkonai,o prie kitų dar ir terasos.Yra berods ir dviejų kambarių apartamentai.O kainos jų kažkur irgi iki 200.Nu bet viską galit internete pasižiūrėti.Va,nuoroda:
AITVARAS

Tiesa,šalia yra tas pigesnis AITVARAS,kur mamos anksčiau čia rašė.Bet ten bendra virtuvė,na,ir kambariai truputį jau paprastesni.O mes norėjom privatumo,norėjom viską savo turėti.Su mažais vaikais tai tikrai idealus variantas.Nes kiek pakeliui apklausinėjau,tai jei su tokiom sąlygom,tai tikrai nieko pigiau nerasit.O be to,čia pat mėsos parduotuvė,kaišiadorių paukštynas,turgelis,vaistinė,maxima,Basanavičiaus gatvė,na,ir aišku,jūra.O ir pati vieta labai rami.Jokio triukšmo.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo adrija: 27 rugpjūčio 2007 - 17:37
Man vasaros metu atostogauti Palangoj nepatinka schmoll.gif , per daug poilsiautoju, o man norisi ramybės ir tylos. Užtat tiksliai žinau, kur su vyru praleisiu vieną žiemos savaitgalį – viloj Mini. Nors kaina ir nemaža, bet to verta. Mano draugų ir pažįstamų atsiliepimai labai geri (ypač apie šiltą vonią lauke) Žiemą bandysiu ir aš bigsmile.gif .
Čia daugiau informacijos: Vila mini
Atsakyti
QUOTE(JuodaVilke @ 2007 08 28, 09:09)
Man vasaros metu atostogauti Palangoj nepatinka schmoll.gif , per daug poilsiautoju, o man norisi ramybės ir tylos. Užtat tiksliai žinau, kur su vyru praleisiu vieną žiemos savaitgalį – viloj Mini. Nors kaina ir nemaža, bet to verta. Mano draugų ir pažįstamų atsiliepimai labai geri (ypač apie šiltą vonią lauke) Žiemą bandysiu ir aš  bigsmile.gif .
Čia daugiau informacijos: Vila mini

O tai kaip ta kaina skaičiuojasi? blush2.gif Už ką ta minimali suma? blush2.gif Ten iš tiesų labai fainai atrodo wub.gif
Atsakyti
Reikėtų klausti šeimininkų. Manau, kad nuo sezono ir nuo žmonių skaičiaus priklauso g.gif . Viena pora važiavo praėjusią žiemą darbo dienomis, tai turėjo mokėti 300,00 Lt už parą, bet šeimininkai padarė 50 Lt nuolaidą. Kita pora su vaikais važiavo ankstyvą pavasarį savaitgaliui, mokėjo, jei neklystu, apie 400,00 Lt už parą. Reikia skambinti, klausti ir derėtis.
Man atrodo pats smagumas yra žiemą, kai šalta, sniego yra, o tu sėdi po pirtelės šiltoj vonioj lauke ir stebi visą tą gamtos grožį wub.gif .
Atsakyti
Aš su savo šeimynėle šiais metais pirmą kartą buvome Palangoje. Ir pasakėme sau, kad tai buvo pirmas ir paskutinis kartas g.gif Žmonių masė, triukšmas, vietos prie jūros nėra, visi susikišę, kojos nėra kur įikelti. Vakare vos ne kamščiai gatvėse. Kadangi mes mėgstam ramesnį gyvenimo būdą, tai kitais metais, kaip ir visada, rinksimės Juodkrantę smile.gif
Atsakyti
sveiki,
gal kas galit rekomenduoti koki buta, ar kambarius 2 mamoms+ 2 vaikams. kad butu tvarkingi, toletas dusas, virtuve..
buciua dekinga uz info 4u.gif
Atsakyti
Kaip situacija Palangoj prasidėjus rugsėjui? Kaip orai, pramogos, nuomų kainos? ax.gif
Atsakyti
Tikrai pasidalinkit patirtimi kaip Palangoj viskas rugsėjui atėjus, ar verta ten važiuoti? 4u.gif kokie maždaug orai as yra ką veikti?
Atsakyti
QUOTE(baste @ 2007 09 20, 14:15)
Tikrai pasidalinkit patirtimi kaip Palangoj viskas rugsėjui atėjus, ar verta ten važiuoti?  4u.gif  kokie maždaug orai as yra ką veikti?

Ir man tas idomu butu g.gif
Atsakyti
Aš lekiu nuo ketvirtadienio su vaikais atsipūsti nuo namų. Tikiuosi, oras nepaves. Gal kas taip pat važiuojate? ax.gif
Atsakyti