Įkraunama...
Įkraunama...

Poilsis Palangoje

mergaites. kaip susisiekimas su vanagupes gatve? turiu ten keleta variantu. bet kadangi esu be auto, gali buti keblu blush2.gif
pasimetus ziauriai

labai patiko Alambros butukas ten, bet visdar svarstau doh.gif

beje, gal yra kas buve ALITA viezbuti. is foto tai nieko ispudingo, bet kaina nesikandzioja blush2.gif

ir dar, gal kas zinot palangoj sporto kluba koki? mastau ka reikes cia veikti, jei orai blogi bus biggrin.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo sygyta: 22 birželio 2008 - 12:29
Jei yra besidominčių poilsiu Palangoje, galiu pasiūlyti keletą variantų 3 žv. viešbučiuose :
*dviviečiai numeriai su dušu, WC, TV, šaldytuvu. Kaina 220 Lt. Vienas variantas S. Daukanto gatvėje, kitas - Vytauto g.
* dvivietis su virtuve, dušu, WC, TV, šaldytuvu. Kaina 250 Lt. S. Daukanto g.
* keturvietis (2 kambariai) su 2 dušais, WC, TV, šaldytuvu. Kaina 320 Lt. Vytauto g.

Daugiau informacijos ir foto galiu atsiųsti i AM.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Pampani: 22 birželio 2008 - 12:30
QUOTE(Pampani @ 2008 06 22, 13:29)
Jei yra besidominčių poilsiu Palangoje, galiu pasiūlyti keletą variantų 3 žv. viešbučiuose :
*dviviečiai numeriai su dušu, WC, TV, šaldytuvu. Kaina 220 Lt. Vienas variantas S. Daukanto gatvėje, kitas - Vytauto g.
* dvivietis su virtuve, dušu, WC, TV, šaldytuvu. Kaina 250 Lt. S. Daukanto g.
* keturvietis (2 kambariai) su 2 dušais, WC, TV, šaldytuvu. Kaina 320 Lt. Vytauto g.

Daugiau informacijos ir foto galiu atsiųsti i AM.

mane domintu tas uz 220,jei atiduotumet uz 200 blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(sygyta @ 2008 06 22, 12:38)
mane domintu tas uz 220,jei atiduotumet uz 200 blush2.gif

o kada reiketu ir kokioje gatveje?
Atsakyti
QUOTE(sygyta @ 2008 06 21, 11:54)
praskambinau apie 10 viesbuciu ir sveciu namu, vietu- nerasta blink.gif
dabar laukiu atsakymo is ravistar,sake vietu turi, tik emaila parasyti liepe blush2.gif
zodziu nesitikejau kad tokia sudetinga situacija lietuvoj.  unsure.gif

hm, keista...
nes siauo metu atostogaujam Palangoje ir buvau nustebinta, nes tikrai dar net neivaziavus i Palanga butu, kambariu ir pan siulytoju stovi ne vienas ir ne du , pilna pakele, ir siaip vaikstant po Palanga, matem ne viena uzrasa, kad yra laisvu vietu g.gif
Atsakyti
QUOTE(kristelil @ 2008 06 22, 17:04)
hm, keista...
nes siauo metu atostogaujam Palangoje ir buvau nustebinta, nes tikrai dar net neivaziavus i Palanga butu, kambariu ir pan siulytoju stovi ne vienas ir ne du , pilna pakele, ir siaip vaikstant po Palanga, matem ne viena uzrasa, kad yra laisvu vietu  g.gif

butų ir kambarių tai taip, bet viešbučių, svečių ar poilsio kambarių tai tikrai sunku rasti, ypač vasaros savaitgaliams..
labai tikėjausi gauti rugpjūčiui dvivietį Palangos dailėje, bet jau gegužės pabaigoj pasake, kad rugpjūtį vietų neturi.
Pernai buvom rugsėjo pabaigoj, buvom labai patenkinti, kam norisi ramaus poilsio tvarkinguose numeriuose ramioje vietoje ir neitin brangiai-rekomenduoju smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Pampani @ 2008 06 22, 15:16)
o kada reiketu ir kokioje gatveje?

jei galit atsiuskit foto abieju . man reiketu 07 01- 07 03

sygyta@yahoo.co.uk

tiesa pasakius nesitikejau kad tokia situacija, plius kainos neatitinka kokybes schmoll.gif
o vienu skelbimu paskambinus,kur apartamentus nuomoja, net adreso nepasake, sako busit plangoj,paskambins- parodysiu. zodziu is pavieniu asmenu nerizikuociau,nepatikima. na nebent cia is supermamyciu g.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo sygyta: 22 birželio 2008 - 17:06
QUOTE(Vijolė @ 2008 06 22, 16:57)
butų ir kambarių tai taip, bet viešbučių, svečių ar poilsio kambarių tai tikrai sunku rasti, ypač vasaros savaitgaliams..
labai tikėjausi gauti rugpjūčiui dvivietį Palangos dailėje, bet jau gegužės pabaigoj pasake, kad rugpjūtį vietų neturi.
Pernai buvom rugsėjo pabaigoj, buvom labai patenkinti, kam norisi ramaus poilsio tvarkinguose numeriuose ramioje vietoje ir neitin brangiai-rekomenduoju  smile.gif

kaip tik galiu pasiulyti Palangos daileje paprasta dvivieti arba su virtuve. tik kada reikia? Turim abu laisvus nuo liepos 30 iki pat rugpjucio 24.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Pampani: 22 birželio 2008 - 18:14
QUOTE(Pampani @ 2008 06 22, 19:08)
kaip tik galiu pasiulyti Palangos daileje paprasta dvivieti arba su virtuve. tik kada reikia? Turim abu laisvus nuo liepos 30 iki pat rugpjucio 24.

jau užsisakėm kitur, bet pirmiausia rašiau jums ir e. paštu, ir per svetainę, buvo atsakyta, kad visas rugpjūtis užimtas g.gif
man reikėjo 08 29-31
Atsakyti
QUOTE(Vijolė @ 2008 06 22, 18:37)
jau užsisakėm kitur, bet pirmiausia rašiau jums ir e. paštu, ir per svetainę, buvo atsakyta, kad visas rugpjūtis užimtas  g.gif
man reikėjo 08 29-31

jei rašėte į tiesiogiai į viešbutį, tai pilnai tikiu, kad jie atsakė, jog nebėra vietų. Vietas yra išpirkusios kelionių agentūros.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Pampani: 22 birželio 2008 - 19:06
QUOTE(Pampani @ 2008 06 22, 20:05)
jei rašėte į tiesiogiai į viešbutį, tai pilnai tikiu, kad jie atsakė, jog nebėra vietų. Vietas yra išpirkusios kelionių agentūros.

tai jus kelioniu agentura? blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(sygyta @ 2008 06 22, 19:10)
tai jus kelioniu agentura? blush2.gif

4u.gif ax.gif kazkas panasaus
Atsakyti