QUOTE(Ierasa @ 2008 06 09, 10:54)
Tai as jums pasakysiu tik tiek... Jus tik nesupykit, bet pastebejau, kad dauguma is jusu isleidziat didziulius pinigus vien ant nakvynes. As taip nedarau. Man svarbiausia, kad butu geri seimininkai, tvarkingas kambarys, kad butu siltas vanduo, virtuve ir dusas su tuoaletu namie, ir nesvarbu ar jis bendras ar ne
Tai vat, turim tokia viena vietele, jau antri metai vaziuosim
Aisku nuo juros ten labai toli, tad jei seimynoje yra vaikas kuris jau be vezimo bet ir ne su dviraciais esat ar pan, tai tikrai nieko gero...
matai, daugeliui zmoniu vis tik svarbu ne tik kaina, bet ir kambario/buto kokybe...
as tai negaleciau, nors seniau teko, listi i kambari su pelesio kvapeliu, su senais suveztais baldais, bendru tuliku ir pan., taukuotais indais, miegoti lovoje uz kurios nezinai kiek yra dulkiu ar voru...man poilsis turi buti visavertis... o jeigu lytu ar ka - tai jau geriau normaliose patalpose laika leisti, terasoj kava gurksnoti, telika normalu o ne taura ziureti, nei lindeti dregnoj palepej papigiai.
aisku gal tavo vieta rekomenduojama visai faina, gi nemaciau nezinau, cia apskritai apie pigius avriantus kalbu
, bet tiesiog tas siulymas taupyti nakvynes saskaita... jeigu jau gali sau leisti, tai geriau netaupyti. Man jau geriau kempinge palapineje tada, arba normaliai irengtam bute ar pan.
cia beje yra likusi laisva liepos pradzia, 1-13 dienos:
http://www.skelbiu.lt/3971860.html