Sveikutes
Siaip zvelgiant i varda, tai esu naujoke, bet realybej jau senai ziurineju si foruma, ir buvau uzsiregistravus, bet, kad va senokai jau buvau prisijungus, tai uzmirsau savo vartotojo varda
. Tad teko is naujo prisiregint
. Tai vat mielosios
Skaiciau cia apie Palanga beveik viska, net nuo 2004 metu kur buvo pradeta rasyti
Tai as jums pasakysiu tik tiek... Jus tik nesupykit, bet pastebejau, kad dauguma is jusu isleidziat didziulius pinigus vien ant nakvynes. As taip nedarau. Man svarbiausia, kad butu geri seimininkai, tvarkingas kambarys, kad butu siltas vanduo, virtuve ir dusas su tuoaletu namie, ir nesvarbu ar jis bendras ar ne
Tai vat, turim tokia viena vietele, jau antri metai vaziuosim
Aisku nuo juros ten labai toli, tad jei seimynoje yra vaikas kuris jau be vezimo bet ir ne su dviraciais esat ar pan, tai tikrai nieko gero... Bet man tai neaktualu, turiu savo klecke, bet ji dar su vezimu visur vaziuoja
Taigi tesiu toliau pasakojima, vieta randasi Palangos pradzioje, Virbaliskese, seimininke turi du didziulius namus, sakau yra viskas ko reikia, tik tai, kad bendras tuoletas su vonia ir virtuve, aisku jei issinuomuosit liuxa, tai tada ten bus ir tualetas ir virtuve tik jusu
Ten pigu, siais metais mes vaziuojam rugpjucio 15-17 dienomis, ir zmogui parai mazdug 25-30lt. Ir nebrangu ir viskas tvarkinga. Duodami kambario raktai, jei esi kambaryje niekas nelandzioja, nebent noretu kazko paklausti, kai iseina visi zmones i miesta, ji puola sutvarkyti kambari, isvalo siuksliadeze, isplauna grindis, nuvalo dulkes... Gristi i kambari galit kada tik norit, namai atrakinti buna visa para. Gali grizti 12 nakties, gali grizti 5val ryto. Mes iki centro nusigaudavom taip : sedam i auto, ir vaziuojam i aikstele, ten bunam issipirke vieta porai paru, ir kada norim atvaziuojam kada norim isvaziuojam
Tai tiek
Jei kas susidomejot galiu duoti kontaktus tos vietos. Tik galiu pranesti tai, kad liepos menesiui beveik viskas yra uzimta.