Įkraunama...
Įkraunama...

Poilsis Palangoje

QUOTE(PULA @ 2008 06 03, 17:07)
Nuomoju butą, Palangos centre, bat labai ramu, jokio triukšmo. Langai į vakarų pusę( matosi jūra). Visi patogumai, TV, šaldytuvas. Naujos statybos. Gali gyventi 3 dideli+ 1 mažas:)  rolleyes.gif Smulkiau AŽ. Yra laisvų vietų biggrin.gif  Kaina nuo 100lt.

LIepos 4-6 d butu vietele? ax.gif ir kokia kaina jei laisva ax.gif
Atsakyti
Sveiki.

Gal yra norinciu mamyciu, kol dar i darba nereik 4u.gif , issinuomoti visai vasarai 3 kamb. buta Palangos centre, Janonio g.?
Galima ir kelioms mamytems, jei tilpsite thumbup.gif
Bute yra balkonas, nemazai lovu.

Jei ka sudomino, rasykite man i AZ. Cia nuomuoja mano tevai, tai parasysiu ju tel. nr. Foto irgi galesiu atsiusti.
Atsakyti

Sveikutes smile.gif Siaip zvelgiant i varda, tai esu naujoke, bet realybej jau senai ziurineju si foruma, ir buvau uzsiregistravus, bet, kad va senokai jau buvau prisijungus, tai uzmirsau savo vartotojo varda doh.gif . Tad teko is naujo prisiregint smile.gif . Tai vat mielosios smile.gif Skaiciau cia apie Palanga beveik viska, net nuo 2004 metu kur buvo pradeta rasyti smile.gif Tai as jums pasakysiu tik tiek... Jus tik nesupykit, bet pastebejau, kad dauguma is jusu isleidziat didziulius pinigus vien ant nakvynes. As taip nedarau. Man svarbiausia, kad butu geri seimininkai, tvarkingas kambarys, kad butu siltas vanduo, virtuve ir dusas su tuoaletu namie, ir nesvarbu ar jis bendras ar ne smile.gif Tai vat, turim tokia viena vietele, jau antri metai vaziuosim biggrin.gif Aisku nuo juros ten labai toli, tad jei seimynoje yra vaikas kuris jau be vezimo bet ir ne su dviraciais esat ar pan, tai tikrai nieko gero... Bet man tai neaktualu, turiu savo klecke, bet ji dar su vezimu visur vaziuoja smile.gif Taigi tesiu toliau pasakojima, vieta randasi Palangos pradzioje, Virbaliskese, seimininke turi du didziulius namus, sakau yra viskas ko reikia, tik tai, kad bendras tuoletas su vonia ir virtuve, aisku jei issinuomuosit liuxa, tai tada ten bus ir tualetas ir virtuve tik jusu smile.gif Ten pigu, siais metais mes vaziuojam rugpjucio 15-17 dienomis, ir zmogui parai mazdug 25-30lt. Ir nebrangu ir viskas tvarkinga. Duodami kambario raktai, jei esi kambaryje niekas nelandzioja, nebent noretu kazko paklausti, kai iseina visi zmones i miesta, ji puola sutvarkyti kambari, isvalo siuksliadeze, isplauna grindis, nuvalo dulkes... Gristi i kambari galit kada tik norit, namai atrakinti buna visa para. Gali grizti 12 nakties, gali grizti 5val ryto. Mes iki centro nusigaudavom taip : sedam i auto, ir vaziuojam i aikstele, ten bunam issipirke vieta porai paru, ir kada norim atvaziuojam kada norim isvaziuojam biggrin.gif Tai tiek smile.gif Jei kas susidomejot galiu duoti kontaktus tos vietos. Tik galiu pranesti tai, kad liepos menesiui beveik viskas yra uzimta. cool.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Ierasa: 09 birželio 2008 - 10:55
Na man atsumas ir daug ka lemia (netgi labai)
Kas is to kad praeitais metais dar vezimuky vazinejomes, nueti-pareit, pavargdavai kaip suo...
o vazinet su auto ir nekas
as jau geriau paprasciau pagyvensiu, bet netoli 4u.gif
Atsakyti
Tai mes ir tolokai ir paprastai gyvenom, ir gyvensim sia vasara. Tik sakau, mums auto reikalinga tik tam, kad nuvaziuot iki aiksteles, o aikstele, nu bliamba, bijau suklyst, bet man atrodo, kad prie Jurates gatves, nes zinau, kad einant link centro praeini pro turgeli, jei neklystu, o daugiau ir vaikstai pestute po miesta. Siaip as galeciau ir pareit peskom, bet, kad mano Mb yra tingusis biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Ierasa @ 2008 06 09, 11:54)
Sveikutes smile.gif  kad dauguma is jusu isleidziat didziulius pinigus vien ant nakvynes. As taip nedarau. ...
zmogui parai mazdug 25-30lt. Ir nebrangu ir viskas tvarkinga. Duodami kambario raktai, jei esi kambaryje niekas nelandzioja, nebent noretu kazko paklausti, kai iseina visi zmones i miesta, ji puola sutvarkyti kambari, isvalo siuksliadeze, isplauna grindis, nuvalo dulkes... Gristi i kambari galit kada tik norit, namai atrakinti buna visa para. Gali grizti 12 nakties, gali grizti 5val ryto. Mes iki centro nusigaudavom taip : sedam i auto, ir vaziuojam i aikstele, ten bunam issipirke vieta porai paru, ir kada norim atvaziuojam kada norim isvaziuojam  biggrin.gif Tai tiek smile.gif Jei kas susidomejot galiu duoti kontaktus tos vietos. Tik galiu pranesti tai, kad liepos menesiui beveik viskas yra uzimta.   cool.gif

Na pažiurėkite iš kitos pusės ax.gif
Paskičiuokim kainą: Jūs gyvendami toliau nuo centro šeimai tarkin iš 4 asmenų už parą sumokat 100-120 lt. Toliau mokat pinigus už aikštelę ar pan. (nelabai supratau šito momento, bet neesmė). Toliau, šeimininkai, nors kokie jie bebūtų, bet jie yra, pašonėje.
O dabar pažiūrim iš kitos pusės. Jūs išsinuomojat atskirą pvz. 2 kambarių butuką, esantį centre. Už visą jį sumokat 150-180 lt. Ten telpa tarkim 4-5 asmenys. Gyvenate centre, nereikia su jokiais autobusai važinėt, už aikšteles mokėt. Šeiminikų nėra, patys sau šeimininkai. Turit visą butą sau, su vonia, virtuve ir pan. Išeinat ir gryžtat kada norit.
Taigi, paskaičiavus viską, kaina realiai gaunasi tapati 4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Jolkutė: 09 birželio 2008 - 11:32
Nu kur ta pati, jei katik paziurejau ir buto viso nuoma yra 150lt parai, nu tai pala, as busiu savaitgali, realiai iseina 2 paros, man gaunasi su vyru 120lt, uz dvi paras, uz vaika pinigu neima, nu gerai, aikstele yra 30 lt, nu susidaro 150lt, per ta visa buvimo laikotarpi. O bute zymiai brangiau yra. Be to neiseisi i lauka ir neissikepsi saslyko smile.gif O cia lygiai taip pat, pareini kada nori, seimininke po kojom nesimaiso, yra be galo maloni, su kuria asmeniskai net noretus atsisest ir kavutes puodeli isgert biggrin.gif Jei ant tiek maloni, kad pasako kur vaziuot maudytis, kad butu imanoma ramiai pasisedet, pasidegint prie juros, ir kur vanduo svaresnis... Kiti seimininkai, nekalbant apie savarankiskuma bute, niekuo nesidomi, su nuomininkais nebendrauja, ir buna persisuke, o dar ir su vaikais nenori nuomuot kambario ar buto ar pan... cool.gif
Papildyta:
Aisku, neverta gincytis, nes kiekvienam yra geriau pagal save, mums yra gerai ten, ir jei yra bendraminciu tai saunu, kitoms geriau isleist 600 ir daugiau vien ant poros dienu nakvynes, nei, kad geriau save palepint uz likusius kokius 400 lt smile.gif Bet sakau, smerkti nieko negali, jei vieniems kisene tiek leidzia , tai saunu tada : rolleyes.gif
Atsakyti
QUOTE(Ierasa @ 2008 06 09, 12:56)
Nu kur ta pati,

Aš turėjau omeny ne tik piniginę išraišką 4u.gif Laikas kaip sakant irgi pinigai biggrin.gif
Na bet tikrai nesiginčysiu, kiekvienas renkasi kas kam patogiau ar pagal kišenę drinks_cheers.gif
Atsakyti
Nu aisku drinks_cheers.gif O gal kas dabar artimiausiu metu jau planuojat vaziuot i Palanga? O gal kas dabar grizo tik nesenai? Kaip kainos kavinese? Ar brangu labai? smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Ierasa @ 2008 06 09, 13:18)
Nu aisku  drinks_cheers.gif  O gal kas dabar artimiausiu metu jau planuojat vaziuot i Palanga? O gal kas dabar grizo tik nesenai? Kaip kainos kavinese? Ar brangu labai? smile.gif

na aš valgiau toj pačioj kur ir pernai, Seklyčia berots vadinas ar kaip ji ten, na Jūratės gvėj. tai kainos kaip ir pernai, porcijos didelės, niekas nepasikeitė.. Basanavičiaus nežinau kaip.
Atsakyti
QUOTE(grange @ 2008 06 09, 21:20)
na aš valgiau toj pačioj kur ir pernai, Seklyčia

kur ji randasi g.gif
Atsakyti
QUOTE(Gintaria @ 2008 06 07, 16:20)
LIepos 4-6 d butu vietele?  ax.gif ir kokia kaina jei laisva  ax.gif

Ka tik iš Palangos biggrin.gif Saulė thumbup.gif , jūra thumbup.gif smėlis thumbup.gif

Liepos 4-6 kol kas laisva. Kadangi tai penktadienis- sekmadienis tai 150*2 . ( 2 naktys). Galiu nuotraukyčiu į e-mailą. mirksiukas.gif
Atsakyti