Gal zinote,kas nebrangiai isnuomotu kambariuka vienam zmogui birzelio 3-6 d.? Mokausi KU neakivaizdiniam,o Klaipedoj neradau kur apsistoti...
QUOTE(mamytele @ 2008 04 26, 18:29)
o gal ka teko girdeti apie sia vietele?
http://www.skelbiu.lt/3868185.html
butu labai idomu isgirsti nuomone
http://www.skelbiu.lt/3868185.html
butu labai idomu isgirsti nuomone
O čia kaip ir kitas skelbimas, bet adresas tas pats
skelbimas
O kaip iš viso vyksta ta kambarių rezervacija pas privatininkus? Bijau, kad užsisakysiu, o paskui atvažiuosiu ir kambario laisvo nebus Gal turite kas patirties
QUOTE(@st@ @ 2008 05 28, 13:54)
O čia kaip ir kitas skelbimas, bet adresas tas pats
skelbimas
O kaip iš viso vyksta ta kambarių rezervacija pas privatininkus? Bijau, kad užsisakysiu, o paskui atvažiuosiu ir kambario laisvo nebus Gal turite kas patirties
skelbimas
Skambinau aš tuo adresu, na paklausti apie kainas ir užsirezervuoti vietas. Tai kainą triviečio liepos pradžioj sakė bus apie 100-120lt, norėjau iškart ir užrezervuoti, bet nesutiko moteriškė, sakė skambint birželio viduryje arba gale
QUOTE(convict @ 2008 05 28, 15:15)
Skambinau aš tuo adresu, na paklausti apie kainas ir užsirezervuoti vietas. Tai kainą triviečio liepos pradžioj sakė bus apie 100-120lt, norėjau iškart ir užrezervuoti, bet nesutiko moteriškė, sakė skambint birželio viduryje arba gale
aš tai su vyriškiu kalbėjau, bet sunku man buvo su juo susikalbėti. Kaip ir rezervavau dvivietį birzelio men. po 60 Lt., bet tai vat, kad kažkaip neužtikrintai jaučiuosi
Gal kas galėtumėt pasiūlyt ką, liepos pradžioj nuo liepos 7 iki 11 ar net iki liepos 13d. norim arčiau centro, tiktų ir pati basanavičiaus gatvė, ir meilės alėja ir t.t. Žodžiu nuo centro nutolti daug nenorim, nes mamuko kojos mano jau nežada daug kur jos nešioti, o ji nori pasibūti palangoje, pasivaikščioti basankę ir t.t.
Žodžiu reikėtų triviečio, už realią kainą.
Žodžiu reikėtų triviečio, už realią kainą.
Nuomoju butą, Palangos centre, bat labai ramu, jokio triukšmo. Langai į vakarų pusę( matosi jūra). Visi patogumai, TV, šaldytuvas. Naujos statybos. Gali gyventi 3 dideli+ 1 mažas:) Smulkiau AŽ. Yra laisvų vietų Kaina nuo 100lt.
Planuojame į Palanga liepos 21d iki 28 dienos, gal kas gali pasiūlyti jaukų su visais patogumais butuką šeimai
QUOTE(PULA @ 2008 06 03, 15:07)
Nuomoju butą, Palangos centre, bat labai ramu, jokio triukšmo. Langai į vakarų pusę( matosi jūra). Visi patogumai, TV, šaldytuvas. Naujos statybos. Gali gyventi 3 dideli+ 1 mažas:) Smulkiau AŽ. Yra laisvų vietų Kaina nuo 100lt.
Bute yra maniežas, maitinimo kėdutė, daug žaislų
Dvigulė lova- tėveliams, viengulė-"svečiui", maniežas- "pupai" Jūra visai šalia, tiesiai takučiu...
Planuojame į Palanga liepos 21d iki 28 dienos, gal kas gali pasiūlyti jaukų su visais patogumais butuką šeimai ...
Gal kas buvote kokioje geroje vieteleje, pasidalinkite kontaktais
Gal kas buvote kokioje geroje vieteleje, pasidalinkite kontaktais
QUOTE(devina @ 2008 06 03, 16:18)
Planuojame į Palanga liepos 21d iki 28 dienos, gal kas gali pasiūlyti jaukų su visais patogumais butuką šeimai
Pasukite 868651401
QUOTE(PULA @ 2008 06 03, 16:07)
ar toli nuo basanaviciaus gatvės ir ar nuomojat keliom parom