Įkraunama...
Įkraunama...

Poilsis Palangoje

QUOTE(Paja @ 2008 04 08, 19:41)
A jau? bigsmile.gif Kovo pr. dar stovėjo... biggrin.gif Jaučiu, kad statys kokį super mandrą tokioj vietoj.

bet man dar visai padorus tas pastatas atrode g.gif ale, kiek girdejau bus toks gana nezemas pastatukas bigsmile.gif aj, dar nugriove MEGUVA..ta kur prie baznycios buvo..Zodziu kas ten vasarom poilsiaudavot teks paluket poros meteliu, kol nauja pastatys mirksiukas.gif Zodziu siuo metu Palanga yra dideliose statybose paskendusi..O kur stato devynauksti prie alkos, tikrai nera jokio triuksmo... ax.gif Galit ramiai vaziuot poilsiaut smile.gif
Atsakyti
Sveikso,
O gal kas turite kokiu atsiliepimu apie vila Vitalija? www.vilapriejuros.lt
paziurejau ten kainos geguzes men. labai padorios, norime 4 dienoms nulekti, idomu, kaip ten? smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Vaka @ 2008 04 14, 09:12)
Sveikso,
O gal kas turite kokiu atsiliepimu apie vila Vitalija? www.vilapriejuros.lt
paziurejau ten kainos geguzes men. labai padorios, norime 4 dienoms nulekti, idomu, kaip ten?  smile.gif

Pažįstama neseniai buvo, sakė thumbup.gif Mes vyksime ten gegužės gale. Reikia juk išbandyti.
Atsakyti
QUOTE(Osvile @ 2008 04 14, 08:35)
Pažįstama neseniai buvo, sakė thumbup.gif  Mes vyksime ten gegužės gale. Reikia juk išbandyti.

oi, kaip smagu, kad atsiliepimai geri thumbup.gif , mes ten geguzes viduryje vyksim, na nuo oru priklausys kokia savaite atostogu imsim
o ten iki juros toli? gal dar ka drauge smulkiau pasakojo?
kaip ten pusryciai, normalus? smile.gif
Atsakyti
Ten ramioji Palangos pusė, iki Basanavičiaus toloka. Jūra nėra toli, bet ir ne kopose, kaip Smėlio takas ax.gif Pusryčiai, kaip supratau, kažkas a la švediškai, kažkas gaminama karšto.
O jūs rezervavot jau? Nes tas apartamentas didesnis sakė visai vasarai jau zabytas, tai gegužės galą ėmėm g.gif
Atsakyti
QUOTE(Osvile @ 2008 04 14, 10:45)
Ten ramioji Palangos pusė, iki Basanavičiaus toloka. Jūra nėra toli, bet ir ne kopose, kaip Smėlio takas ax.gif  Pusryčiai, kaip supratau, kažkas a la švediškai, kažkas gaminama karšto.
O jūs rezervavot jau? Nes tas apartamentas didesnis sakė visai vasarai jau zabytas, tai gegužės galą ėmėm g.gif

nu dar nerezervavom, ale gal jau reikia g.gif
buvau rezervavusi (dar be mokescio) Smelio take, bet, kai radau cia, tai apsigalvojau. Be to, mes imsim paprasta dvivieti kambari (busim tik su vyru) smile.gif
del rezervacijos, nezinau kaip orai geguzes menesi bus ax.gif
tik zinau, kad savaite imsim atostogu doh.gif
Atsakyti
Pažiūrėjau smėlio taką, dieve kaip man patiko wub.gif
tik kad tolokai nuo centro, bet jeigu važiuoti atostogauti tik dviese su vyru tai tik ten norėčiau wub.gif
Bet dabar vasarot pas mane atskrenda mama mano su dukterėčia, tai ir pasivaikščioti norės po centrą ir t.t. tai ieškau normalaus viešbutuko, kad būtų arti jūros ir netoli centro g.gif ir niekaip neapsisprendžiu g.gif
Atsakyti
sveiki,
gal kas buvote Meduzoje? rezervavau kambari su procedurom.
Atsakyti
QUOTE(convict @ 2008 04 15, 19:17)
Pažiūrėjau smėlio taką, dieve kaip man patiko wub.gif
tik kad tolokai nuo centro, bet jeigu važiuoti atostogauti tik dviese su vyru tai tik ten norėčiau wub.gif
Bet dabar vasarot pas mane atskrenda mama mano su dukterėčia, tai ir pasivaikščioti norės po centrą ir t.t. tai ieškau normalaus viešbutuko, kad būtų arti jūros ir netoli centro g.gif  ir niekaip neapsisprendžiu g.gif

o kaip su kainom ,už kiek maždaug noretum viešbutuką
Atsakyti
Sveikos,
norėjau pasipasakot apie Niaurutę iš Žvejų g., Palangoje. Ieškom su vaiku poilsio nebrangaus visą liepą. Norėjau išsinuomoti vienvietį pas ją, nes kaine svetingas.lt pasirodė priimtina. Paskambinus prasidėjo penkių minučių puolimas, kad užkelti kambario kainą. Ko tik neišgirdau, kad ji už savo kambarį per Mindaugo dieną gali gaut ir tris šimtus, kad vaikai, ypač dvejų metų, viską plėšo, verkia naktimis, kad peršąla ir suserga. Žodžiu, pas tokią svetingą moterį, kuri dar pasisakė, kad dirba su vaikais, net ir už dyką nevažiuočiau, kažkaip labai nepatikima, nežinia, kas jai bet kurią minutę gali šaut į galvą. Ar nepaprasčiau būtų tiesiog parašyti, kad su vaikais nepageidauja. O dabar rašyt, kad yra vienvietis, kai realiai jo nėra ir nurodyt kainą, kurios irgi nėra, nes reikia maksimalią ribą padaugint iš dviejų, tiesiog negražu. lotuliukas.gif
Atsakyti
Bet kaip vaikai nepageidaujami kurorte tai šakės unsure.gif o suaugęs žmogus bėdos pridaryti negali unsure.gif pvz prisigėrę išspardyt sienų tinką ir pan...esu mačius kaip Palangoj viena nuomininkė bėdavojos...
Atsakyti
Suaugę manau daugiau pridaro Palangos nuomininkams bėdų, nes labai daug žmonių važiuoja ten gerai prilupt. tongue.gif
Tai va, važiuosiu į poilsio namus per darbovietes - porą savaičių iš vyro darbovietės, porą iš močiutės. Pasiieškokit, mamos, artimų giminaičių, kurie dirba valstybiniam sektoriuj, tai darbovietės turi poilsio namus. Manau, kad bus neblogiau nei dvigubom ar trigubom kainom pas privatininkus. Tokioj pačioj Bulgarijoj, kai važiuoji už pigesnę kainą nei mūsų pajūry, gauni ir baseiną kieme, ir kondicionierių kambary, švedišką turtingą stalą. Jau nekalbant apie šiltą jūrą, kalnus ir saulėtas dienas. Nu, žodžiu, ilgiuosi ir laukiu, kol vaikas paaugs ir galėsim užsieny ilsėtis rolleyes.gif .
Atsakyti