Įkraunama...
Įkraunama...

Poilsis Palangoje

QUOTE(Atlante @ 2008 03 18, 13:15)
taip smile.gif
prašau pasakoti ką žinot biggrin.gif

Nezinau ar padesiu kuo, nes jame buvau seniai, pries daug metu. Tada jis buvo visai nieko, bet nieko ypatingo. O dabar, kai praeita savaitgali ilsejomes Palangoj, praejom pro sali, tai maciau iskaba, kad jis parduodamas (o gal tik koks kambarys.... g.gif ) Toks aptriuses visas... Va, ir visas zinojimas. blush2.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Paja: 18 kovo 2008 - 13:21
O mes ši savaitgali vėl varysim į ALKĄ,labai ten patiko,o dabar labai viliojantis pasiūlymas ir su pūsryčiais ir su vakarienė thumbup.gif rolleyes.gif
Atsakyti
QUOTE(Paja @ 2008 03 18, 13:20)
Nezinau ar padesiu kuo, nes jame buvau seniai, pries daug metu. Tada jis buvo visai nieko, bet nieko ypatingo. O dabar, kai praeita savaitgali ilsejomes Palangoj, praejom pro sali, tai maciau iskaba, kad jis parduodamas (o gal tik koks kambarys.... g.gif ) Toks aptriuses visas... Va, ir visas zinojimas. blush2.gif

g.gif na va , net įdomu.
o gal ką pasiūlytumėt, planuojam važiuoti keletas mamyčių su vaikučiais pabūti trejetą dienų, bet norėtūsi nakvynės na iki 80lt maždaug ax.gif blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(Marinčik @ 2008 03 18, 13:34)
O mes ši savaitgali vėl varysim į ALKĄ,labai ten patiko,o dabar labai viliojantis pasiūlymas ir su pūsryčiais ir su vakarienė thumbup.gif  rolleyes.gif

Pasinaudočiau, ale, kad Velykos, seneliai atvažiuoja, net nėra kaip išdumt. ax.gif

QUOTE(Atlante @ 2008 03 18, 13:35)
g.gif  na va , net įdomu.
o gal ką pasiūlytumėt, planuojam važiuoti keletas mamyčių su vaikučiais pabūti trejetą dienų, bet norėtūsi nakvynės na iki 80lt maždaug  ax.gif  blush2.gif

Ne, nežinau ką pasiūlyt, nes mes Palangoj buvom po ilgo laiko tarpo, tai ir tų kainų nežinau.
O gal nereikia baidytis tos Vilijos, bet man rodos, kad galima ir ką nors fainiau susirasti. Mačiau pilna iškabų, kad nuomojami kambariai ar butukai pas žmones. smile.gif
Atsakyti
Taigi labai lengva susirasti internetu pažiūrekit čia
Atsakyti
drasiai rekomenduoju RIVASTAR, jau rasiau forume , kad vasario menesi su vyru vaziuosim, taj zinokit, tikrai buvo verta. Savaitgalis dviems, nuo penktadienio iki sekmadienio 400 lt. i kaina ieina pusryciai ir viena vakariene, sampanas. Plius yra superine pirtis. Interjeras puikus, maistas taipogi, aptarnavimas irgi nuostabus (su salyga, kad man itikt beveik neimanoma smile.gif Personalui didelis pliusas uz empatija ir greita reakcija. Net pasirupino, kad turetume kur rukyti! : thumbup.gif Butinai vaziuosiu dar ir dar smile.gif

http://www.rivastar.lt/
Atsakyti
QUOTE(Kshiste @ 2008 03 18, 14:39)
drasiai rekomenduoju RIVASTAR, jau rasiau forume , kad vasario menesi su vyru vaziuosim, taj zinokit, tikrai buvo verta. Savaitgalis dviems, nuo penktadienio iki sekmadienio 400 lt. i kaina ieina pusryciai ir viena vakariene, sampanas. Plius yra superine pirtis. Interjeras puikus, maistas taipogi, aptarnavimas irgi nuostabus (su salyga, kad man itikt beveik neimanoma smile.gif Personalui didelis pliusas uz empatija ir greita reakcija. Net pasirupino, kad turetume kur rukyti!  : thumbup.gif Butinai vaziuosiu dar ir dar smile.gif

http://www.rivastar.lt/

va Rivastar'u ir as susigundziau. manau reiks nulekti thumbup.gif Internetinis puslapis patiko, o dar geri atsiliepimai, tai manau saunu drinks_cheers.gif
Atsakyti
QUOTE(Vaka @ 2008 03 18, 17:00)
va Rivastar'u ir as susigundziau. manau reiks nulekti  thumbup.gif  Internetinis puslapis patiko, o dar geri atsiliepimai, tai manau saunu  drinks_cheers.gif

O ten su pusryčiais? g.gif
Atsakyti
Man tai"Gabijos" viešbutis super.Gyvenom apartamentuose-labai patiko.Kam kainos nesikandžioja galit drąsiai važiuoti. thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(DRUGELIS DRAUGELIS @ 2008 03 18, 18:31)
Man tai"Gabijos" viešbutis super.Gyvenom apartamentuose-labai patiko.Kam kainos nesikandžioja galit drąsiai važiuoti. thumbup.gif

Taip, kainos nėra mažos, bet viešbutis tikrai geras rolleyes.gif Buvom 3 kartus ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Ašaros lietuje @ 2008 03 18, 18:02)
O ten su pusryčiais?  g.gif

taip, su pusryciais.
Atsakyti
QUOTE(Kshiste @ 2008 03 18, 19:49)
taip, su pusryciais.

O ten švediškas stalas ar užsisakoma iš meniu?
Atsakyti