Įkraunama...
Įkraunama...

Poilsis Palangoje

tesiam toliau smile.gif
Atsakyti
Žodžiu tikrai faina tenai, bet taip ir galvoju kad viskas bus užimta visiškai. O mūm tik savaitgaliai ir tinka verysad.gif Nes vyras atostogas jau išnaudojes verysad.gif
Atsakyti
QUOTE(Gyncė @ 2007 08 14, 15:10)
Žodžiu tikrai faina tenai, bet taip ir galvoju kad viskas bus užimta visiškai. O mūm tik savaitgaliai ir tinka verysad.gif  Nes vyras atostogas jau išnaudojes verysad.gif

nu jo.. as sakau kad baisu kas dabar darosi palangoje doh.gif as sitas vietas rezervavaus birzelio 1d ir jau paskutini kambari doh.gif
Atsakyti
Na as Palanga atostogoms tai rinkciausi turbut paskutinej vietoj, nes zmoniu mase blink.gif pleze tirsta kad net ner kur sedimosios priglaust lotuliukas.gif na nebent vaziuot papramogaut ax.gif
Atsakyti
visi tos Palangos nemėgsta, bet kaip pilna ten žmonių taip pilna biggrin.gif biggrin.gif biggrin.gif
Atsakyti
O aš toj Palangoj jau gal penkis metus neatostogavau - visi metai buvo Klaipėdoj arba Šventojoj...ai ne...pasirodo vien tik Klaipėdoj g.gif žodžiu, varykit Klaipėdon, ten labai faina biggrin.gif
Atsakyti
jei atsiras norinciu gerai pailseti www.lineja.lt kaip minejau mes nebusiom desimt dienu,o vietos rezervuotos, bet neapmoketos, tad rasykit man sms 8620 53400, mes siandien jau isvykstam ir planuojam buti iki sekmad.
Atsakyti

O aš ilsiuosi už Šventosios, beveik Latvijos pasienyje. Pas vieną vyriškį. Jis turi pastatęs du namukus kemperius. už namuką ima apie 100-150lt. Bet ten yra 6 miegamos vietos. Tai susimetam chebrytė ir išeina labai pigiai smile.gif Aišku iki jūros kokie 4 km, reik su mašina važiuoti, bet užtat ten žmonių ne tiek daug prie jūros kaip Palangoje biggrin.gif
Atsakyti
O čia nebuvot niskas?Kažin koki atsiliepimai?
My Webpage
Atsakyti
QUOTE(adrija @ 2007 08 17, 10:34)
O čia nebuvot niskas?Kažin koki atsiliepimai?
My Webpage

drinks_cheers.gif labai neblogai atrodo...
Įdomu būtų kokį atsiliepimą išgirsti g.gif
Atsakyti
sveiki drinks_cheers.gif norejau paklausti ka pasiulitumet man ir keliems mano draugasm palangoje?? g.gif kur galetumem nebrangiai apsistoti?? g.gif
Atsakyti
gal kas zinot kaip orai pajury kita savaite, gal zinot, kas vaziuoja?
Atsakyti