Įkraunama...
Įkraunama...

Ar tau rūpi ekologija?

O man dabar maiseliu siuvimo manija;) Kai viena karta Maximoj prisikrovus plastikini maisa sis cia pat suplyso, nusprendziau ju daugiau nebenaudoti. Turiu namie visokiu audinio gabalu, tai siuvi pirkiniu maiselius su aplikacijom, uzrasais, siuvinejimais ir pan. Prisisiuvau nuo laaabai dideliu iki visai maziuku maistui i darba nestis. Tuos didelius nebebaisu prikrauti sklidinai, zinau, kad nesuplys. Ir namie ne toks siukslynas, kai plastikiniu nenaudojam.
Atsakyti
Sisi, parodyk savo gržius bigsmile.gif 4u.gif O siuvi rankom ar su mašina g.gif
Atsakyti
Rodausi blush2.gif
http://public.fotki....isi/krepsiukai/
Nieko labai įspūdingo neprisiuvau ax.gif Noriu tik pasakyti, kad medžiagų ir siūlų maišeliams neperku specialiai, naudoju tai, ką turiu namie (čia iš serijos "pažabokim besaikį vartojimą" arba "išsivalykim spintas- durys neužsidaro"), o turiu nemažai ax.gif
Siuvu mašina (ką jau ten-rankom doh.gif šiais technikos laikais ), siuvinėju irgi mašina (zigzagu). Šiuo metu galvoj bręsta tašiukas su sraige bigsmile.gif
Gal ir kitos pasirodys savo grožius? Suprantu, kad labiau tiktų rankdarbių temoms, bet visgi... mirksiukas.gif
Dar man patinka su visokiais atspaustais (dažytais) paveiksliukais maišeliai, tik ne parduotuviniai, bet dar neįvaldžiau šitos technikos schmoll.gif
Atsakyti
QUOTE(Sisi @ 2008 07 22, 22:03)
Rodausi blush2.gif
http://public.fotki....isi/krepsiukai/
Nieko labai įspūdingo neprisiuvau ax.gif Noriu tik pasakyti, kad medžiagų ir siūlų maišeliams neperku specialiai, naudoju tai, ką turiu namie (čia iš serijos "pažabokim besaikį vartojimą" arba "išsivalykim spintas- durys neužsidaro"), o turiu nemažai ax.gif
Siuvu mašina (ką jau ten-rankom doh.gif šiais technikos laikais ), siuvinėju irgi mašina (zigzagu). Šiuo metu galvoj bręsta tašiukas su sraige bigsmile.gif
Gal ir kitos pasirodys savo grožius? Suprantu, kad labiau tiktų rankdarbių temoms, bet visgi... mirksiukas.gif
Dar man patinka su visokiais atspaustais (dažytais) paveiksliukais maišeliai, tik ne parduotuviniai, bet dar neįvaldžiau šitos technikos schmoll.gif

Patiko tas su uzrasu "MAISELIAI UZKNISO NEGYVAI" thumbup.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo sema: 22 liepos 2008 - 20:18
QUOTE(sema @ 2008 07 22, 21:18)
Patiko tas su uzrasu "MAISELIAI UZKNISO NEGYVAI"  thumbup.gif

aciuks.gif Ir man jis patinka, tokia protesto forma. Specialiai siuvau neryškiais siūlais, kad nebūtų rėkiantis užrašas (protestuoti galima ir pusbalsiu, ane mirksiukas.gif )
Atsakyti
Oi, kokie faini wub.gif šaunuolė thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(Saulužė @ 2008 07 23, 11:36)
Oi, kokie faini wub.gif šaunuolė thumbup.gif

Ačiū ax.gif
Atsakyti
butinai isgykite ekologiska maiseli../isigijau IKi ir esu l.patenkinta0-labai patogus, daugkartinis ir zinau,kad netersia gamtos..
Atsakyti
QUOTE(Sisi @ 2008 07 22, 21:03)

Kokie gražūs maišeliai bigsmile.gif . Man tas su varliuku thumbup.gif .
Atsakyti
Kadangi siūt nemoku, tai nusipirkau medžiaginį maišelį, tik iš Maximos blush2.gifšiaip smagus toks per petį, nedidelis, bet talpus, kelis lt tik mokėjau thumbup.gif
Atsakyti

Apie plastikinius maišelius anglų kalba su foto.
Atsakyti
QUOTE(smiltpeliuke @ 2008 08 01, 10:33)

verysad.gif šakės verysad.gif nors angliškai neskaitau, bet užteko ir nuotraukų verysad.gif
Atsakyti