Įkraunama...
Įkraunama...

Ar tau rūpi ekologija?

QUOTE(sema @ 2008 06 17, 08:36)
Man ir jie patinka, manau butu patogus. Gal galima koperuotis ir uzsisakyti?

Galima būtų ir pačioms nusinerti mirksiukas.gif
Atsakyti
Aš jau seniai stengiusoi nepirkti tų maišelių: turiu iš visut prisikaupus drobinių siūtų reklaminių maišų, tai puikiai tinka. O be to ir rankinę specialiai pirkau didelę, kad tilptų keli pirktiniai iš parduotuvės, kai nedaug reikia.

Tik man bėda su šiukšlių maišais doh.gif: nu nesugebu jų atsisakyt.... nors tu ka... Nu nenoriu šiukšlinės plaut: man nemielas tas darbas.
Atsakyti
Aš tai pat jungiuosi. Nusipirkau IKI daugkartinį maišiuką ir dabar save pratinu nepamiršt jo įsidėt į tašę. Perkant rūbus, vaistus ar kitas prekes prašau, kad man nedėtų į tuos reklaminius maišelius. Susidedu viską į rankinuką.
O prasidėjo nuo to, kad visi namai ta plasmase užversti blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(jadzka @ 2008 06 29, 22:56)
Tik man bėda su šiukšlių maišais doh.gif: nu nesugebu jų atsisakyt.... nors tu ka... Nu nenoriu šiukšlinės plaut: man nemielas tas darbas.

Va va, aš irgi šiukšlių maišų neatsisakau doh.gif Nes dar ir šiukšlinė tokia padaryta, prie spintelės pritvirtinta, tai aš jos išplaut nelabai ir galėčiau unsure.gif
Atsakyti
mes neatsisakome ir siuniaus kakams skirtu celiofaniniu maiseliu. su jais saugiausia mirksiukas.gif
ale i parduotuve vaikstom su nutrintu medziaginiu maisiuku wink.gif geriausia
Atsakyti
Susidūriau su problema. Čia merginos pasakoja apie IKI maišelius, tokio nebandžiau, nes nėra netoli šio centro. Aš pabandžiau nusipirkti maksimos siūlomą greitai suyrantį maišelį. Deja įdėjus kelias prekes jis suplyšo ir apgailestaudama grįžau prie plastikinio maišelio. Labai nesmagu išbarstyti pirkinius.
Atsakyti
Taip. Rupi. Tai yra svarbi tema tiems kuriems rupi kaip gyvens ju vaikai ir provaikiai, manau verta stengtis del ateities, gal mes tu pokyciu nepamatysim bet atieties kartos mums tikrai padekos.

Kai kalba suskeliau lotuliukas.gif

Naudoju medziagini IKI zalia maiseli.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo mergytia: 14 liepos 2008 - 16:30
QUOTE(dailele @ 2008 07 14, 16:18)
Susidūriau su problema. Čia merginos pasakoja apie IKI maišelius, tokio nebandžiau, nes nėra netoli šio centro. Aš pabandžiau nusipirkti maksimos siūlomą greitai suyrantį maišelį. Deja įdėjus kelias prekes jis suplyšo ir apgailestaudama grįžau prie plastikinio maišelio. Labai nesmagu išbarstyti pirkinius.

Tai bent... blink.gif . O aš taip ir neradusi tų maišelių niekur ėmiau ir nusipirkau Monton drobinį maišiuka / krepšiuką ar kaip jį pavadinti rolleyes.gif . Na super patogus thumbup.gif , labai juo džiaugiuosi. Talpus, stiprus, o užsidėjus ant peties pilną visai nesunku nešti, daug lengviau nei plastikinį maišą rankose tįsti. O ir atrodo visai gražiai.
Atsakyti
O kiek Iki tie maiseliai kainuoja?ir kur jie buna padeti ? blush2.gif nes musu mieste iki nera ,o zadame i kauna palekti gal rasciau g.gif
Atsakyti
QUOTE(Irdange @ 2008 07 14, 23:35)
O kiek Iki tie maiseliai kainuoja?ir kur jie buna padeti ? blush2.gif  nes musu mieste iki nera ,o zadame i kauna palekti gal rasciau  g.gif

Būna prie kasų, tokie ryškiai žali, kainuoja berods 4,99 Lt, o kai susidėvi, jį nemokamai pakeičia nauju bigsmile.gif . Man tai patinka IKI popieriniai maišeliai, dideli, talpūs, pakankamai stiprūs, irgi ne vienam kartui užtenka, kainuoja 80 ct.
Atsakyti
QUOTE(smiltpeliuke @ 2008 07 14, 23:46)
Būna prie kasų, tokie ryškiai žali, kainuoja berods 4,99 Lt, o kai susidėvi, jį nemokamai pakeičia nauju  bigsmile.gif . Man tai patinka IKI popieriniai maišeliai, dideli, talpūs, pakankamai stiprūs, irgi ne vienam kartui užtenka, kainuoja 80 ct.

O man vieną kartą iš IKI popierinio tik viską susikrovus,dugnas suplyšo ir produktai pabiro po parduotuvę... blink.gif daugiau jų nebeperku,nors šiaip man smagiausia pirkinius neštis popieriniame maiše,tas žaliasis ne toks mielas..
Atsakyti
aš tokį užslėpta spintoje radau iš maximos,kažkada nukainuotas buvo paėmiau ,neisbandytas dar g.gif
user posted image
Atsakyti