Įkraunama...
Įkraunama...

Ar tau rūpi ekologija?

QUOTE(sema @ 2008 06 10, 17:52)
Nusipirkau Monton parduotuvej reklamuojama drobini krepseli .Turesiu dabar einant apsipirkti .

Aš irgi mačiau to krepšelio reklamą ir noriu įsigyti. Įdomu, kokia jo kaina?
Bet kaip apsidžiaugiau atradusi SM šią temą bigsmile.gif , labai smagu kad yra tiek eko gyvensenos entuziasčių drinks_cheers.gif .

Atsakyti
QUOTE(fsss~ @ 2008 05 22, 13:52)
http://www.safesacks.../faststats.html
aš labai už kitokius, nei plastikinius maišelius. ir iš vis už mažiau vartojimo, nes žmonės tiek išpindėjo, kad nebežino, kaip į subinę sau įsikast, per visus savo hyper wishes....

Labai gražūs maišeliai mielai tokių norėčiau, tik gaila,kad Lietuvoje tokių nėra doh.gif
Atsakyti
QUOTE(smiltpeliuke @ 2008 06 13, 19:07)
Aš irgi mačiau to krepšelio reklamą ir noriu įsigyti. Įdomu, kokia jo kaina?
Bet kaip apsidžiaugiau atradusi SM šią temą  bigsmile.gif , labai smagu kad yra tiek eko gyvensenos entuziasčių  drinks_cheers.gif .

20 Lt mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(agnuta @ 2008 06 13, 21:14)

Lėksiu pirkti, atrodo visai patogus bigsmile.gif .
Atsakyti
QUOTE(smiltpeliuke @ 2008 06 14, 08:13)
Lėksiu pirkti, atrodo visai patogus  bigsmile.gif .

as praeita savaite nusipirkau blush2.gif
Atsakyti
Vakar nusipirkau medžiaginį IKI maišelį. smile.gif tai šiandien vėl ėjau apsipirkti su juo. Taip gera buvo nepirkti naujo maišelio biggrin.gif Dabar viskas nebepirksiu tų plastikinių maišelių. Nusprendžiau. Bent kiek reikia prisidėti prie ekologiškesnio gyvenimo. Kai pagalvoji kiek per gyvenimą tokių plastikinių maišelių nusiperki g.gif
Atsakyti
ir as ieskau grazaus ir stiligo daugkartinio maiselio bigsmile.gif
Atsakyti
QUOTE(mulberry @ 2008 06 15, 22:22)
Vakar nusipirkau medžiaginį IKI maišelį.  smile.gif  tai šiandien vėl ėjau apsipirkti su juo. Taip gera buvo nepirkti naujo maišelio  biggrin.gif  Dabar viskas nebepirksiu tų plastikinių maišelių. Nusprendžiau. Bent kiek reikia prisidėti prie ekologiškesnio gyvenimo. Kai pagalvoji kiek per gyvenimą tokių plastikinių maišelių nusiperki  g.gif

man IKI zaliasis maisas nepamainomas, kai reikia daug pirkti. jis labai talpus smile.gif
Atsakyti
QUOTE(El Mar @ 2008 06 13, 21:30)
Labai gražūs maišeliai mielai tokių norėčiau, tik gaila,kad Lietuvoje tokių nėra  doh.gif

Man ir jie patinka, manau butu patogus. Gal galima koperuotis ir uzsisakyti?
Atsakyti
Turiu klausimėlį: gal yra kokia organizacija ar draugija, vienijanti ekologiškos gyvensenos propaguotojus? 4u.gif
Atsakyti
Aš taip pat setengiuosi galvoti apie ekologiją smile.gif , kiek įmanoma rūšiuoju atliekas, stengiuosi nepirkti vienkartinių plastikinių maišelių... Nors šalia neturime popieriui skirto konteinerio, tai prikaupusi nuvežu ten, kur toks yra... Negaliu žiūrėti, kaip niokojama gamta, kiek visur mėtosi stiklo ir plastiko verysad.gif
Atsakyti
Pilies gatvėje galima nusipirkti labai gražių drobinių maišelių thumbup.gif labai patogu einant apsipirkti thumb_yello.gif
Atsakyti