Įkraunama...
Įkraunama...

Ar tau rūpi ekologija?

QUOTE(Žirklutės @ 2008 05 28, 12:52)
Na va, buvau thomas phillipse, nusipirkau šiukšliamaišių - popieriniai, bio, tinkantys kompostui. 10vnt po 10l 3,96lt. Dar buvo 120l.  Bet galvoju, kad tik ir paprastom šiukšlėm, ne tik kompostui  ax.gif

Žirklutės,o kaip jie vadinasi? Ar parašyta kad Bio?Reiks man savo "kaimo"
Philipse paziuret,nors abejoju kad turės cool.gif
Atsakyti
QUOTE(Abi @ 2008 05 28, 16:50)
Žirklutės,o kaip jie vadinasi? Ar parašyta kad Bio?Reiks man savo "kaimo"
Philipse paziuret,nors abejoju kad turės  cool.gif

O kur tavo kaimas? Jei pašilaičiuos, tai turės. Tik jie sukrauti ne prie šiukšlių maišelių, o kur šiukšliadėžės visokios. Vadinas BIO Mulbeutel fur organische abfalle nassfest(organinėm atliekom) Tik gaila, kad 10l, tai čia tik mano mažai šiukšliadėžytei tiks, kur metu viską, kas neperdirbama.
Atsakyti
QUOTE(Žirklutės @ 2008 05 28, 15:55)
O kur tavo kaimas? Jei pašilaičiuos, tai turės. Tik jie sukrauti ne prie šiukšlių maišelių, o kur šiukšliadėžės visokios. Vadinas BIO Mulbeutel fur organische abfalle nassfest(organinėm atliekom) Tik gaila, kad 10l, tai čia tik mano mažai šiukšliadėžytei tiks, kur metu viską, kas neperdirbama.

Klaipėdoje aš,bet "kaimas" tai mūsų T.PHipilisas, mažas pasirinkimas doh.gif Bet reiks užsukt kada ,tik gaila kad tapla tikrai mažoka ax.gif
Atsakyti
10l tai čia labai labai mažai man rodos? gal reik mažutės šiukšlinės tada pasižiūrėt.
Atsakyti
QUOTE(Hopeidea @ 2008 05 26, 14:37)
Man tas pats klausimas del siuksliu  maisu iskilo g.gif O kazin, kaip tie Maxima po pusantro lito? pas mus kaime dar nemaciau..dideli? kiek svorio islaiko? g.gif Siandien eisiu ieskoti..gal  ir yra , bet matyt nereklamuoja ju biggrin.gif Kolkas naudoju 3 IKI zalius nusipirkusi.

Musu kaimo Maximoje nera tu ekologisku maiseliu doh.gif jau kelios dienos ieskau doh.gif matyt galvoja, kad kaimui tai nereikia jokios ekologijos lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(vytaute28 @ 2008 05 28, 10:53)
labas visoms  4u.gif
ekologišku gyvenimo būdu susidomėjau visai neseniai. kasdien atrandu kažką naujo - anksčiau beskubėdama gyventi, to net nepastebėdavau ir niekada nesusimąstydavau. jau spėjau įsigyti tą maximos maišelį. man jis visai mielas.

bet jis tikriausiai trumpoko tarnavimo g.gif nes man toks skystokas pasirode.
Atsakyti
Jie atrodo netvirti, bet man tikrai patiko. Prisikroviau pilną maišelį visokių "kietų" prekių, bet nei įplyšo,nei rankenos nutrūko. O ir kaina normali - panaudojus 4-5 kartus jau atsiperka smile.gif Aš jau panaudojau 4, o atrodo kaip naujas thumbup.gif Ir vietos rankinuke nedaug užima. Svarbiausiais privalumas, kad net sunaudotas suyra daugdaugg greičiau, nei paprasti plastikiniai.
Atsakyti
QUOTE(Žiogelis @ 2008 05 31, 20:06)
Jie atrodo netvirti, bet man tikrai patiko. Prisikroviau pilną maišelį visokių "kietų" prekių, bet nei įplyšo,nei rankenos nutrūko. O ir kaina normali - panaudojus 4-5 kartus jau atsiperka smile.gif Aš jau panaudojau 4, o atrodo kaip naujas  thumbup.gif Ir vietos rankinuke nedaug užima. Svarbiausiais privalumas, kad net sunaudotas suyra daugdaugg greičiau, nei paprasti plastikiniai.

tai reiks tuomet ir man surizikuot biggrin.gif ir pabandyt ax.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo agnuta: 31 gegužės 2008 - 19:20
na man tas IKI žalias maišelis nėra labai jau gražus,bet kai neturiu iš ko rinktis tai sueina smile.gif dabar tai jau vos ne žvaigždė jaučiuos su juo eidama lotuliukas.gif o vakar nutiko linksmas dalykas.. buvome gamtoje su draugais ir žaidėme kortomis. vienas draugas pralošė ir turėjo pildyt mano norą. liepiau nusipirkt ekologišką maišelį ir kad kitokio daugiau nematyčiau.. ir ką jūs manote? šiandien atėjo pasipuikuoti nauju pirkiniu - žaliuoju IKI maišeliu blink.gif lotuliukas.gif thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(butterfly_ @ 2007 08 21, 14:17)

čia irgi: arba savotioška delfio interpretacija (o tokių ten nemažai pasitaiko), arba kažkokie pseudomoksliški teiginiai...

Papildyta:
QUOTE(TerrorisTe69 @ 2008 06 01, 16:59)
na man tas IKI žalias maišelis nėra labai jau gražus,bet kai neturiu iš ko rinktis tai sueina smile.gif dabar tai jau vos ne žvaigždė jaučiuos su juo eidama lotuliukas.gif  o vakar nutiko linksmas dalykas.. buvome gamtoje su draugais ir žaidėme kortomis. vienas draugas pralošė ir turėjo pildyt mano norą. liepiau nusipirkt ekologišką maišelį ir kad kitokio daugiau nematyčiau.. ir ką jūs manote? šiandien atėjo pasipuikuoti nauju pirkiniu - žaliuoju IKI maišeliu  blink.gif  lotuliukas.gif  thumbup.gif

Super 4u.gif
lotuliukas.gif
Atsakyti
Nusipirkau Monton parduotuvej reklamuojama drobini krepseli .Turesiu dabar einant apsipirkti .
Atsakyti
Viskas čia labai gražu. Tik man vienas klausimas neduoda ramybės: kur jūs dedate atlikusius, nebenaudojamus plastikinius maišelius? Pas mane jų pilna spinta. Puikuojuosi "žaliuoju" Iki maišeliu, o ką daryt su plastikiniais - neišmanau. Išmesti juos į šiukšlių konteinerį nebūtų nei labai gražu, nei labai ekologiška g.gif
Atsakyti