Įkraunama...
Įkraunama...

Ar tau rūpi ekologija?

Ir mes su vyru visur ir visada nešiojamės po medžiaginį maišelį smile.gif Tikrai daug patogiau, o ir šiukšlių namie mažiau thumbup.gif Ir šiaip tie medžiaginiai man daug mielesni, smagesni ir gražesni 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(fsss~ @ 2008 05 22, 13:52)
http://www.safesacks.../faststats.html
aš labai už kitokius, nei plastikinius maišelius. ir iš vis už mažiau vartojimo, nes žmonės tiek išpindėjo, kad nebežino, kaip į subinę sau įsikast, per visus savo hyper wishes....

geras linkas. visiskai atgraso nuo plastikiniu maiseliu ir siaip plastikines taros kur jos visai nereikia doh.gif
Atsakyti
QUOTE(Vlastimila @ 2008 03 16, 07:54)
Nervina mane jau irgi tie nemokami maiseliai, kasininkes prie kasos reikia nereikia kisa, bet joms ko gero taip yra prisakyta..

Priešingai. Joms yra prisakyta, kad prekes į maišelius galima dėti tik tada, jei pirkėjas prašo.
Ale jos "iš geros širdies" vis krauna ir krauna į juos biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(manjana @ 2008 05 26, 10:06)
Priešingai. Joms yra prisakyta, kad prekes į maišelius galima dėti tik tada, jei pirkėjas prašo.
Ale jos "iš geros širdies" vis krauna ir krauna į juos biggrin.gif

Šita taisyklė tik IKI galioja. O visur kitur, tai krauk kiek nori, nesvarbu reikia nereikia. Kaip dabar rimi akcija, kur perki už 50lt, tai maišelis 1ct. Tai stengias įkišt, net jei savo atsineštą turi - gi apsimoka doh.gif Arba kažkada maximoj pirkau kavos, kur mažuose pakeliuose buvo, gal kokius 5, man į kelionę reikėjo, pardavėja iškart į maišelį pradėjo kišt, sakau nereikia, juk čia tik kava, be to, nenoriu šiukšlių rinkt. Tai ji - o tai kam obuolius į maišelius kišat blink.gif Tai dabar stengiuos į iki vaikščiot, ten per prievartą nesistengia šiukšlių įkišt tongue.gif
Atsakyti
mane irgi nervina, kad visada kiša į maišelius, nors man jų visai nereikia. Sausainius, saldainius, kavos pakelius ar pan smulkmenas kai spėji pasakyt, kad nereik maišelių tai nededa, bet teko patirt ir pardavėjos isteriką dėl jų.

Paprastai perku po nedaug- porai kartų, tas taikytina ir vaisiams beigi daržovėms. taigis imu 2 svogūnus ropinius, ir porą obuolių, padedu prie kasos, ji pasiima maišelius, sakau dėkui, ne. ir kad jinai pratrūko "čia reikia įdėti, tokia tvarka, kaip aš pasversiu juos ir t.t." paskui dar kažką burbėjo, neklausiau. Nu bet tai blin, ne 2 kg gi ėmiau aš jų, kad negalima būtų pasverti. Mažu daug ekologinių dalyvių lankosi toje parduotuvėje, ka jinai taip sureagavo biggrin.gif

Dar vienas klausimas, mačiau jau buvo toks, tik atsakymo neradau: kuomi pakeisti šiukšlių maišus? aišku galima maximoj ieškoti tų naujų suyrančių maišų, bet man kaskart po pusantro lito pobrangiai išeitų ax.gif ....Parduotuvėn vaikštau su medžiaginiu savo maišeliu, gal nelabai ekologiškas, bet daugkartinis.
Atsakyti
QUOTE(zhiurke @ 2008 05 26, 13:59)
mane irgi nervina, kad visada kiša į maišelius, nors man jų visai nereikia. Sausainius, saldainius, kavos pakelius ar pan smulkmenas kai spėji pasakyt, kad nereik maišelių tai nededa, bet teko patirt ir pardavėjos isteriką dėl jų.

Paprastai perku po nedaug- porai kartų, tas taikytina ir vaisiams beigi daržovėms. taigis imu 2 svogūnus ropinius, ir porą obuolių, padedu prie kasos, ji pasiima maišelius, sakau dėkui, ne. ir kad jinai pratrūko "čia reikia įdėti, tokia tvarka, kaip aš pasversiu juos ir t.t." paskui dar kažką burbėjo, neklausiau. Nu bet tai blin, ne 2 kg gi ėmiau aš jų, kad negalima būtų pasverti. Mažu daug ekologinių dalyvių lankosi toje parduotuvėje, ka jinai taip sureagavo biggrin.gif

Dar vienas klausimas, mačiau jau buvo toks, tik atsakymo neradau: kuomi pakeisti šiukšlių maišus? aišku galima maximoj ieškoti tų naujų suyrančių maišų, bet man kaskart po pusantro lito pobrangiai išeitų  ax.gif ....Parduotuvėn vaikštau su medžiaginiu savo maišeliu, gal nelabai ekologiškas, bet daugkartinis.

Man tas pats klausimas del siuksliu maisu iskilo g.gif O kazin, kaip tie Maxima po pusantro lito? pas mus kaime dar nemaciau..dideli? kiek svorio islaiko? g.gif Siandien eisiu ieskoti..gal ir yra , bet matyt nereklamuoja ju biggrin.gif Kolkas naudoju 3 IKI zalius nusipirkusi.
Atsakyti
apziurejau as tuos naujuosius maximos ekologiskuosius maiselius, tai pasirode labai netvirti, o kaina palyginus nemenka. tai man kur kas priimtinesnis savo kokio medziaginio maiselio nesimasis arba IKI zalieji maisai smile.gif
Atsakyti
QUOTE(agnuta @ 2008 05 18, 14:27)
o kur jus isigyjant lininius ar medziaginius maiselius pirkininiams? ax.gif as naudoju iki zaliaji maisai, bet man zemaugei per ilgos rankenos, kai daug prisidedi, tai ant peties nepatogu uzsidet 4u.gif

Aš ir žemaūgė, parduotuvėj už 1 eurą nusipirkau labai fainą medžiaginį maišelį. nei per didelis, nei per mažas ir rankenos normalios.

4u.gif
Atsakyti
QUOTE(agnuta @ 2008 05 27, 20:21)
apziurejau as tuos naujuosius maximos ekologiskuosius maiselius, tai pasirode labai netvirti, o kaina palyginus nemenka. tai man kur kas priimtinesnis savo kokio medziaginio maiselio nesimasis arba IKI zalieji maisai smile.gif

labas visoms 4u.gif
ekologišku gyvenimo būdu susidomėjau visai neseniai. kasdien atrandu kažką naujo - anksčiau beskubėdama gyventi, to net nepastebėdavau ir niekada nesusimąstydavau. jau spėjau įsigyti tą maximos maišelį. man jis visai mielas.
Atsakyti
QUOTE(zhiurke @ 2008 05 26, 12:59)

Dar vienas klausimas, mačiau jau buvo toks, tik atsakymo neradau: kuomi pakeisti šiukšlių maišus? aišku galima maximoj ieškoti tų naujų suyrančių maišų, bet man kaskart po pusantro lito pobrangiai išeitų  ax.gif ....Parduotuvėn vaikštau su medžiaginiu savo maišeliu, gal nelabai ekologiškas, bet daugkartinis.

Va va, ir man įdomų ką su tom šiukšlėm daryt. Kai maža buvau, atsimenu mama dėdavo laikraščio ant kibiro dugno, o po to kai šiukšlių amšina atvažiuodavo lengvai išsikratydavo tongue.gif O ką dabar daryt? Pasipasakokit ,merginos ax.gif
Atsakyti
Ant kai kuriu siuksliu maiseliu raso, kad pagaminta is perirbto plastiko, o ant vienu-nepamenu gamintojo-berods Skubis melyni--raso suyrantys--bet kaip cia patikrinsi suirs ar ne... g.gif b
Atsakyti
Na va, buvau thomas phillipse, nusipirkau šiukšliamaišių - popieriniai, bio, tinkantys kompostui. 10vnt po 10l 3,96lt. Dar buvo 120l. Bet galvoju, kad tik ir paprastom šiukšlėm, ne tik kompostui ax.gif
Atsakyti