Tie ale ekologiški pc maišeliai, kurie greitai suira pagaminti su sunkiaisiais metalais (kadmio įdėta, kad suirtų greičiau) - nuo vilko ant meškos
QUOTE(kambliukas @ 2012 10 26, 11:31)
Tie ale ekologiški pc maišeliai, kurie greitai suira pagaminti su sunkiaisiais metalais (kadmio įdėta, kad suirtų greičiau) - nuo vilko ant meškos
Nu nieko sau Teks tik terbas naudot
Dar užsišaldžiau vištą Prismos maiše, kur daržovių skyriuj būna... kažin ir tie tokie kaip žinot, ten rašo, kad kompostui tinkamas net atseit
QUOTE(Saulužė @ 2012 11 02, 21:43)
Nu nieko sau Teks tik terbas naudot
Dar užsišaldžiau vištą Prismos maiše, kur daržovių skyriuj būna... kažin ir tie tokie kaip žinot, ten rašo, kad kompostui tinkamas net atseit
Geriausia šaldyti indeliuose. Su mėsa kiek sudėtingiau, bais daug vietos tada reik turėt
Taip as irgi skaiciau,kad tie ekologiski maiseliai greiciau suyra,bet faktas tas,kad plastiko molekules visvien lieka gamtoj ir ja tersia.Tad as uz terbas,kurios gali buti ir labai stilingos
Pažiūrėjau į temos pavadinimą ir pagalvojau, kad čia tiks. Man atrodo svarbu šis pasisakymas- peticija dėl bičių http://www.avaaz.org...e_bees/?tAgsTab . Kam atrodo svarbu, reikėtų pabalsuoti
As maiseliu deja neatsisakau, tik mazinu, prismoje yra ekologisku mazu. Bet naudoju tik rutulinius dezodorantrus, o visus purskiamus preparatus stengiuos keisti kazkuo kitu Dar ieskausi su kuo kartu vaziuoti i darba, tai kolkas radau kur tik per viena puslapi kooperuokimes.lt. Gal ir nieko puslapiukas, tik dar visai sviezias, tai skelbimu nedaug, bet kai isibeges, manau bus tikrai naudingas dalykas! Uz ekologija!
QUOTE(kambliukas @ 2012 11 05, 22:05)
Geriausia šaldyti indeliuose. Su mėsa kiek sudėtingiau, bais daug vietos tada reik turėt
Sakykit, o tie plastmasiniai indeliai tinka paprasti ar turi būti specialūs šaldymui ? Sutinku, kad maišeliuose talpiau, bet man jie taip sušala vienas su kitu ir kiek vargo ir jėgos po to reikia kol išsitraukiu norimą mėsos gabliuką .
Rupi. Visada i parduotuve einu su savo medziaginiais ar dar kokiais maisiukais, dar labai faini M&S juodi, kur is perdirbtu buteliu pagaminti. Parduotuvej irgi nedelioju visko i maiselius, nebent dideli kieki perku pvz kokiu kiviu, arba zeminas bulves. O ten kokiu keliu svogunu galvu tai nera reikalo det i maisiuka, pardavejos ir taip puikiai pasveria prie kasos. Tik Lt nervina, nes pardavejom matyt liepta, jog prie kasos viska pakuoja i maiselius neatsiklausdamos. Na, jei atnesiau iki kasos be maiselio, tai reiksias nereikia man to maiselio.
rūpi. Tėvai įprato rūšiuot šiukšles, dabar draugą įpratinau. Pats stebis, kaip per savaitę tiek antrinių prisikaupia, nors namie būnam labai minimaliai
maišelius parduotuvėj imu, kai tikrai reik, nes šiaip labai nemėgstu. Ir prie kasos nepakuoja, jei be maišelio obuolys ar pan.
Daugiau dauguma rūbų iš skudurynų.
Visokias buitines technikas, batareikas labai stengiuos mest į spec konteinerius
maišelius parduotuvėj imu, kai tikrai reik, nes šiaip labai nemėgstu. Ir prie kasos nepakuoja, jei be maišelio obuolys ar pan.
Daugiau dauguma rūbų iš skudurynų.
Visokias buitines technikas, batareikas labai stengiuos mest į spec konteinerius
QUOTE(wspring @ 2013 02 12, 09:01)
Sakykit, o tie plastmasiniai indeliai tinka paprasti ar turi būti specialūs šaldymui
uogas saldau nuo margarino isplautuose indeliuose ir nemanau, kad jie kazkuo labai skiriasi nuo tu spec. Ir tas, ir tas plastikas.
Mesa pries saldant vynioju i maistine plevele, nes i ja lengviau ivyniot uzrasa kas per mesa ar kiek kepsniu atpjauta.
Mes taip pat stengiames išvengti parduotuvinių maišelių. Jei tokių ir atsiranda naudojame juos kaip šiukšlių maišus. Taip neperkame specialiai maišelių šiukšlem.
QUOTE(Alaia @ 2013 02 12, 10:58)
Rupi. Visada i parduotuve einu su savo medziaginiais ar dar kokiais maisiukais, dar labai faini M&S juodi, kur is perdirbtu buteliu pagaminti. Parduotuvej irgi nedelioju visko i maiselius, nebent dideli kieki perku pvz kokiu kiviu, arba zeminas bulves. O ten kokiu keliu svogunu galvu tai nera reikalo det i maisiuka, pardavejos ir taip puikiai pasveria prie kasos. Tik Lt nervina, nes pardavejom matyt liepta, jog prie kasos viska pakuoja i maiselius neatsiklausdamos. Na, jei atnesiau iki kasos be maiselio, tai reiksias nereikia man to maiselio.
Aš taip pat visada rankinėje nešiojuosi pirkinių maišelį, o jei einu iš namų apsipirkti tai nešuosi medžiaginį, nes ir patogiau ant peties neštis
Ir mane nervina kai prie kasos kiekvieną prekę vos ne į atskirą maišelį pakuoja, tai būna kad neiškentusi pasakau kad man jų nereikia, tai labai keista reakciją kasininkių būna maždaug "kaip tai nereikia"
Dar stengiuosi kiek įmanoma rūšiuoti atliekas ir tikiuosi kad jos keliauja ne į tą patį sąvartyną