QUOTE(Ayaan @ 2012 01 07, 17:35)
Aš irgi turiu maišelį pirkiniams, ir ne vieną, iš skuduryno visi, tikrai gerų ir įdomesnių būna ir nereikia pirkti naujo, manau, kad tai irgi bent lašu prisideda prie ekologijos. Vienkartinius maišelius irgi stengiuosi naudoti po kelis kartus, kol nesuplyšta, turiu su savim rankinėj ar kelis pirkinių maiše, kad galėčiau parduotuvėj į juos įsidėti ką sveriamo, bandeles kokias. Ir, deja, nesu pastebėjus, kad dar kas taip parduotuvėj darytų. Bet gal tiesiog nepastebiu? O didžiausia bėda laikau tai, jog kasininkės prie kasos viską grūda į maišelius, nesvarbu, ar man jo reikia, ar nereikia, vis tiek įdės, jau kaip nusibodę buvo kiekvieną kartą kartot, kad man nereikia maišelio kokiems bananams ar vienai citrinai Ir dar vos ne įsižeidžia, kad pasakai, kad nereikia, arba su tuo savo "Na duokite aš jums įdėsiu" Juk logiškai mąstatant, jei aš nepaimu to maišo pati ir neprašau, tai man ir nereikia. Suprantu, kad joms turbūt yra duotas toks nurodymas iš aukščiau, kad atseit parodykime, kokie mes paslaugūs ir dosnūs, ir kaip mum negaila maišelių, bet nu nesąmonė kažkokia. Nors imk ir parašyk tai jų administracijai, kad parduodami atseit greitai suyrančius didesnius pirkinių maišus, nė velnio jie su tais savo vienkartiniais maišeliais neprisideda prie eko idėjų. Bet vėlgi, turbūt didesnei daliai žmonių tik duok daugiau tų maišų, tai tu su savo "nesąmonėm" irgi esi tik tas lašas jūroj.
Bet lasas prie laso jau sudaro daugiau nei lasa