Įkraunama...
Įkraunama...

Ar tau rūpi ekologija?

musu seima uz plastiko mazinima!
Atsakyti
Man atradimas - envirosax maiseliai thumbup.gif Drauge padovanojo mano mergytei vaikiska, zaisminga, bet jis talpus, tai as pasiskolinau ir jau nebeatiduodu tongue.gif Taip patogu, tuos plastikinius maiselius tai pamirsti, tai ismeti, o sitas pas mane visada rankinej thumbup.gif Maciau tokiu laumesjuosta.lt, ruosiuosi pirkti sau kita, moteriska ax.gif
Papildyta:
Va toki mano dukra turi o as naudoju blush2.gif www.laumesjuosta.lt
Atsakyti
QUOTE(Augustė @ 2011 04 11, 19:12)
Man atradimas - envirosax maiseliai  thumbup.gif Drauge padovanojo mano mergytei vaikiska, zaisminga, bet jis talpus, tai as pasiskolinau ir jau nebeatiduodu  tongue.gif Taip patogu, tuos plastikinius maiselius tai pamirsti, tai ismeti, o sitas pas mane visada rankinej  thumbup.gif Maciau tokiu laumesjuosta.lt, ruosiuosi pirkti sau kita, moteriska  ax.gif
Papildyta:
Va toki mano dukra turi o as naudoju  blush2.gif www.laumesjuosta.lt

Superiniai. Ir aš jau noriu blush2.gif
Atsakyti
Jei kas nors vis dar tik masto pamirsti plastikinius maiselius, gal jums pades apsispresti sis video:
http://www.youtube.c...h?v=dNsDxRytmXQ
Atsakyti
aš ir renuosi daugkartinius maiselius. Daug radau www.e-bag.lt be sio maiselio nei is vietos, visada turiu rankineje. Dar geras dalykas tos gertuves - isbandem kelioneje, visainieko patiko, geriau nei plastikinis butelis.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo agnute_: 07 gruodžio 2011 - 22:24
QUOTE(Augustė @ 2011 04 11, 20:12)
Man atradimas - envirosax maiseliai  thumbup.gif

man irgi labai patiko sitie krepsiai, viena gavau dovanu wub.gif bet jis man labai gerai sportinei aprangai nesiotis, tai zadu dar bent viena isigyti thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(agnute_ @ 2011 12 07, 23:23)
aš ir renuosi daugkartinius maiselius. Daug radau www.e-bag.lt  be sio maiselio nei is vietos, visada turiu rankineje. Dar geras dalykas tos gertuves - isbandem kelioneje, visainieko patiko, geriau nei plastikinis butelis.

Tai tokie patys kaip laumesjuosta.lt prekiauja bigsmile.gif
O gertuvės mūsų šeimoj iš SIGG firmos- labai patogios ir vanduo skanesnis nei iš plastikinių butelių 4u.gif biterite.lt prekiauja ir assorti kaip ir pradėjo prekiauti g.gif
Atsakyti
Mes naudojame tokias tases http://global.rakute...a/item/1093598/ ar panasias. Viena visada veziojames masinoje,jeigu neplanuotai uzsukame apsipirkti. Bet vyras kartais pasiima ir paparasta plastiniki maiseli is parduotuves ar 'kampines' parduotuvikes (pas mus jie nemokami), kuriuos panaudojam buitinem atliekom.
Atsakyti
jau seniai neperku plastikinių krepšelių, bet ekologijos link, tai tik lašas jūroje, kai praktiškai visi maisto produktai supakuoti į plastiką (pvz. margarinas, jogurtas, mėsa ir t.t.).
Atsakyti
Permeciau akim tema. I is isdetu nuorodu neuzkabina fainas tasikes. Gal da turit kokiu nuorodeliu su tasikem. 4u.gif
Atsakyti
maišelių neperku šimtas metų. Jei pamirštu pasiimt, visad gelbėja didelė rankinė.
Atsisakau maišelių rūbų/kosmetikos ir kt. parduotuvėse, vaistinėse, kai viena dėžutę kitą į tuos maišelius doh.gif
sunku atsisakyt maišelių, kai perku daržoves, vaisius. Nebent tai būtų keli vaisiai, tokie kaip citrina, persimonas ar kt., kurie neteplūs ir galima lengvai kasoj pasvert.
Plastiką namie plaunu ir rūšiuoju, tik maišelių purvinų ne, neturiu kur dėt išplovus, kol išdžiūna nesinori laikyt apsikrovus blush2.gif
Atsakyti
Aš irgi turiu maišelį pirkiniams, ir ne vieną, iš skuduryno visi, tikrai gerų ir įdomesnių būna ir nereikia pirkti naujo, manau, kad tai irgi bent lašu prisideda prie ekologijos. Vienkartinius maišelius irgi stengiuosi naudoti po kelis kartus, kol nesuplyšta, turiu su savim rankinėj ar kelis pirkinių maiše, kad galėčiau parduotuvėj į juos įsidėti ką sveriamo, bandeles kokias. Ir, deja, nesu pastebėjus, kad dar kas taip parduotuvėj darytų. Bet gal tiesiog nepastebiu? O didžiausia bėda laikau tai, jog kasininkės prie kasos viską grūda į maišelius, nesvarbu, ar man jo reikia, ar nereikia, vis tiek įdės, jau kaip nusibodę buvo kiekvieną kartą kartot, kad man nereikia maišelio kokiems bananams ar vienai citrinai doh.gif doh.gif doh.gif Ir dar vos ne įsižeidžia, kad pasakai, kad nereikia, arba su tuo savo "Na duokite aš jums įdėsiu" lotuliukas.gif Juk logiškai mąstatant, jei aš nepaimu to maišo pati ir neprašau, tai man ir nereikia. Suprantu, kad joms turbūt yra duotas toks nurodymas iš aukščiau, kad atseit parodykime, kokie mes paslaugūs ir dosnūs, ir kaip mum negaila maišelių, bet nu nesąmonė kažkokia. Nors imk ir parašyk tai jų administracijai, kad parduodami atseit greitai suyrančius didesnius pirkinių maišus, nė velnio jie su tais savo vienkartiniais maišeliais neprisideda prie eko idėjų. Bet vėlgi, turbūt didesnei daliai žmonių tik duok daugiau tų maišų, tai tu su savo "nesąmonėm" irgi esi tik tas lašas jūroj.
Atsakyti