pasom uzsukt cia
o ir siaip jau yra ne viena tema apie ekologija
As nebenaudoju paprastu maiseliu , vienoje parduotuveje ( TBS ) pasiule isigyti medziaginiu maiseliu ( buvo akcija parenti vaikus ) , tai du issigyjau ir jau kazkur pusmetis nebereikia pirkti jokiu plastikiniu , isimetu ta medziagini O dar pas mus "mada" ne maisiukai , o kartonines dezes , jas palieka ir tu gali pasiimti ir susideti
Man labai patinko, kai Farmos vaistineje vaistus pakuoja jau popierini maiseli, "Marks&Spencer" prie kasu parasyta, jeigu nereik neimkit maiselio. Galetu visi PC taip daryt .
Ka manot apie siuksliniu (tuos kurie skirti ideti i siuksliu dezes) maiseliu naudojima?
Idomu kaip greit jie suira?
Ka manot apie siuksliniu (tuos kurie skirti ideti i siuksliu dezes) maiseliu naudojima?
o as tai naudoju "dizaineriai uz ekologija"maiseli... nu nerealus jie man, tik kazkaip tamposi, tai jau turiu ir kita, toks lininis, gavau kaip suvenyra, bet labai faina pirkiniams susideti...
QUOTE(chemistry @ 2008 05 18, 14:22)
o as tai naudoju "dizaineriai uz ekologija"maiseli... nu nerealus jie man, tik kazkaip tamposi, tai jau turiu ir kita, toks lininis, gavau kaip suvenyra, bet labai faina pirkiniams susideti...
o kur jus isigyjant lininius ar medziaginius maiselius pirkininiams? as naudoju iki zaliaji maisai, bet man zemaugei per ilgos rankenos, kai daug prisidedi, tai ant peties nepatogu uzsidet
QUOTE(chemistry @ 2008 05 18, 14:22)
Aš ir tą dizainerinį maišelį turiu, daiktas, be jo į parduotuvę neinu.
Ir jį pasidaryti labai paprasta: paimi gražią maikutę ant petnešų, ir užsiuvi apačią. Tada, kad neatrodytų kaip paprastą maikutė, galima kokių aksesuarų prisiūt, ženkliukų...
O dar mačiau medžiaginių maišelių stepono6 ir pilies gatvėj galima rasti
QUOTE(Žirklutės @ 2008 05 18, 14:44)
Aš ir tą dizainerinį maišelį turiu, daiktas, be jo į parduotuvę neinu.
Ir jį pasidaryti labai paprasta: paimi gražią maikutę ant petnešų, ir užsiuvi apačią. Tada, kad neatrodytų kaip paprastą maikutė, galima kokių aksesuarų prisiūt, ženkliukų...
ideja
viena dar tiesa as ir pati turiu linini. pirkau per Kaziuko muge uzpernai bet man didesnio noretusi.
reiks Stepono 6 apsidairyt
sveiki, ar cia tik apie maisiukus snekat ar bendrai apie ekologija kazkaip dabar tepastebejau sitokia tema as uz ekologija, gaila, kad mazai pazystamu teturiu as stengiuosi pirkt tik ekologiska maista, daug pati sode pasiauginu darziviu , vaisiu, o tetukas, tai pyksta, akd neleidziu su ,,E" pirkt maisto, sunku ji man patraukt ant ,,ekologijos"
QUOTE(-simona- @ 2008 05 18, 15:29)
sveiki, ar cia tik apie maisiukus snekat ar bendrai apie ekologija kazkaip dabar tepastebejau sitokia tema as uz ekologija, gaila, kad mazai pazystamu teturiu as stengiuosi pirkt tik ekologiska maista, daug pati sode pasiauginu darziviu , vaisiu, o tetukas, tai pyksta, akd neleidziu su ,,E" pirkt maisto, sunku ji man patraukt ant ,,ekologijos"
cia kaip supratau, daugiau apie maisiukus, bet zvligterkit i skyriu ekologiskas gyvenimo budas, ten daug visokiu temeliu apie ekologija o bendrai apie ekologija kalbedavom (kol nebuvo atskiru temeliu) cia.
gal zinote kur galima isigyti ekologisku gaminiu klaipedoje nuo maisto iki visko kito
QUOTE(aidi @ 2008 05 18, 13:56)
Spėju, kad nė kiek ne greičiau už parduotuvinius... Bet info atskirai apie juos po akim kažkaip nepakliuvo...
http://www.safesacks.../faststats.html
aš labai už kitokius, nei plastikinius maišelius. ir iš vis už mažiau vartojimo, nes žmonės tiek išpindėjo, kad nebežino, kaip į subinę sau įsikast, per visus savo hyper wishes....