Įkraunama...
Įkraunama...

Ar tau rūpi ekologija?

QUOTE(barbija @ 2009 02 03, 11:59)
As renkuosi smilkalus tik natūralius, visuomet juos perku ajurvedos centre... dazniausiai jie buna nelabai isvaizdus, bet kvepia istiesu skaniai.
thumb_yello.gif
O ka manot  ne tik apie ekologija dezodorantuose ir gaivikliuose... dar teko girdeti, kad jie ardo ozono sluoksnį...

oriflame visada naudoju - jie nekenkia ozonui mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(smaggiuke @ 2009 01 31, 11:29)
Tokių dalykų yra ekologiškų prekių parduotuvėse...ir pasirinkimas gan nemažas, manau. Bet aš juose ižvelgiu kitą negerumą - jie panaikina tik kvapą, o prakaitas bėga kaip bėgęs. Man pvz labai jau nekaip atrodo šlapios pažastys   unsure.gif  Bet gal yra ir kitokių...O tie visokie namų gaivikliai, purškikliai ir t.t.  schmoll.gif  Jiems puiki alternatyva galėtų būti eteriniai aliejai, smilkalai arba kvepiančios žvakės  wub.gif

prakaito stabdyti negelima. Tai natūralus būdas organizmui apsivalyti nuo nuodingų medžiagų. Sutinku, kad šlapios pažastys nekelia susižavėjimo, bet... kas geriau, ar šlapios pažastys, ar organizme liekantys nuodai? rolleyes.gif

o dėl gaiviklių keitimo eteriniais aliejais visiškai pritariu. .. drinks_cheers.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo rytorasa: 04 vasario 2009 - 11:30
As uz ekologija 100% nes nenoriu kad mano vaikai ar anukai ateityje vaiksciotu su dujokaukem schmoll.gif
Atsakyti
QUOTE(mikuotuke @ 2009 02 04, 13:11)
oriflame  visada naudoju - jie nekenkia ozonui  mirksiukas.gif

Ištiesų nekenkia ir yra purškiami? Įdomu kokiu principu jie padaryti? Ir kokie tai būtent dezodorantai. Su mielu noru išbandyčiau ax.gif
Atsakyti
QUOTE(rytorasa @ 2009 02 04, 11:28)
prakaito stabdyti negelima. Tai natūralus būdas organizmui apsivalyti nuo nuodingų medžiagų. Sutinku, kad šlapios pažastys nekelia susižavėjimo, bet... kas geriau, ar šlapios pažastys, ar organizme liekantys nuodai?  rolleyes.gif

o dėl gaiviklių keitimo eteriniais aliejais visiškai pritariu. ..  drinks_cheers.gif

Tai va kaip čia yra g.gif Kažkaip man iki galo nepaaiškino...
Atsakyti
Aš naudoju natūralų mineralinį akmenuką - dezodorantą. Pastebėjimai: kai oras normalus, nėra streso - esu juo labai patenkinta. Na, kai karšta, tai prakaitas žliaugia, na, bet čia ir antisperantai nepadės...
Dėl maišelių. Kokį sulankstomą drobinį stengiuos visada turėti ir mašinoj, ir rankinėj, kad išvengčiau maximinių... ax.gif
Dėl gaivaus kvapo ir gaiviklių - kartais koks smilkalas ar drėgna skiautė drobinė su keliais lašeliais eterinio aliejaus visai neblogai gaivina orą, bet nieko nėra geriau už namų vėdinimą thumbup.gif
Atsakyti
mamytes, o gal plastikiniu maiseliu naudojimo problema greiciau pradetu sprestis, jei butu kuriami stilingi, labai grazus maiseliai - taseles pirkiniams. Ka manot? O gal jau turit pasigaminusios ar kazkur nusipirkusios koki grazu drobini maiseli apsipirkimams? bigsmile.gif
Atsakyti
QUOTE(Misis Frekenbok @ 2010 09 02, 18:35)
mamytes, o gal plastikiniu maiseliu naudojimo problema greiciau pradetu sprestis, jei butu kuriami stilingi, labai grazus maiseliai - taseles pirkiniams. Ka manot? O gal jau turit pasigaminusios ar kazkur nusipirkusios koki grazu drobini maiseli apsipirkimams?  bigsmile.gif

Iš tiesų, tų drobinių maišelių stilingų pagaminta yra pakankamai, pati tokius turiu ir esu labai jais patenkinta. Net pats paprasčiausias lininis maišas jau atrodo geriau, negus su užrašu "max...a" doh.gif lotuliukas.gif
O kalbant apie vienkartinius plastikinius maišelius, kuriuos naudojam duonai, saldumynams etc. - prekybos centrai turėtų juos pakeisti popieriniais, kad būtų galima perdirbti.
Nors, užusieniuose, yra ir tokių dalykėlių pvz, duonai (paprasta pasigaminti ir pačioms):
user posted image
user posted image
Atsakyti
numatoma paskaitos tema artimiausioje "Mamyčių akademijoje" (rugsėjo 9d.) - Ekologiška gyvenimo pradžia.
Manau, verta nueiti ir paklausyti.

Čia yra paskaitų programelė:

http://www.mega.lt/l...yciu_akademija/
Atsakyti
Negaliu nepasidalinti smile.gif.. Druide ekologiškos kosmetikos net ir visos pakuotės suyra. Įmetus į vandenį ištirpo gal po 15 minučių visiškai, gėris thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(UgnePra @ 2010 10 18, 16:49)
Negaliu nepasidalinti smile.gif.. Druide ekologiškos kosmetikos net ir visos pakuotės suyra. Įmetus į vandenį ištirpo gal po 15 minučių visiškai, gėris  thumbup.gif

Čia kokia pakuotė taip greit ištirpo? g.gif
Atsakyti
QUOTE(UgnePra @ 2010 10 18, 16:49)
Negaliu nepasidalinti smile.gif.. Druide ekologiškos kosmetikos net ir visos pakuotės suyra. Įmetus į vandenį ištirpo gal po 15 minučių visiškai, gėris  thumbup.gif

oho bigsmile.gif geras thumbup.gif
Atsakyti