Įkraunama...
Įkraunama...

Ar tau rūpi ekologija?

Ekologiškos mamkos, o ką jūs klojat į šiukšlių dėžes? Na aš visaip galvoju, kad būtų įmanoma tų visų "maksiminių" maišų atsisakyt... Bet kad aš juos į
šiukšliadėžę sėkmingai kloju, tai kaip ir praverčia po tiesioginės paskirties.

Negi laikraščius????
Atsakyti
QUOTE(Charlize @ 2009 01 27, 00:00)
Ekologiškos mamkos, o ką jūs klojat į šiukšlių dėžes? Na aš visaip galvoju, kad būtų įmanoma tų visų "maksiminių" maišų atsisakyt... Bet kad aš juos į

Negi laikraščius????

Laikrascius ant dugno ir siuksliu maiseli i siuksledeze.
Atsakyti
QUOTE(Charlize @ 2009 01 27, 01:00)

Negi laikraščius????

As pirmiausiai isnaudoju visus maisus kuriuos duoda parduotuvese, kai ka nors perki. O siaip buna, kad isverciame i siukslyna ir jei maisas svarus tai antra kart naudojam, o jei ne metam prie plastiko. rolleyes.gif
Atsakyti
QUOTE(Charlize @ 2009 01 26, 23:00)

Negi laikraščius????

Šiaip nežinau ar tiksliai suprantu sąvoka "kloti" tongue.gif Bet jei čia kalbama apie maišus, kur dedamos šiukšlės...Yra mikroorganizmų suardomų, k.t. greit suyrančių šiukšlių maišų mirksiukas.gif
Atsakyti
Gal jau ir diskutavot... nezinau, bet ka galvojat apie dezodorantus??? Purskiklius bei oro gaiviklius? g.gif
Atsakyti
QUOTE(barbija @ 2009 01 30, 18:35)
Gal jau ir diskutavot... nezinau, bet ka galvojat apie dezodorantus??? Purskiklius bei oro gaiviklius?  g.gif

Gal kas galetu nurodyti naturaliu dezodorantu, papasakoti kur galima ju isigyti.
Atsakyti
QUOTE(Llaume @ 2009 01 30, 19:41)
Gal kas galetu nurodyti naturaliu dezodorantu, papasakoti kur galima ju isigyti.

Butu idomu ir man suzinoti. Tik sakoma, kad purskalai kaip dezodorantai ardo ozono sluoksni... Taigi parduotuveje privengiu pirkti purskiamus, nors is tiesu gal yra iseitis, nes piestukiniai su juodais rubais nesuderinamas dalykas frusty.gif
Atsakyti
QUOTE(Llaume @ 2009 01 30, 17:41)

Tokių dalykų yra ekologiškų prekių parduotuvėse...ir pasirinkimas gan nemažas, manau. Bet aš juose ižvelgiu kitą negerumą - jie panaikina tik kvapą, o prakaitas bėga kaip bėgęs. Man pvz labai jau nekaip atrodo šlapios pažastys unsure.gif Bet gal yra ir kitokių...O tie visokie namų gaivikliai, purškikliai ir t.t. schmoll.gif Jiems puiki alternatyva galėtų būti eteriniai aliejai, smilkalai arba kvepiančios žvakės wub.gif
Atsakyti
aš asmeniškai neperku nei Maximoj, nei Rimi, nei IKI jų plastikinių maišų, su savim visad turiu drobinį ax.gif o be maišelių parduotuvėse neišsiverčiu, daržovėm, vaisiam susidėt jie būtini ax.gif dar stengiuos parduotuvėse neimt maišelių, pvz. Eurovaistinėj, Droge ir t.t Patiko Eurokos, kad susimokėt reikėjo, jei norėjai, kad į maišelį įdėtų ax.gif o aš kai skūpa... biggrin.gif
drobinius maišelius perku skuduryne ax.gif
Atsakyti
QUOTE(barbija @ 2009 01 30, 18:35)
Gal jau ir diskutavot... nezinau, bet ka galvojat apie dezodorantus??? Purskiklius bei oro gaiviklius?  g.gif

QUOTE(Llaume @ 2009 01 30, 18:41)

Dezodorantais prekiauja beveik visos naturalios kosmetikos firmos mirksiukas.gif
Natūralią kosmetiką perkame:

* „Nimfali“, PC Mada (Vilnius) (Senteurs du Sud, Fenigia, Lauralep, Cieal d'Azur, Phyt-inov, Druide, Emeraude)
* „Sarma“ (Madara)
* „Drogas“ (Alterra, įvairių rūšių rusiškas molis)
* „Operos vaistinė“ (Vilnius) (Negyvosios jūros purvas, Negyvosios jūros druska)
* Stepono g. 10 (Vilnius) (Madara, GamArde, GoodKaarma, Marius Fabre)
* Stepono g. 6 (Vilnius) (Dr. Hauschka, Weleda, Urtekram, I+M, Lakshmi)
* „Bioboutique“ (CUP ir Savanorių pr. 1 Helioscity, Vilnius) (Logona, Sante, Florame)
* „Holos“ Užupio g. 4 (Vilnius) (Weleda, Urtekram)
* kvapų namai „Aromata Mirabilia“ (Čiurlionio g. 4, Vilnius) (įvairūs aliejai ir jų mišiniai, hidrolatai, eteriniai aliejai ir kt.)

Užsisakome internetu:

* http://www.natractiv.de/ (Vokietijos gamintojų natūrali kosmetika)
* eBay: Kein Plunder (Vokietijos gamintojų natūrali kosmetika)
* eBay: http://stores.ebay.c...ural-Beauty4all (Dr. Hauschka kosmetika)
* Nikovita (ECO, Speick, deTRAAY kosmetika)
Temoje Kosmetikos gamintojai-naturalios kosmetikos gamintojai -merginos diskutuoja ir dalinasi patirtimi,kuri kosmetika ir kurie produktai patiko/nepatiko

O stai naturalus kvapu sugeriklis thumbup.gif man labai patiko, kad nemaskuoja kvapa, o ji panaikina drinks_cheers.gif http://www.svarospre...oducts_id=30642

Papildyta:
QUOTE(smaggiuke @ 2009 01 31, 11:29)
Tokių dalykų yra ekologiškų prekių parduotuvėse...ir pasirinkimas gan nemažas, manau. Bet aš juose ižvelgiu kitą negerumą - jie panaikina tik kvapą, o prakaitas bėga kaip bėgęs. Man pvz labai jau nekaip atrodo šlapios pažastys   unsure.gif  Bet gal yra ir kitokių...O tie visokie namų gaivikliai, purškikliai ir t.t.  schmoll.gif  Jiems puiki alternatyva galėtų būti eteriniai aliejai, smilkalai arba kvepiančios žvakės  wub.gif

Kaip tik cia ir yra ju gerumas biggrin.gif Nenorekit, kad dezodorantai sustabdytu prakaito begima, nes tai reikstu,kad jie uzkimso jusu prakaito liaukas..o tai =guzai pazastyse=operacija doh.gif Geri dezodorantai tik panaikina bakterijas, kurios minta musu prakaitu( kuris pats is esmes yra bekvapis), o ju iskyros tai jau ir "smirda" doh.gif
jei prakaitavimas labai gausus, keik zinau tai yra kazkokios injekcijos atliekamos, kurios kazkuriam laikui blokuoja prakaito laiuku veikla g.gif bet tai brangu ir verta , kai prakaitavimas tiesiog trugdo pilnaverciam gyvenimui ax.gif

Kazkur buvau skaiciusi straipsni, kad smilkalais neverta labai piknaudziauti g.gif juose daug kancerogeniniu medziagu. unsure.gif Bet dabar greitai nerandu to straipsnio doh.gif
Dabar tik toki- kazkoki radau:
http://www.zynios.lt...-susirgti-veziu
ir cia g.gif
http://kauno.diena.l...tektyvas-195283
"Gydytojai ir chemikai siūlo atsargiai rinktis ir smilkalus: kiek geriau esą naudoti natūralius eterinius aliejus. "Smilkalai, kvapnios žvakės, degdami taip staigiai paskleidžia kvapą todėl, kad juose yra lakių organinių junginių, kai kurie gali daryti net kancerogeninį poveikį. Be to, degant išsiskiria smulkios kietosios dalelės, vadinamieji suodžiai", – primena Z.Dudutytė.
Kai kurie žmonės gali būti alergiški ir natūralios kilmės kvapams. Tad eteriniai aliejai irgi turi būti naudojami atsargiai. Nereiktų pamiršti, kad geras oras yra bekvapis."

Ir dar:http://www.technolog...g...334/565&l=4 doh.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Hopeidea: 02 vasario 2009 - 00:20
QUOTE(Vitulka @ 2009 01 31, 17:58)

drobinius maišelius perku skuduryne  ax.gif

As irgi maiselius "medzioju" skuduryne blush2.gif Pasitaiko visai nauju ir labai originaliu thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(Hopeidea @ 2009 02 02, 02:01)

"Gydytojai ir chemikai siūlo atsargiai rinktis ir smilkalus: kiek geriau esą naudoti natūralius eterinius aliejus. "Smilkalai, kvapnios žvakės, degdami taip staigiai paskleidžia kvapą todėl, kad juose yra lakių organinių junginių, kai kurie gali daryti net kancerogeninį poveikį. Be to, degant išsiskiria smulkios kietosios dalelės, vadinamieji suodžiai", – primena Z.Dudutytė.
Kai kurie žmonės gali būti alergiški ir natūralios kilmės kvapams. Tad eteriniai aliejai irgi turi būti naudojami atsargiai. Nereiktų pamiršti, kad geras oras yra bekvapis."

As renkuosi smilkalus tik natūralius, visuomet juos perku ajurvedos centre... dazniausiai jie buna nelabai isvaizdus, bet kvepia istiesu skaniai.
thumb_yello.gif
O ka manot ne tik apie ekologija dezodorantuose ir gaivikliuose... dar teko girdeti, kad jie ardo ozono sluoksnį...
Atsakyti