Įkraunama...
Įkraunama...

Ar tau rūpi ekologija?

QUOTE(egle.k.k @ 2008 12 23, 14:31)
Sveiki,
Na turiu prisipažinti, kad pastaruoju metu (jau kokius metus) pirkdama maximoj nusiperku tik tuos ekologiškus maišelius ir naudoju juos daug kartų (jo vieno man kokiems 2 mėnesiams užtenka) na bet aš ne apie tai. bet tai vakar gavosi, kad nusipirkom tą "blogajį" maksimos maišą. Bet jie dabar kažkokie žali, na žodžiu išskaičiau ant jų, kad jie gaminami su kažkokiu priedu ir suyra per du metus. Iškilo man klausimas, ar čia tiesa? nes dabar maxima ir tuos paprastus maišelius (kur sveriamoms prekėm ) kažkokius žalius dalina, sakau gal jie irgi su tais priedas. Na žodžiu labai džiugu būtų jei jie tikrai rūpinasi, bet va man kirba mintis, kad čia tik akių dūmimas....

sako, kad suyra per du metus....tik man kas antras suyra iš karto lotuliukas.gif
Atsakyti
as jau antrus metus naudoju drobinius (ivairiu firmu) maiselius. ju trukumas - kad mazoki (na, tokiu kaip didieji maximu ir kt. tai tikrai nebuna). bet turi daugiau privalumu - ant peties uzneriama rankena (atlaisvina rankas), skalbiami, be to - ekologiski biggrin.gif o tu traskanciu bjaurybiu mielai atsikratyciau visai blush2.gif
tik va kaip su siuksliu maisu ekologija? g.gif
Atsakyti
QUOTE(ziogelis2 @ 2008 12 26, 21:56)
as jau antrus metus naudoju drobinius (ivairiu firmu) maiselius. ju trukumas - kad mazoki (na, tokiu kaip didieji maximu ir kt. tai tikrai nebuna). bet turi daugiau privalumu - ant peties uzneriama rankena (atlaisvina rankas), skalbiami, be to - ekologiski biggrin.gif o tu traskanciu bjaurybiu mielai atsikratyciau visai blush2.gif
tik va kaip su siuksliu maisu ekologija? g.gif

Užeikit į mano temą rankdarbiuose, gal išsirinksit sau tinkamą medžiaginį maišelį:
http://www.supermama...?...=378895&hl=
Prisiuvau įvairių dydžių, galiu pasiūti ir pagal Jūsų pageidavimus 4u.gif
Atsakyti
tai jau geriau viena dideli gera nusipirkti uzteks tikrai ilgam ,ir ekologija palaikysim,,,
Atsakyti
Aš taip pat už ekologiją ir kuo mažiau plastikinių maišelių. Užsienyje drobiniai maišeliai tekainuoja eurą, tai ten būdama visada nusiperku. Pas mus "The body shop" parduotuvėje nusipirkau drobinį krepšiuką, kuris yra pagamintas iš ekologiškos medvilnės ir dalis pinigų (6,40) aukojama "The children of the Edge" labdaros organizacijai. smile.gif

Atrodo va taip:
user posted image

Not one, not two, but three great reasons to carry a Bag of Passion with pride. £1.20 from every bag sold goes to Children on the Edge, a charity working with vulnerable Children. 2. Every time you use this bag and refuse a new plastic bag, you're helping to protect the planet. 3. It's made by Teddy Exports, our fantastic Community Trade supplier in southern India. Thanks to you choosing Community Trade products like this, Teddy have been able to build a hospital and a school for 300 children. "

Žalia ne spalva - tai vidinė nuostata biggrin.gif

Na, ir šiaip šios firmos gaminai yra netestuojami ant gyvūnų, ideologija remia bendruomenės verslą, pasisako už žmonių teises, planetą ir t.t.

http://www.thebodysh...hy-booklet.aspx
Atsakyti
QUOTE(baltė @ 2009 01 03, 15:14)
Na, ir šiaip šios firmos gaminai yra netestuojami ant gyvūnų, ideologija remia bendruomenės verslą, pasisako už žmonių teises, planetą ir t.t.
http://www.thebodysh...hy-booklet.aspx

The body shop kosmetika yra naturali (netestuojama su gyvunais) bet neekologiska.

is temos Ekologinės kosmetikos ir kūno higienos priemonės

QUOTE(Kinda @ 2008 11 15, 20:56)
Jooo, cia tai tikru tikriausia tiesa. Stai irodymas:
http://ekoblogas.wor...ir-thebodyshop/
Siulau atura paskaityti ir neapsigaudineti saves...

Atsakyti
QUOTE(Yasmin @ 2009 01 03, 16:18)
The body shop kosmetika yra naturali (netestuojama su gyvunais) bet neekologiska.

is temos Ekologinės kosmetikos ir kūno higienos priemonės

Nesakau, kad ji ekologiška, kaip ir L'erbolario, L'occitane, Weleda ir daugelis kitų, nėra ekologiški (arba iš dalies yra), bet natūralūs produktai... smile.gif
Atsakyti
QUOTE(baltė @ 2009 01 03, 16:46)
Nesakau, kad ji ekologiška, kaip ir L'erbolario, L'occitane, Weleda ir daugelis kitų, nėra ekologiški (arba iš dalies yra), bet natūralūs produktai... smile.gif

Tik norejau pamineti, gal dar yra nezinanciu mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Mare @ 2007 08 14, 11:34)
Štai kelios priežastys, kodėl reikėtų atsisakyti plastikinių maišelių ar bent sumažinti jų naudojimą: vienam tokiam maišeliui suirti reikia daugiau nei šimto metu (jis pragyvens mus visus!), plastikui gaminti naudojama nafta, kurios ištekliai senka, ir galu gale juk plastikiniai maišeliai atrodo labai nestilingai  smile.gif Kokia alternatyva? Ogi medžiaginis maišelis pirkiniams susidėti! Jį netgi galima pasisiūti iš paprasčiausio medžiagos gabalo. Ir dar viena alternatyva: tiesiog paprašyti pardavėjos nedėti prekių į parduotuvės siūlomus nemokamus permatomus plastiko maišelius.
Kviečiu visas prisideti ir pasidalinti čia kokiais dar paprastais darbeliais galim visos prisidėti prie ekologiškos gyvensenos būdo  4u.gif

as tikrai UŽ, bet vat kaip teko likti nesuprastai, kai iš tiesų paprašiau paradėjos, kad nedėtų pieno pakelio š maišelį atskirą, nes tausoju aplinką. Tai pasižiūrėjo kasininkę kaip į nevisai sveiko proto verysad.gif
Bet nieko, pamažu ir jas išauklėsim thumbup.gif
Atsakyti
Smagu, jog tie daug besirupinanciu ekologija biggrin.gif visomis keturiomis esu uz tai, jog atsisakytume platinikiu maiseliu!!! pati jau apie metelius rusiuoju, o plastika is buitiniu atlieku srauto isskiriu ypatingai atidziai... net baisu kiek jo yra! verysad.gif kuo labiau stengies, tuo daugiau jo prirenki...
Plastikiniu maiseliu neperku jau seniai. Jei taip atsitinka, kad bunu saviski palikusi namie, jei tik yra galimybe, perku ekologiskus maisenius. Sutinku, jog jie brangesni, taciau juk svarbu ka paliksime po saves rolleyes.gif
Atsakyti
mano seima irgi stengiasi rusiuoti. plastikinisu butelius, stikla. maiseliu ir as stengiuosi nepirkti.
Atsakyti
Artimiausiu metu visi vilnieciai gaus skrajutes kaip Vilniaus mieste teisingai rusiuoti atliekas smile.gif Prasau, neismeskite sios atmintines ir atidziai perziurekite, o jei ketinate rimtai uzsiimti rusiavimu, pasikabinkite ant saldytuvo ar kokioje kitoje Jums patogioje vietoje ir pasiziurekite jei kils klausimas kur mesti. Taip pat galite klausti manes ax.gif
Atsakyti