Įkraunama...
Įkraunama...

Vienos dienos kelionė -

QUOTE(Saulašarė @ 2009 04 05, 15:39)
manau, kad ten nėra jokio skirtumo kada užsiregistruosi.. tiesiog yra paskelbtas projekto laikas ir svarbiausiai, kad iki nurodytos dienos tą informaciją vienokiu ar kitokiu nusųstum..

p.s. turim jau 150 taškų  blush2.gif  kitą savaitgali planuojam dar bent 60 užsidirbt  biggrin.gif

as irgi taip galvoju, nes skaiciau 100 kartu ju info. Tik man keista buvo kad kiti zmones labai skubejo kuo greiciau uzisregistruoti mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(tauromama @ 2009 04 05, 15:49)
Tik man keista buvo kad kiti zmones labai skubejo kuo greiciau uzisregistruoti  mirksiukas.gif

Tai čia žinai kaip būna - tik sužinojo, ir visiems jau reikia kuo greičiau užsiregistruot mirksiukas.gif Nors gal ir nepradės greitai keliaut smile.gif
Atsakyti
o man toks klausimas iskilo - jei vaziuojam kartu su kitais seimos nariais, tai ar galiu konkursui nusiust viena nuotrauka pvz. su savim, o kitoj nuotraukoj jau manes nera, o kitas seimos narys? 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(anamera @ 2009 04 05, 18:35)
o man toks klausimas iskilo - jei vaziuojam kartu su kitais seimos nariais, tai ar galiu konkursui nusiust viena nuotrauka pvz. su savim, o kitoj nuotraukoj jau manes nera, o kitas seimos narys?  4u.gif

manau, kad ne. kiek skaiciau ju salygas. Tai tu turi buti kiekvienoje foto.
Atsakyti
QUOTE(Saulašarė @ 2009 04 05, 15:39)
manau, kad ten nėra jokio skirtumo kada užsiregistruosi.. tiesiog yra paskelbtas projekto laikas ir svarbiausiai, kad iki nurodytos dienos tą informaciją vienokiu ar kitokiu nusųstum..

p.s. turim jau 150 taškų  blush2.gif  kitą savaitgali planuojam dar bent 60 užsidirbt  biggrin.gif

Tai ką aplankėt jau? bigsmile.gif

Mes šiandien buvom prie Puškorių atodangos ir praėjom Puškorių pažintiniu taku, taigi turim jau 90 taškų. Užlipsim dar į Trijų kryžių kalną kurią dieną, bus tada jau 120 biggrin.gif

Velykų savaitgaliui irgi numatyta nemažai kelionių, prie stalo ilgai nesėdėsim... rolleyes.gif
Atsakyti
QUOTE(tauromama @ 2009 04 05, 18:43)
manau, kad ne. kiek skaiciau ju salygas. Tai tu turi buti kiekvienoje foto.

Nebent yra variantas, kad siųsti nuotraukas, kurioje tik pats pastatas, vaizdas, etc. yra. Nes yra net klausimas, ką daryti, jei tam tikroj vietoj buvai, foto turi, bet tavęs toje foto nėra. Tai ten parašyta, kad "Tai Jūsų sąžinės reikalas. Tikrai užskaitysime.".
Čia ir man labai aktualus dalykas, nes prieš kelias savaites buvau Tytuvėnuose, taip pat prie Lyduvėnų tilto. Pačias foto turiu, vietas aplankiau, bet manęs tose foto nėra doh.gif Tai negi vėl specialiai važiuosi vien dėl to, kad save ten įkomponuot smile.gif
Atsakyti
QUOTE(*smile* @ 2009 04 05, 22:18)
Nebent yra variantas, kad siųsti nuotraukas, kurioje tik pats pastatas, vaizdas, etc. yra. Nes yra net klausimas, ką daryti, jei tam tikroj vietoj buvai, foto turi, bet tavęs toje foto nėra. Tai ten parašyta, kad "Tai Jūsų sąžinės reikalas. Tikrai užskaitysime.".  Čia ir man labai aktualus dalykas, nes prieš kelias savaites buvau Tytuvėnuose, taip pat prie Lyduvėnų tilto. Pačias foto turiu, vietas aplankiau, bet manęs tose foto nėra  doh.gif  Tai negi vėl specialiai važiuosi vien dėl to, kad save ten įkomponuot  smile.gif

as si punkta praleidusi esu. Bent jau mano atveju, tai teks visur per naujo keliauti.
Atsakyti
QUOTE(Šaltmėtė @ 2009 04 06, 03:28)
Tai ką aplankėt jau? bigsmile.gif

Mes šiandien buvom prie Puškorių atodangos ir praėjom Puškorių pažintiniu taku, taigi turim jau 90 taškų. Užlipsim dar į Trijų kryžių kalną kurią dieną, bus tada jau 120  biggrin.gif

mes jau buvom prie Merkio ir Nemuno santakos, Dubingiuose, Pašilių stumbryne, Pie Balbieriškio atodangos, prie Velnio duobės.. kitą savitgalį planuojam nuvykti į Mosėdžio akmenų muziejų, Kretingos dvarą..

Pučkorių atodangą ir Trijų kryžių kalną sakėm, šiaip kokį vakarą po darbo aplankysim biggrin.gif

QUOTE(*smile* @ 2009 04 06, 06:18)
Nebent yra variantas, kad siųsti nuotraukas, kurioje tik pats pastatas, vaizdas, etc. yra. Nes yra net klausimas, ką daryti, jei tam tikroj vietoj buvai, foto turi, bet tavęs toje foto nėra. Tai ten parašyta, kad "Tai Jūsų sąžinės reikalas. Tikrai užskaitysime.". 

nemačiau tokio punkto.. bet būtų jėga jeigu galėtum siųsti tik to objekto foto, nebereiktų tada važiuoti į Tytuvėnų vienuolyną, prie Lyduvėnų tilto, Kurtuvėnų svirno, Olando kepurės, į Medvėgalio kalvyną thumbup.gif einu ieškot apie tai info bigsmile.gif
Atsakyti
QUOTE(Saulašarė @ 2009 04 06, 10:58)
nemačiau tokio punkto.. bet būtų jėga jeigu galėtum siųsti tik to objekto foto, nebereiktų tada važiuoti į Tytuvėnų vienuolyną, prie Lyduvėnų tilto, Kurtuvėnų svirno, Olando kepurės, į Medvėgalio kalvyną  thumbup.gif  einu ieškot apie tai info  bigsmile.gif

Yra toks punktas, as si ryta pastydijavau ir radau smile.gif
Atsakyti
kai toks fantastiskas oras tai ziauriai smagu keliaut. labai labai.. biggrin.gif
Atsakyti
čia ne visai į temą, bet...
http://www.vilniusfreetour.com/

Atsakyti
Vakar buvom pasidare vienadiene ekskursija po Anyksciu krasta thumbup.gif Vaziuojant pro Ukmerge link Anyksciu aplankem Vetygalos atodanga (labai grazus vaizdas i Sventosios upe), Puntuko broli. Pavaiksciojom po Anykscius. Na, zinoma, aplankem Puntuka biggrin.gif O vaziuojant namo link Moletu dar aplinkiniu miesteliu kaip Skiemonys, Alanta baznyciomis grozejomes ax.gif
Atsakyti