Įkraunama...
Įkraunama...

"Giedrita",Poilsis LT kaime

Na jo as tikrai buvau name, ne namukuose. Gal ir seimininke kiek pasistenge normalesnes salygas padaryti, nes nusiunciau jai linka i sia tema, su parasymu, kad tikiuosi, kad siemet bus geriau biggrin.gif . Nezinau ar tai padejo, nes kazkaip nepasirode, kad jie turetu intreneta ir juo naudotusi.
Me mokejome 80 Lt t.y po 40 Lt nuo zmogaus, nezinau ka kitur uz sia suma galima gauti, bet kazko manau, kad galima ir malonesnes salygas gauti ir labiau sutvarkyta bei erdvesvi kambari (nei 10 kv) dviems su mazu vaiku, kad nera kur pasisukti. Siaip norejau pasakyti, kad man nepasirode ten labai blogai kaip cia rasoma, bet kitiems nerekomenduociau ;-)
Atsakyti
Sveikos,

Gauname mes darbe nemokamai "Valstiečių laikraštį". Turiu pastebėti, kad neblogas laikraštis, tikrai informatyvus ir nebulvarinis. Yra jame toks straipsnis apie "SPA Hotel Belvilis" ir "Giedritos" konfliktą. Tik kad jau "Giedritos" nenaudai tai jau labai. Objektyvu, beje, jokio šališkumo. Parodoma, kaip p. Rūta Balynienė nusamdė 19-metį molėtiškį, kad suniokotų Belvilio turtą, tiksliau informacinius stendus, ir Belvilis to pasekmėje patyrė 5000Lt nuostolį. Jei domintų, straipsnis yra 2008-09-24 "Valstiečių laikraščio" numeryje. Šiurpą kelia man tokios "biznierkos" blink.gif doh.gif
Atsakyti
Sveikos, as kelis kartus buvusi sioje sodyboje.Labai seniai gal pries kokius 8 metus ir pernai. Aisku skirtumas ir taip buvo matyti. Seniau pakrante buvo apaugusi krumynais, o pernai sodyba jau buvo aptvarkyta. Manau seimininkai stengiasi del klijantu, tik jiems koja pakiso tie gopsuoliai is kitos poilsiavietes. Matai "saibu" daug turi tai ir valdyti gali viska mad.gif net ir pakrante naudotis draudzia.
Aisku sodyba reiketu paremontuoti, bet gyventi ir pailseti manau imanoma. Patiko man pirtis smile.gif Nebent prabangos zmonems reikia smile.gif O siemet girdejau kad jau nameliai restauruojami clap.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo austedov: 21 liepos 2009 - 20:52
Si savaitgali lankemes "Giedritos" poilsiavieteje. Aplinka labai grazi, tikrai tinkama poilsiui, seimininkai labai draugiski ir malonus zmones. Daznai pasiteiraujantys ar ko nereikia ar viskas gerai. DEKOJAME JIEMS uz PUIKIAS paslaugas ir nuostabiai praleista laika.
Atvykus i sia poilsiaviete galima pastebeti pikto kaimyno del konkurencijos ir ploto pletimo daromus "nusikaltimus". Kaimynas daug turintis siekia tureti dar daugiau ir privatizuoti net ezero pakrante, uztvere tvora, priveze statybinius blokus ir bande uztverti kelia, pakrante. Pakranteje pastatyti dideli stendai, kad tik "Belvilio" klientams galima eiti. o kitiems grieztai draudziama.
Nameliai yra visiskai nauji, juose yra tualetas ir dusas. Savaitgali visa sodyba buvo pilna zmoniu, kelis savaitgalius is eiles buvo svenciamos vestuves. Daznai lankosi uzsienieciai. Savaitgali poilsiaujant ilsejosi ir estrados zvaigzdes.
Seimininkai isleidziant polsiautojus visus bendrai sukviecia pietu ir pavaisina isvirta nuostabaus skonio zuviene.

Aciu, SEIMININKAMS, uz nuostabu poilsi ir priemima.
Atsakyti
kadangi buvau isvaziavus, tai ir neprisedau as prie kompo. Siaip vidaus nefotkinau, bet nameliu foto turiu, galesiu imesti, tik as cia naujoke, tai nelabai zinau kaip cia kelti. Bet man tai tikrai patiko. Dar su seimininkais kalbejome apie tuos konkurentus, tai man net girdritos seimininku gaila, nes jiems tik kenkia ir kenkia tie. O kas baisiausia, kad Belvilis nekreipia demesio i teismo nuosprendzius, nes vienas is Belvilio remeju ar bendrasavininku yra seimo narys, o jus tikrai manau patys zinote, ka reiskia pazintys ir visa kita.
Mes ilsejomes su seima ir tikrai buvo labai smagu. Zmoniu daug, vaiku daug ir smagu.
O kad tvora aptveres Belvilis, tai juokinga, nes niekas negali privatizuoti ezero pakrantes.
Dar mums esant buvo matyti, kad vyksta statybos. Ir juo labiau, kad jeigu ten taip blogai butu, tai vestuviu su 40 zmoniu manau zmones nedarytu. As pati is Alytaus vaziavau i sia sodyba ir man tik geri prisiminimai.
Papildyta:
QUOTE(Olaiva @ 2009 07 27, 23:22)
na pries 30 metu tikrai nauji buvo nameliai smile.gif
o vaisino negi zuviene is pastipusiu unguriu?
kas per zvaigzdes ilsejosi? kiba belvilyje ilsejosi,o i giedrita netyvcia uzklydo ir isejimo nerado smile.gif

Na zvaigdziu pas mus Lietuvoje nera, bet zinomi zmones kaip Giulija, merunas tikrai buvo. Dar prie vieno stalo poilsiautojus seimininkai sukviete ir kartu vakarieniavome.
Atsakyti
na vestuvininkai tai visa sodyba issinuomoja ir aplinkiniu nebuna. Bent as girdejau kai skambino ir pati seimininke sake, kad sodyba tik jiems vieniems buna.
Atsakyti
toje sodyboje yra svenciamos ir vestuves. Mes kai ilsejomes, tai niekas jokiu vestuviu nesvente. Ilsejomes mes ir kiti poilsiautojai. Taciau mums sedint prie stalo seimininkei paskambino kazkas ir uzsisake kazkuriam savaitgaliui sodyba visa.
O ir pati seimininke sake, kad si menesi jau ne pirmos vestuves yra svenciamos ir isnuomojama visa sodyba.
Atsakyti
ikeliu evelinute333 atsiustas foto wink.gif
na is stogu sprendziant,tai nameliai tik apvilkti is lauko nauju kailiuku.kazin kaip viduj? taip pat,kaip buvo? g.gif

[attachmentid=181843][attachmentid=181844]
Atsakyti
uz siu nameliu yra dar nauji du nameliai. Tai viename mes gyvenome, tai man tikrai patiko, dar medzio kvapas buvo smile.gif
Neturiu as bent kuo skustis. Planuojame vel lekti.
Atsakyti
QUOTE(Olaiva @ 2009 08 01, 00:00)
tai ne tik turi,bet ir PRIVALO.ypac kai 3 gandrai dar buvo anksciau doh.gif jau geriau 3 peles  biggrin.gif

Dabar liko tik du gandriukai, trečią gandriuką matyt pelytės sugraužė blink.gif
Atsakyti
Molėtų rajone kaimo turizmo sodybos savininkai jaučiasi terorizuojami verslininkų
Atsakyti
Rugpjūčio pradžioje buvau sodyboje "Giedrita", ilsėjomės 8 dienas. Nameliai tikrai aptvarkyti, tik ne iki galo. Kambariai iškalti nauja mediena, tik lovos likusios tos pačios, nes baisu net ant kito šono apsiversti ant kiek traška. Virtuvė ir tualetas su vonia dar nesutvarkyti. Nameliai padalinti per puse ir yra padaryti atskiri įėjimai. Viena pusė sutvarkyta iki galo, o kitai dar trūksta tvarkos, bet žada pabaigti ir kitą pusę. Iš "Belvilio" per visas 8 dienas,kiek ilsėjomės, tikrai niekas nebuvo atėję, deginomės ir maudėmės kur norėjome. Šioje sodyboje esu buvusi ir prieš 5 metus, tai palyginus tai kas buvo seniau ir dabar tai tikrai sodyba yra aptvarkyta.
Atsakyti