kadangi buvau isvaziavus, tai ir neprisedau as prie kompo. Siaip vidaus nefotkinau, bet nameliu foto turiu, galesiu imesti, tik as cia naujoke, tai nelabai zinau kaip cia kelti. Bet man tai tikrai patiko. Dar su seimininkais kalbejome apie tuos konkurentus, tai man net girdritos seimininku gaila, nes jiems tik kenkia ir kenkia tie. O kas baisiausia, kad Belvilis nekreipia demesio i teismo nuosprendzius, nes vienas is Belvilio remeju ar bendrasavininku yra seimo narys, o jus tikrai manau patys zinote, ka reiskia pazintys ir visa kita.
Mes ilsejomes su seima ir tikrai buvo labai smagu. Zmoniu daug, vaiku daug ir smagu.
O kad tvora aptveres Belvilis, tai juokinga, nes niekas negali privatizuoti ezero pakrantes.
Dar mums esant buvo matyti, kad vyksta statybos. Ir juo labiau, kad jeigu ten taip blogai butu, tai vestuviu su 40 zmoniu manau zmones nedarytu. As pati is Alytaus vaziavau i sia sodyba ir man tik geri prisiminimai.
Papildyta:
QUOTE(Olaiva @ 2009 07 27, 23:22)
na pries 30 metu tikrai nauji buvo nameliai

o vaisino negi zuviene is pastipusiu unguriu?
kas per zvaigzdes ilsejosi? kiba belvilyje ilsejosi,o i giedrita netyvcia uzklydo ir isejimo nerado
Na zvaigdziu pas mus Lietuvoje nera, bet zinomi zmones kaip Giulija, merunas tikrai buvo. Dar prie vieno stalo poilsiautojus seimininkai sukviete ir kartu vakarieniavome.