o va alavijo negaliu jis sausina oda
Net nesusimastot, nuo ko prasidejo problemos, perkat kremus. 99% kad jei nustosit naudot kremus, viskas bus kaip buve pries tai. Todel kad oda vidaus organu veidrodis. Dazniausia oda kencia nuo demodex erkuciu, kuriu sveikas zmogus turi vienetais, nes imunine sistema joms trukdo veistis, o serganciame organizme jos veisiasi masiskai. Jus savo kremais tik pamaitinate jas, todel maziau matosi paraudimai. Pirmiausia ishsitirkit nuo parazitu, kirminu. Daugiau nei 90% pasaulio zmoniu turi jei ne vienu, tai kitu, o kiti ir keliu rusiu ju. Stai jie ir nuodija jusu organizma, silpnina imunine sistema. O kremukai tepaliukai, tai farmacininku kosmetologu ismislas, kad jus daugiau pirktumet. Pas sveika zmogu, nebus nei 1 spuogelio, gali visa gyvenima, be jokiu kremu ir spakliaus vaikscioti.
Aciu uz demesi.
Aciu uz demesi.
Pagal jūsų logiką visi sportuojantys ir sveikai besimaitinantys, apskritai sveiki žmonės turėtų būtų su idelia oda. Deja, deja...
neimanoma tureti visiskai sveiko organizmo is vidaus todel kaip papildoma priemone ir naudojami kremukai
QUOTE(Pro100Marija @ 2010 08 17, 20:08)
Net nesusimastot, nuo ko prasidejo problemos, perkat kremus. 99% kad jei nustosit naudot kremus, viskas bus kaip buve pries tai. Todel kad oda vidaus organu veidrodis. Dazniausia oda kencia nuo demodex erkuciu, kuriu sveikas zmogus turi vienetais, nes imunine sistema joms trukdo veistis, o serganciame organizme jos veisiasi masiskai. Jus savo kremais tik pamaitinate jas, todel maziau matosi paraudimai. Pirmiausia ishsitirkit nuo parazitu, kirminu. Daugiau nei 90% pasaulio zmoniu turi jei ne vienu, tai kitu, o kiti ir keliu rusiu ju. Stai jie ir nuodija jusu organizma, silpnina imunine sistema. O kremukai tepaliukai, tai farmacininku kosmetologu ismislas, kad jus daugiau pirktumet. Pas sveika zmogu, nebus nei 1 spuogelio, gali visa gyvenima, be jokiu kremu ir spakliaus vaikscioti.
Aciu uz demesi.
Aciu uz demesi.
Zinot,lankiausi ne pas viena gydytoja del savo odos,sako esu sveika tyrimai visi puikus.Maitinuosi pakankamai sveikai,netgi duona pati pradejau keptis.Tureciau vaikscioti tobula oda,deja
kokią šiandien naujieną sužinojau žodž, nosies srityje turiu kalną gražių raudonų kapiliarų, viena dermotologė siūlė juos naikintis lazeriu. Tai šiandien nuėjau pas kitą dermotologą, tai, pasirodo, kad mano oda tokia jau yra nuo gimimo ir nieko čia nebenuveiksi ir dar - visąlaik galvojau, kad mano oda normali, tai ne! riebi! ypač visos liaukos suintensyvėja prieš ciklą arba po ciklo - dėl to turiu dar kitų draugų t.y. inkštirų, kuriuos gydytojas uždraudė spaudyt gudras nes nuo spaudinėjimo visi reikaliukai eina tik blogyn. Išrašė tepaliuko, o kadangi jis nėra iš pigiųjų, truputį pataupysiu, nusipirksiu ir žiūrėsiu ar bus koks rezultatas
kad įskaityčiau gydytojo hieroglifus, tai pasakyčiau...
Būtinai. Man ir pačiai labai labai įdomu, koks tepaliuko poveikis. Nes iš to džiaugsmo, kad iš tiesų mano kapiliarai nėra išsiplėtę, nebepaklausiau ar tepalas nuo inkštirų, ar kad apsaugotų odą ir mažintų raudonį
Nusipirkau! ir visai jis ne nuo raudonio, o nuo riebaliukų, kurie kaupiasi ant nosies tepalas su antibiotikais, kažkaip baisu net tept, nes tepi ant veido, baisu, kad nebūtų blogiau...
sveikos, kaip seniai cia buvau jau koks 100metu kaip sekasi kovoti su tuo ? as tai dziaugiuosi tfu tfu tfu, kad viskas pagerejo.. bet cia pagerejo, kitur problemu atsirado, ir manau rimtesniu..