Kartoju posta, noretusi, kad visos diskutavusios susirastu
Ana tema baigesi, tai keliu is tos temos postus, nauja neapsimoka skelbt, nes dar dvi yra panasios
QUOTE(Nesė @ 2010 04 08, 22:41)
O zinokit net nepaklausiau ar toje pacioje vietoje ar ne
, bet kiek teko girdeti paciai, tai kaip ir sakote, lyg ir kitose vietose gali plestis
jo, nera visiskai naturali ta Bioline, bet lyg ir maziau tu parabenu, dabar ten atkasiau, jog yra nauja linija is Bioline desense couperose (ar kazkas panasaus), tai raso, kad be parabenu ir alergenu, tik, kad kaina biski kandziojasi, serumas tik 30 ml., o beveik 190 Lt
, tas placentinis dabar sudomino taip pat, na, ten kaip ir naturalus ingridiantai, tik va, ar ne per jauna tom placentom tepliotis
, tos grynos esencijos tai nea, tikrai dar per jauna, paziuresiu ka del kremo atrasys konsultante...hm, kas cia dabar per ruozeliai
, gal odos pigmentacija keiciais? kazkur lyg mamose yra rase apie odos spalvos pakitima, tik ten lyg prie burnos irgi rase, jog pageltonavo, jei gerai pamenu
paziurekit cia prie temu, turetu buti...
Ir isvis esu pasidarius paranojike, kur beeiciau pastebiu kieno skruostukai raudoni, kieno ne (
tarp kitko labai daug raudonskruosciu )
Beje, kosmetologe man taip pat sake, jog 20-ies filtro pilnumoj uztenka
bet tepu su 50, apie mineralus nesu girdejus, reiks atkreipt demesi, gal zinote tokiu kremu pvz.?
gal pamenat kur konkreciau apie tai diskutavo? pigmentacijos temoj?
del kremu, tai siuo metu tepu zandus situo:
QUOTE(Melajja @ 2010 04 09, 09:01)
Man vyras is Vokietijos kaip tik pries kelias dienas parveze laveros apsaugini krema nuo saules, su 20 SPF filtru, na kremas skirtas vaikam, raso 100proc mineralinis jautriai odai skirtas. tai naudosiu ir sau ir vaikui, na vienu suviu du ziuikiuis bandysiu saut
Kai domejausi, skaiciau, kad laveros yra itin jautriai odai, vaikiskas, be jokiu dirgikliu sudetyje.
O tie faktoriai skiriasi stai kuom:
+2 apsaugo iki 50% saules spinduliu
+10 apsaugo 90%
+15 93%
+20 95%
+30 96.7%
+60 98.3 %
lauksiu atsiliepimu
QUOTE(l-a-v-i-n-a @ 2010 04 09, 11:26)
dabar nete skaitineju ir pagalvojau kad man gali buti egzema, nes pagal paveiksliukus panasu tik pas mane ne taip ziauriai.
va tarkim
http://img2.timeinc....ace-400x400.jpg
pas mane panasiai kaip pas sita moteri ant smakro, tik pas mane ant skruostu taip.
jei panasiai kaip cia, tai pas tave ne rozine tada. Raudonos demes, plemai ant veido?
QUOTE(l-a-v-i-n-a @ 2010 04 09, 12:46)
uzsiregistravau antradieniui pas dermatologe, ziuresiu ka sita pasakys.
sekmes, lauksim ziniu