Įkraunama...
Įkraunama...

Alergiška-jautri-raustanti-kapiliarinė oda

man siule vaistininke is rasos pabandyt,bet kazkaip kad lietuviska pabijojau,nezinau kodel
Atsakyti
o man kaiptik patinka lietuviska, o dar labiau - rusiska thumbup.gif kazkada is Eurokos nusipirkau pabandyt papigiai tonika-losjona INTERKOSMETIKA Protivovospolitelnij (koks ilgas pavadinimas) doh.gif tai ten jis skirtas makiazo ir nesvarumu svelniam valymui, tinka sausai ir jautriai, linkusiai i alergija odai. nu zinokit tikrai super dalykas thumbup.gif thumbup.gif thumbup.gif nuvalau su juo oda ir iskart krema uztepu,tai nuima raudoni man ir siaip pagyvina ir sudrekina oda thumb_yello.gif ir kainuoja nepilnai 6lt smile.gif
Atsakyti
Mano mamos oda tokia pat: jautri, sausa, kapiliarai sviecia nuo toli... ir dar amzinai jokie kremai netinka, pradeda rausti, persteti ir t.t. ir pan.
Nusipirko eucerin prausikli jautriai odai (jis pats zalias, bet pabaltuoja prausiantis) ir dar krema turi (taip pat zalias, bet pabaltuoja po minutes mazdaug, taip siek tiek paslepdamas kapiliarus) Mama patenkinta. Dar planuoja tos pacios linijos paakiu kremuka isigyti ir dar kazka ten.. tongue.gif Nu jei cia tiesiog 8 pasaulio stebuklas, po sitiek nesekmingu bandymu.. mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(pandutė @ 2008 11 21, 21:57)
man siule vaistininke is rasos pabandyt,bet kazkaip kad lietuviska pabijojau,nezinau kodel

Turiu rasos labai nepatiko, jokio poveikio schmoll.gif schmoll.gif stovi pora kart panaudotas, nepirkciau nei uz ka doh.gif
Atsakyti
Mano jautriai raustančiai odai irgi pigutis Nivea (baltas) tinkamiausias smile.gif Išbandyta N visokio reklamuojamo/ stebuklingo/ brangaus gėrio, bet kas iš to... doh.gif
Atsakyti
QUOTE(Ciocia Polia @ 2008 11 22, 22:47)
Mano jautriai raustančiai odai irgi pigutis Nivea (baltas) tinkamiausias  smile.gif Išbandyta N visokio reklamuojamo/ stebuklingo/ brangaus gėrio, bet kas iš to...  doh.gif

deja, kiekviena turim tokia oda kokia turim, jei jaunos budamos tinkamai nepriziurejom arba tiesiog is kartos i karta toks "palikimas", tenka ismokt teisingai ir greitai "maskuot". Dabar tikrai daug kokybisku nezalojanciu odos maskuojanciu priemoniu ir per 5 min galima turet lygu, sveiko atspalvio veiduka be jokiu kapiliaru.. 4u.gif
O jei nieko svarbaus ir niekur eit nereikia, tada aisku - duokim jam "kvepuot" ir neapsunkinkim jokiom kitom priemonem kaip tik lengvais kremukais jautriai odai. (beje, salciui tokia oda ypac "patinka" doh.gif )
Atsakyti
kiek pati domejausi del tokiu problemu kaip paraudimas, kapiliarai virsuj- tai kosmetikoj nera tokio stebuklingo kremo kuris panaikintu sia problema.
galima tik stiprinti kapiliarus, oda, tada nebus jie ryskus. o stiprina tik vitaminas C, daugiau niekas, visi brangus kremai - tik grazai parasyta, esme drekinimas, vitaminas C.
ar rusiskas ar lietuviskas ar kt. jokio skirtumo. svarbu tinka. man pvz netiko Matis kremas nors kosmetika brangi, zinoma, kokybiska. pvz Margarita lietuviskas man labai tinka, o Rasa ne. Siaip lietuvisku kremu sudetis gera, svarbiausiai kad tiktu.
Atsakyti
QUOTE(Dusele @ 2008 11 23, 09:22)
deja, kiekviena turim tokia oda kokia turim, jei jaunos budamos tinkamai nepriziurejom arba tiesiog is kartos i karta toks "palikimas", tenka ismokt teisingai ir greitai "maskuot". Dabar tikrai daug kokybisku nezalojanciu odos maskuojanciu priemoniu ir per 5 min galima turet lygu, sveiko atspalvio veiduka be jokiu kapiliaru.. 4u.gif
O jei nieko svarbaus ir niekur eit nereikia, tada aisku - duokim jam "kvepuot" ir neapsunkinkim jokiom kitom priemonem kaip tik lengvais kremukais jautriai odai. (beje, salciui tokia oda ypac "patinka" doh.gif )

sveika dusele 4u.gif o gali pasakyt ,kad oda nenusaltu ziema,per salcius,kokio kremo reik?maitinancio,drekinancio,riebaus?nes kad butu grynai salciui apsaugot ,nemaciau,
Atsakyti
QUOTE(Solemn still @ 2008 11 23, 20:55)
kiek pati domejausi del tokiu problemu kaip paraudimas, kapiliarai virsuj- tai kosmetikoj nera tokio stebuklingo kremo kuris panaikintu sia problema.
galima tik stiprinti kapiliarus, oda, tada nebus jie ryskus. o stiprina tik vitaminas C, daugiau niekas, visi brangus kremai - tik grazai parasyta, esme drekinimas, vitaminas C.
ar rusiskas ar lietuviskas ar kt. jokio skirtumo. svarbu tinka. man pvz netiko Matis kremas nors kosmetika brangi, zinoma, kokybiska. pvz Margarita lietuviskas man labai tinka, o Rasa ne. Siaip lietuvisku kremu sudetis gera, svarbiausiai kad tiktu.

Drįsciau nesutikti schmoll.gif Eucerin kremukas jautriai odai (apie kuri rasiau auksciau) tikrai siek tiek slepia kapiliarus smile.gif Pati maciau skirtuma, todel nebijau sakyti, kad tikrai yra tokiu priemoniu.
Atsakyti
QUOTE(LEMINAKE @ 2008 11 24, 11:02)
Drįsciau nesutikti  schmoll.gif  Eucerin kremukas jautriai odai (apie kuri rasiau auksciau) tikrai siek tiek slepia kapiliarus  smile.gif  Pati  maciau skirtuma, todel nebijau sakyti, kad tikrai yra tokiu priemoniu.

pritariu drinks_cheers.gif . Tikrai yra, tik kiekvienai reikia rasti sau tinkama. ieskoti priemoniu nuo paraudimo (anti-rose, matt ir pan...), jos siek tiek maskuoja kapiliarus.. aisku nereikia noret stebuklo smile.gif
Papildyta:
QUOTE(pandutė @ 2008 11 24, 07:52)
sveika dusele 4u.gif o gali pasakyt ,kad oda nenusaltu ziema,per salcius,kokio kremo reik?maitinancio,drekinancio,riebaus?nes kad butu grynai salciui apsaugot  ,nemaciau,

tavo odytei, Pandute, maitinancio ir gan riebaus mirksiukas.gif
O ir visosms ziema einant i lauka rekomenduojamas maitinantis (riebalas apsaugos nuo vejo, salcio), o vakare - drekinantis.
Atsakyti
QUOTE(Lara22 @ 2008 11 22, 19:08)
Turiu rasos labai nepatiko, jokio poveikio  schmoll.gif  schmoll.gif  stovi pora kart panaudotas, nepirkciau nei uz ka  doh.gif

Man nei rasos, nei margaritos kremai netiko schmoll.gif . O apie rusiskus kremus geriau patylesiu, vien pinigai ismesti vejais.
Papildyta:
Dabar naudoju The Body Shop krema su alaviju, nu kazkaip gal ir nieko, bet vistiek ne mano kremas. Kazko jame truksta, nes oda vistiek sauseja.
Atsakyti
QUOTE(LEMINAKE @ 2008 11 24, 12:02)
Drįsciau nesutikti  schmoll.gif  Eucerin kremukas jautriai odai (apie kuri rasiau auksciau) tikrai siek tiek slepia kapiliarus  smile.gif  Pati  maciau skirtuma, todel nebijau sakyti, kad tikrai yra tokiu priemoniu.

todel kad jis maskuoja- bet neisgydys, tik pastiprins juos. kalba eina apie gydyma o ne apie maskavima. apie tai kad isgydyti sios problemos neimanoma, tik stiprinti vitaminu c, ir drekinanciu kremu.
sia eucerin kremukas yra drekinantis ir kartu maskuojantis, taip jis maskuoja, taip su kremine pudra, ar biria mes maskuojame tik tada mes darome makijaza, o cia ir be makijazo siek tiek pamaskuoja.
kazkada turejau maskuojanti pagrinda pries tepant kremine pudra, budent pas ka labai ryskus budavo kapiliarai, rekomenduodavo ji tepti pries krem pudra, tik jis buvo grynai is dekoratyvines kosmetikos serijos ir ant jo butinai turedavai daryti makijaza, nes veidas igydavo negrazu atspalvi.
Papildyta:
QUOTE(Ramune_lt @ 2008 11 24, 13:49)
Man nei rasos, nei margaritos kremai netiko  schmoll.gif . O apie rusiskus kremus geriau patylesiu, vien pinigai ismesti vejais.
Papildyta:
Dabar naudoju The Body Shop krema su alaviju, nu kazkaip gal ir nieko, bet vistiek ne mano kremas. Kazko jame truksta, nes oda vistiek sauseja.

matomai vien kremo neuztenka, reikia naudoti papildomas priemones- kaukes.
Atsakyti