Man padeda Vitella ictamo dermatologė rekomendavo, jis su cinku ir iichtiolu. Kai jaučiu kad sudirgo tepuosi nakčiai jis baltas.
Dėl aspirino nebuvau girdėjusi , reikės pabandyti, nes pasivažinėjus dviračių veidas net violetinis pasidaro, nors pati nesukaitus
Madamos, pudra su nuolaida, kuri, kaip sakiau, man ideali jau nžn kiek litrų/metų http://www.save24.lt...erformance.html
(neįdegusiai odai 102, įdegusiai - 105)
QUOTE(Eva-Eva @ 2014 05 25, 15:11)
Madamos, pudra su nuolaida, kuri, kaip sakiau, man ideali jau nžn kiek litrų/metų http://www.save24.lt...erformance.html
Bet jeigu oda ne tik kapiliarinė, bet ir jautri, tokių brandų kaip Max Factor aš tikrai nebandyčiau
Jautresnės nei mano turbūt neegzistuoja. Jei prisilieti ar os vos pasikasai - raudonas plėmas iškart, ir labai ilgam . Bet pudra labai tinka, ir net gi ramina. Ten atsiliepimai yra.
QUOTE(Ingėnas @ 2014 05 25, 19:21)
Bet jeigu oda ne tik kapiliarinė, bet ir jautri, tokių brandų kaip Max Factor aš tikrai nebandyčiau
Be reikalo. MF naudoju jau laaabai daug metų, tai idealiausias makijažo pagrindas jautriai ir raustančiai odai, nekainuojantis daug pinigų. Kadangi mano oda problematiška nuo žalios jaunystės, esu išbandžiusi praktiškai visus MF pagrindus, geriausias man šis.
Taipogi prieš nepilnas tris savaites atradau šį kremą (dabar kaip tik el.parduotuvėje akcija, o "Eurokos" ar "Droge" kainuoja apie 28Lt): už minimalią kainą - maksimalus stulbinantis efektas, raudonis pastebimai sumažėjo, labai daug kas pastebėjo paskaistėjusią veido odą, klausia, ką dariau Oda nustojo pleiskanoti, šerpetoti, nebe taip jautriai reaguoja į vėją, saulę, fizinį krūvį, alkoholį ir kitus dirgiklius. Makijažas dengiasi lengvai, lygiai ir ilgai gražiai išsilaiko net plieskiant sceniniams prožektoriams, kai seniau viskas "nuvažiuodavo" jau po 10-15 minučių.
Pabandykit, gal kuriai irgi pasiseks
Pabandysium, ačiū. Kaip tik pribaiginėju viską, tai bus proga.
MF iš tikro super. Kaip supratau, tai Elixir Foundation 2 in1 truputį mažiau maskuojantis, negu Lasting Performance.
Mano skūra tai dar ir labai riebi prie visko, , tai Performance vienintelis, kur atlaiko ilgiau negu pusdienį.
MF iš tikro super. Kaip supratau, tai Elixir Foundation 2 in1 truputį mažiau maskuojantis, negu Lasting Performance.
Mano skūra tai dar ir labai riebi prie visko, , tai Performance vienintelis, kur atlaiko ilgiau negu pusdienį.
Mano mišri, tai vietomis riebaluojasi, vietomis sausėja Elixir Foundation yra lengvesnės tekstūros, su serumu, kuris neleidžia ir taip sausoms vietoms dar labiau išsausėti. Lasting Performance yra tirštesnė, pasidengia storesniu sluoksniu, tad jei visas veidas riebus, galbūt LP tiktų ir geriau nei EF. Konkrečiai man LP per daug nusausindavo skruostus ir dienos bėgyje (ypač mušant raudoniui), sausos vietos nupleiskanodavo, o riebiose makijažas sušokdavo į gabaliukus
Max Factor Lasting Performance makiažo pagrindas - Ilgai išliekantis atsparus lietimui makiažo pagrindas. Išlieka nepakitęs net 8 valandas, neužkemša porų, nedirgina jautrios odos ir neapsunkina. Lengvas silikonas ir kitos sudedamosios dalys yra atsparios lietimui, todėl galite ilgai džiaugtis nepriekaištingu makiažu.
Kaip gali slikonas neužkimšti porų???????
Kaip gali slikonas neužkimšti porų???????
Gal todėl, kad nesusigeria
QUOTE(Eva-Eva @ 2014 05 29, 12:52)
Gal todėl, kad nesusigeria
tačiau idealiai gula į poras probleminės odos makiažo metu netgi naudojamas specialus silikonas, užpildantis poras, kad oda būtų lygesnė. Tačiau priemones su silikonu patartina naudoti tin retai, būtent todėl, kad neužsikimštų poros.
Taigi - MF reklaminis triukas. Nors tai išties viena geriausių pigių kreminių pudrų, bet kasdieniam naudojimui nelabai tinkama.
mano oda riebi su issipletusiom porom, raustanti,issiplete kapiliarai ir alergiska kai kuriom priemonem.neseniai suzinojau,kad priezaastimi issipletusiu kapiliaru gali buti odos erke. Nusprendziau pabandyti pakovoti su sia problema.Nes paskutiniu metu kapiliaru ypac padaugejo.
Nusipirkau Bioderma H2o sensibio vandeni jautriai odai, sensibio DS prausikli jautriai odai ir Sebium Akn fluida riebiai/misriai odai su uzskikimsusiom porom, kuri galima naudoti kartu su drekinamuoju kremu arba vietoj jo. Naudosiu kompleksiskai ir stebesiu rezultatus. Kelias dienas naudoju ir atrodo kad raudonis kazkiek apmazejo jau .
Nusipirkau Bioderma H2o sensibio vandeni jautriai odai, sensibio DS prausikli jautriai odai ir Sebium Akn fluida riebiai/misriai odai su uzskikimsusiom porom, kuri galima naudoti kartu su drekinamuoju kremu arba vietoj jo. Naudosiu kompleksiskai ir stebesiu rezultatus. Kelias dienas naudoju ir atrodo kad raudonis kazkiek apmazejo jau .
Odos erkutė naikinama vaistais, o ne kosmetinėm priemonėm. Ar ji yra, ar ne, pasakys bet kuris odos ligų gydytojas.