Įkraunama...
Įkraunama...

Alergiška-jautri-raustanti-kapiliarinė oda

QUOTE(kavamale @ 2014 05 01, 12:48)
O mazesniaus kiekiais neparduodamas? smile.gif

Pirkau kartu su mama, pasidalinome. Tik aš daugiau naudoju grožio procedūroms, o ji juo gydosi smile.gif Gal ir Jūs kooperuokitės su kuo nors arba vaistinėje paklauskite dėl 3 proc. vandenilio - ar jis saugus.
Atsakyti
QUOTE(Vyšnių uogienė @ 2014 05 02, 10:46)
Pirkau kartu su mama, pasidalinome. Tik aš daugiau naudoju grožio procedūroms, o ji juo gydosi smile.gif Gal ir Jūs kooperuokitės su kuo nors arba vaistinėje paklauskite dėl 3 proc. vandenilio  - ar jis saugus.

geriausia, ka radau biggrin.gif nors vistiek didoka talpa. Tik kazkaip vistiek bijociau as su juo unsure.gif
http://www.ekonata.l...iprinti/id=3640
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo kavamale: 02 gegužės 2014 - 09:23
QUOTE(kavamale @ 2014 05 02, 09:20)
geriausia, ka radau  biggrin.gif nors vistiek didoka talpa. Tik kazkaip vistiek bijociau as su juo  unsure.gif
http://www.ekonata.l...iprinti/id=3640

Jei bijote, gal nereikia, nes didžiausias efektas tų produktų, kuriais pati tikite, tada ir organizmas viską kitaip priima smile.gif
Atsakyti
QUOTE(doreme @ 2014 05 01, 17:48)
Aplink burna ir man nelabai buvo, daugiau link zandu skruostu, ties nosimi. Hormoniniai tepalai siuo atveju ne iseitis. Bent jau man buvo skirti nestiprus atibiotikai ir Rupafin. Plius tepalas Vitella ictamo ir pagal gydytojos recepta Benu vaistineje specialiai paruosti kremai. Antibiotikus geriau 14  d. palaipsniui mazindama doze. Repafintas buvo skirtas 10 d. Po antibiotiku kurso leido naudoti Bioderma sensibio AR, nes pries tai kita dermatologe buvo man ji rekomendavusi, oda jau buvo pripratusi prie jo, vakarais toliau saziningai tepdavausi spec. kremu. Tu spec. kremu jau trecia turiu, juos man keicia vis gydytoja, taip grudinama oda. Dabar ir toliau naudoju Bioderma Sensibio AR linija rytais (krema AR BB su SPF 30), o vakarais spec. kremas odos riebaliniu liauku susitvarkymui (po dermatito ir viso gydymo pradejo labai riebaluotis veido oda). Sita krema naudosiu apie 3 sav. ir vel eisiu pas gydytoja.
Mano gydymas kol kas trunka apie 1,5 men., bet cia dar ne pabaiga. Kiek esu skaiciusi oda susitvarko tik per 4-6 men. Perioralinis dermatitas gali kartotis ir labai daznai megsta atsinaujinti, todel reikia nusiteikti, jog tai bus ilgas procesas. Realiai jau po 2 savaiciu visi berimai, paraudimai sumazejo, dabar ant mano odos nezinantis net ir nepasakytu, kad turiu odos problemu.
Siaip dar svarbu mityba, rekomenduojama riboti gliutenino (gliuteno) vartojima, nes tai skatina dermatito paumejimus, atsinaujinimus ir pan., gydymo laikotarpiu. As 1,5 men. gana grieztai ziurejau ka valgau, ir vengiau visu produktu kur yra gliuteino, dabar jau po truputi i mityba itraukiu vis daugiau produktu su gliuteinu.

Labai aciu uz toki issamu atsakyma.Jums pasiseke, kad pas gera gydytoja pakliuvot ir nustate liga.As nelabai zinau kas man yra .O jums dare kokius tyrimus is kraujo ar nustate tik pagal veido oda?Jei ne paslaptis parasykit i asmenine dezute pas ka lankotes .
As pati pastebejau ,kad man kolkas geriausiai oda jaucias po emolium kremo , bet paskutiniu metu kartais jo nepakanka , atrodo traukia, tai ant jo tepu kita.Gal kuri zinot ar ant emolium kremu po kokiu 20 minuciu galima tept kita krema pvz ivostina.?Nes as manau emolium neleidzia odai isdziut , o tie kiti pamaitina, bet cia as taip mastau, o gal yra visia kitaip. Nuo kitokiu kremu kiek bandziau traukia, persi skruostus.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Dzeida: 03 gegužės 2014 - 08:31
Sveikos, jungiuosi ir aš prie jūsų 4u.gif Turiu tą džiaugsmą- raustančią, kapiliarinę odą verysad.gif Anksčiau buvo rausvi tik žandai(vienas daugiau, kitas mažiau doh.gif ), bet dėl jų aš mažiausiai sukau galvą, o vat neseniai pastebėjau, kad tokia pasidarė ir mano nosis blink.gif Tai dabar vargstu aš su ja, nes nosies oda pas mane labai įdomi- sausa, bet tuo pačiu ir riebi doh.gif Nusipirkau L'oreal CC kremą raustančiai odai, tai, kad labai jis man maskuotų tai tikrai negalėčiau sakyt, beto nors nesu visiška šviesiaodė man buvo per tamsus atspalvis doh.gif Kadangi vitaminas c stiprina kapiliarų sieneles tai geriu vitamino c kapsules ir įlašinau kelis lašus citrinos sulčių į savo drėkinamąjį kremą. Dabar planuoju pirkti Iwostin capillin kremą kapiliarinei odai, tik neapsisprendžiu kurį g.gif
Atsakyti
Turiu tokį klausimą - o kokias veido giluminio valymo priemones (kaukes, šveitiklius ir pan.) naudojate jautriaodės?
Pilinguoti mums negalima, galimas tik enziminis valymas. Naudojant priemones su AHA/BHA rūgštimis mano oda visgi per ilgesnį laiką pradeda labiau raudonuoti.

Gal turit atradusios kažką gero?
Atsakyti
Pilinguoti tai galima, bet vakare ir švelniai. O paskui ką nors raminančio.
Kavos tirščiai (geriau smulkūs, espresso).

Paskui galima užsimest žalių tarkuotų bulvių kaukę - bus kūdikio skūrytė smile.gif
Atsakyti
Ir aš kankinuosi su šia problema verysad.gif
Kol neliečiau kapiliarų tai dar nieko buvo, bet kai pasidariau kapiliarų naikinimo e-light procedūrą, taiblogiau žymiai dabar, kitur dar iššoko doh.gif
Įsigijau Sensibo AR vandenį ir Sensibio AR BB 40 ml - Bioderma su spalva, tai kažkiek pamaskuoja tuos kapiliarus...

Gal kas galite parekomenduoti kokį kremuką, kuris momentaliai pagerintų savijautą, kai oda užkaista? Dermatologė rekomandavo Rosacure Fast, bet kaina virš 80 Lt, baisu rizikuoti, jei efekto nebus...
Atsakyti
QUOTE(veriru @ 2014 05 24, 20:59)
Gal kas galite parekomenduoti kokį kremuką, kuris momentaliai pagerintų savijautą, kai oda užkaista? Dermatologė rekomandavo Rosacure Fast, bet kaina virš 80 Lt, baisu rizikuoti, jei efekto nebus...

QUOTE(Eva-Eva @ 2014 04 14, 15:58)
Avene Diroseal intensyvus kremas, odai su išsiplėtusiais kapiliarais /Diroseal Treatment Cream for locolised redness
Intensyvi priemonė odai su išsiplėtusiais kapiliarais visapusiškai veikia prieš raudonį: sumažina išsiplėtusias kraujagysles, storina paviršinius odos sluoksnius, slopina kraujagyslių augimo faktorių, sustiprina silpną odos mikrocirkuliaciją, mažina kraujo sąstovį. Žalios spalvos kremas maskuoja odos raudonį. Oda vėl tampa minkšta, pranyksta karščio pojūtis.
Indikacijos: intensyvi priemonė į kuperozę linkusiai odai, kurios problema nuolatinės matomos kraujagyslės, raudonos dėmės. Kremas derinamas su medicininiu gydymu, lazerio procedūromis.

Vaistinėj paklauskit, nes tas senesnis Diroseal nebegaminamas, o vietoj jo  yra naujas, abu geri, tik gali naujasis vadintis jau kitaip. Jos ten žinos. Tai kremas kapiliarų "žvaigždėms", bet galima  tepti visur. Man padėjo .

Atsakyti
Kiek skaičiau internete apie Avene Diroseal prastoki atsiliepimai, kad ir čia:

http://kosmetista.ru...tzivi/2258.html

Maskavimui užsisakiau Glominerals mineralinę pudrą, tokią tik pigiau iš JAV, kai gausiu, galėsiu pakomentuoti." "Biri pudra odos raudoniui maskuoti"
http://groziologika....i-maskuoti.html
Dabar turiu šios firmos irgi pudra, patinka, bet čia būtent raudoniui maskuoti tinkamai ir atsiliepimai puikūs. tikiuosi nenuvils, nes ta geltona spalva kiek baugina biggrin.gif

Kai veido oda užkaista, man laikinai padeda užšaldyti ledukai, šaldau ramunėlių arbatą, o darbe bent trumpam gelbsti Avene purškiamas vanduo, gal kam irgi padės, siūlau išbandyti 4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo veriru: 24 gegužės 2014 - 20:36
Mergaites, atradau super dalykeli neutralizuoti ir pamaskuoti raudoni. Esu juo labai patenkinta wub.gif
Sis stebuklas yra korejieciu firmos - Lioele Dollish Veil Vita BB Cream Nr2 Natural Green.
Jie yra dvieju spalvu: Natural Green ir Gorgeous Purple. Raudoniui skirtas butent Natural Green.
Jei yra galimybe nusipirkti, tikrai rekomenduoju.
Nusipirkti ji galima cia:
http://www.ebay.com/...984.m1497.l2649

Sis dalykelis yra ir prieziuros priemone: drekina, apsaugo, turi daug vitaminu: A, E, F, C, B5, H, saules apsauga SPF 25/PA ++ , ir makiazo priemone, kuri neutralizuoja raudoni ir pamaskuoja.

Jis yra sviesiai zalsvos spalvos, bet uztepus ir itrinat / imasazuojant i oda, jis keicia spalva i rusva, kuri prisitaiko prie odos spalvos.
Bet cia dar ne viskas, jo spalva galima reguliuoti smile.gif
Lengvai padengiant, stipriai netrinat, gaunasi naturali, sviesense, ale beige spalva, stipriau itrinant, imasazuojant i oda - gaunasi tamsesne.
Zodziu, kuo stipriau itrinama, tuo spalva gaunasi tamsesne.

Lengvas, nesunkus, labai naturaliai, lengvai atrodo ant veido, nera kaukes efekto, ilgai islieka, pamaskuoja poras.
Ji galima naudoti kaip makiazo baze, norint didesnio maskavimo, arba pati viena.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo AZURA: 25 gegužės 2014 - 00:52
QUOTE(veriru @ 2014 05 24, 20:28)
Kai veido oda užkaista, man laikinai padeda užšaldyti ledukai, šaldau ramunėlių arbatą, o darbe bent trumpam gelbsti Avene purškiamas vanduo, gal kam irgi padės, siūlau išbandyti  4u.gif

Kai veidas sudurniuoja ir labai uzkaista, dermatologe patare isgerti aspirino.
Piknaudziauti juo nereiketu, cia kaip greita pagalba, kada reikia kur nors gerai atrodyti ir nebuti raudonai kaip burokui smile.gif
Atsakyti