Įkraunama...
Įkraunama...

Alergiška-jautri-raustanti-kapiliarinė oda

Nee, netinka man jokie BB kremai. Pas mane sočiai visokių odos ligų, dabar naudoju šitą: http://www.bioderma....ction/1364.html ir dar tris priemones rolleyes.gif Bet kad jokios apsaugos nėra kiek paskaičiau. O kapliliarinę odą būtinai reik saugot nuo saulės. Pavasarį kartais mane net išberia nuo pirmos kaitresnės saulės. Bet kai reikia teptis penkis kremus, tai cool.gif
Šiaip nuo saulės tepuos tik vasarą ir tai, kai degintis einu. O kasdienai tai net ir nežinau ką pasirinkt, gal Biodermos reiks.
Atsakyti
Bioderma sensibio AR BB isbandziau, patiko konsistencija, gana tolygiai tepasi. Pirmas ispudis labai geras. Dar panaudosiu keleta dienu ir tada spresiu ar pirkti yprasta pakuote.
Atsakyti
QUOTE(doreme @ 2014 04 18, 20:06)
Bioderma sensibio AR BB isbandziau, patiko konsistencija, gana tolygiai tepasi. Pirmas ispudis labai geras. Dar panaudosiu keleta dienu ir tada spresiu ar pirkti yprasta pakuote.

o kaip maskavimas? smile.gif
Atsakyti
QUOTE(-Chloe- @ 2014 04 19, 14:02)
o kaip maskavimas? smile.gif

Kad butu labai geras maskavimas nepasakyciau, bet, aisku, kazkiek maskuotja.
Atsakyti
Išbandžiau Bioderma sensibio AR BB. Man per tamsi spalva unsure.gif Šviesiaodėms netiks. Nors pati savęs itin šviesia net nelaikau.
O maskavimas... na nuo tų mano probleminių vietų (nosis, palei nosį) susiriebalavo ir nuplaukė.
Žodžiu mano odai šis produktas nepasiteisino.
Atsakyti
Panaudojau Sensibio AR BB savaitele dabar jau daugiau galiu pasakyti. Siaip labai graziai suvienodina veido spalva. Net koleges darbe pradejo klausineti, ka naudoju. Del odos riebalavimosi, kaip ir rasiau, tai su biria pudra bent jau man si problema susitvarke. 8 val darbe isbuna be vargo oda grazi ir neblizga labai.
Atsakyti
Eva, aciu Jums uz patarima del virinto vandens. dabar prausiuosi juo ir situacija tikrai geresne, oda nerausta, va ir dabar sedziu nepasidazius ir jauciuos puikiai. Neramina tik ta demele ant nosies, kur sinusai. Patempus matos mazas mazas, smulkus kapiliaras ir aplink nemaza raudona deme. Imanoma isnaikinti? kur kreiptis? uzkaista jis, kai tempteratuta keiciasi... O atsirado pries kelis menesius. atrodo nebutu jo, tai dzia\ugsciaus oda ir problem nebutu...
Atsakyti
Nu va, kaip gerai wink.gif Kietas vanduo - didelis priešas, jei plaukus taip sugadina, tai ir odai aišku kenkia. Aš tai nusipirkau micelinio vandens - irgi situacija geresnė.
Dėl to kapiliaro: panaikinti aišku galima, intensyvia pulsine šviesa pavyzdžiui - reiktų nusigauti iki kosmetologo. Namų sąlygom tai sunkiai. Įdomu, kodėl rausta tik aplink tą kapiliarą g.gif Reiktų manau pasirodyt specams.
Papildyta:
Nu čia dabar - kelintą kartą rašau ir neisšsisaugo blink.gif

Jo, vanduo svarbu. Jei jau plaukus sugadina, tai ir odai nelabai gerai. Aš tai nusipirkau micelinio vandens, tai irgi situacija geresnė.
Dėl to kapiliaro su dėmėlė tai turbūt reiktų pasirodyt profui - keistoka, kad tik aplink ten rausta. Na o gal čia toks jos "stilius" smile.gif Panaikinti tai galima, tarkim intensyvia pulsine šviesa, galima ir elektra pričirškint, jei tik tas vienas. Bet gariausa tai nusikasti iki kosmetologo.
Atsakyti
O , turbut, dabar eit nelabai verta? Kiek zinau, sias proceduras atlieka tik saltuoju sezonu? g.gif
Atsakyti
Viskas galima, tik reikės savaitę-dvi stipresnės apsaugos nuo saulės.
Atsakyti
Laba mergaites,

Pati turiu tokia "pagerinta" veido oda, tai vargo vakariene. Kelis metus naudojau
user posted image
Bet kaip ir visus gerus dalykus nustoja gamint, neberandu niekur jo parsisiust.

Nusipirkau pabandyt sita http://eshop.elevita...nis-kremas.html
Kaina maza, galvojau nebus gaila ir ismest, bet kolkas labai patenkinta juo. Labai lengva konsistencija, nelieka "pleves" ant odos, visiskai nedirgina (kolkas) odos.
Mano bėdos: issiplete kapiliarai, labai jautri, sausa, reaguoja i viska (net i lempas kur dienos sviesos biuruose buna verysad.gif , kosmetologe buvo ivardinus kaip labai reaktyvi oda), o po sios kremo net spalva pasikeicia, sveikos odos spalva lieka (nemoku net parasyt).
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo vavute11: 28 balandžio 2014 - 12:58
QUOTE(vavute11 @ 2014 04 28, 13:57)

Bet kaip ir visus gerus dalykus nustoja gamint, neberandu niekur jo parsisiust.

Čia amžinai taip. Tik per vargus atrandi, kas tinka, tai tuoj kaip užuodžia, ir išima iš apyvartos. Tipo, "pasigerina" asortimentą. Ir kam? ...
O tas Natura Siberica, kaip supratau, neriebus? Ar riebokas, bet gerai susigeria? Nes matau sudėty aliejus yra.
Atsakyti