Įkraunama...
Įkraunama...

Alergiška-jautri-raustanti-kapiliarinė oda

Sveikos, merginos. Gal jau kuri turi daugiau atsiliepimų apie Avene Diroseal kremą? Baiginėju savo senąjį kremą, tai niekaip neapsisprendžiu, kurią priemonę įsigyt. Skaitinėju ir apie O.D.A. kremus, bet kažkaip... Netraukia (ten gal aktualiau riebiaodėms). Be to, kaip supratau, problemą O.D.A. kremai sprendžia tik tol, kol naudojami, o nustojus naudoti, bėdos atsinaujina. Eva, jei įlįsit kada dar į šią temelę (nekantriai lauksiu smile.gif ), pasidalinkite patirtimi, kurią priemonę rekomenduotumėte kaip Nr. 1? (Buvote užsiminusi ir apie Sesderma - kurį būtent kremą turėjote omeny?) Žodžiu, dabar įjungtas taupymo rėžimas - jei pirkti, tik LABAI gerą drinks_cheers.gif
Atsakyti
Bėda ta, kad atsinaujina visda- net gi po lazerio. Taip jau taip yra - su genais nedaug tepakovosi. Man nr 1 - tai Diroseal vis tik tai (pagal kainos ir kokybės santykį) - senas geras patikrintas.

Su Sesderma sunkiau - nėra kur nusipirkti, kaip tik iš kosmetologų. Net su draugu mąstom, ar neužkūrus mums internetinės parduotuvės rolleyes.gif , nes kiek apėjom tai nukreipia į Ameriką. O asortimentas pas juos LABAI platus, ten su tokiom problemom odai yra ne viena ir ne dvi priemonės - ištisos sistemos. http://www.sesdermau...categories.html . Gal kol kas galima iš kokio Ebay parsisiųst ?.. Arba tiesiog, kas Vilniuj, galima čia paklaust, turi turėti http://www.asgrozioc...t/LT/kontaktai/
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Eva-Eva: 17 balandžio 2014 - 16:01
Ačiū, Eva. Puoliau skaitinėtis apie šį kremą (Diroseal). Tai čia radau tokią info:
"Naudojimas: tepkite šį kremą vieną kartą per dieną tik ant probleminių vietų prieš dieninį ar naktinį kremą (mažiausias gydymo kursas 3 mėn.). Jeigu kremas naudojamas ryte, apsaugant odq nuo klimato poveikio, papildomai tepkite drėkinamąjį kremą nuo paraudimo (Anti-redness Rich/Light Moisturizing Cream), saulėtomis dienomis - apsaugines saulės priemones su UV filtrais."
Ar tikrai naudojote tik kartą per dieną? Jei tepamas ryte, tai ant šito kremo dar ir drėkinamąjį siūlo tept. Mistika kažkokia g.gif Kaip jūs, Eva, jį naudojote?
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo minija81: 17 balandžio 2014 - 16:06
Kartais į instrukcijas galima pažiūrėt pro pirštus wink.gif Ryte+ vakare ant viso veido. Drąsiai smile.gif
Papildyta:
Pasikuičiau truputį po Sesderma popierius, tai yra ampulės Anticouperosis, bet jos tam skyriuj, kur profiosionalams, o saite berods nėr.
Atsakyti
Tai manau, kad jiems naudingiau, kad būtų dar keletas kremukų nuperkama vienai ir tai pačiai bėdai spręst smile.gif Atvirai šnekant, visai susigundžiau, belieka tik rast, kuri Kauno vaistinė šį turtą "globoja" biggrin.gif
Atsakyti
Viso asortimento susigrobt tikrai neverta, tai labiau marketinginis triukas. Vieną gerą produktą pajamt, ir pakaks smile.gif Sesdermos atstovai tai medexy.lt., ten po produktais yra nukreipimas į vaistines ir parduotuves, bet kad va nukreipia "į niekur" g.gif 21 amžiuj net mosikuojant pinigais ne viską lengva nusipirkt biggrin.gif
Atsakyti
Diroseal niekur nebera pirkti sad.gif man asmeniskai ka beuztepciau blogina situacija, kapiliarai dar labiau paryskeja pleciasi. Prisidirbau su lazeriu, dabar nezinau, kur detis. Viskas grizo ir blogeja doh.gif doh.gif doh.gif
Atsakyti
Diroseal pakeistas kitu beveik analogišku, kažkur minėjau berods. Jei neklystu, šituo http://www.avene.co....tirougeurs-Fort
Atsakyti
O kokią apsaugą veidui nuo saulės naudojat? Niekad nesu tepus, o reikia rolleyes.gif
Atsakyti
QUOTE(eliss @ 2014 04 18, 06:58)
O kokią apsaugą veidui nuo saulės naudojat? Niekad nesu tepus, o reikia rolleyes.gif

Geras išradimas yra BB/CC kremai mirksiukas.gif
Ir apsauga, ir visa kita.
Šiandien gavau Bioderma BB mėginuką bigsmile.gif , tai jau bandysiu thumbup.gif
Va tokioms kaip mes, su raustančia oda. SPF30 , tai jau per akis thumbup.gif
O būna tų CC kremų ir su žaliu pigmentu, kad pamaskuoti tą raudonumą.

Aš turiu probleminę raustančią sritį ties nosimi (ir nosis). Tai mano didžiai nuostabai visgi bent iš dalies tai dėl odos jautrumo. O visąlaik kapiliarams nurašydavau. O ir nosį buvau vaikystėje nušąlusi.
Parodoje "Pelenė" tai problemai man parinko kremą Dr. Adam Absolute protective day cream. Poveikis buvo jau nuo pirmo pasitepimo (tą raudonumą prislopina). Be jokių spalvų, tiesiog kremas, bet matyt nuramina odą ir duoda jai to, ko reikia.
O maskavimui, jei norisi pasidailinti tikrai gerai raudonumą nuima MUFE žalias.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Ingėnas: 18 balandžio 2014 - 10:50
Aš tai šiaip nenaudoju, nes ir kremai su apsauga, ir pudra su apsauga, tai specialia nesideginant kaip ir pakanka. O va kai jau degintis, tai man geriausias va šitas http://www.johnbellc...-ar-spf-50-30ml , minėtoji Bioderma thumbup.gif Maskuoja mirtinai, maudantis nenusiplauna, oda kaip aksomas plius apsauga maksimali. Yra Eurovaistinėse.

Na ir kaip Bioderma BB? rolleyes.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Eva-Eva: 18 balandžio 2014 - 11:36
QUOTE(Eva-Eva @ 2014 04 18, 11:35)

Na ir kaip Bioderma BB?  rolleyes.gif

Aš tai dar nebandžiau. Nuosprendis bus vėliau smile.gif
Atsakyti