Gerai būtų priemonės, kur atstato odos imunitetą. Tokių yra nemažai, tarkim Germain de Cappucini ampulės su citokinais, bet jas kažkodėl sunku rasti (jie ten vis naujus produktus kuria, gal senus išima), galima čia pasieškot http://www.feminabon...e-Capuccini/15/ . Ten pat dar ODA - gera kosmetika.
Principe tai ne tiek raminti reikia, kiek neerzinti odos Duoti jai tai, kas būtina - A,C,D,E, cinkas, hialuronas, elastinas, kolagenas, - tai, ką pati oda turi. Žolelėmis geriau labai nesižavėti, gal išskyrus arniką ir ežiuolę. Ženšenio - jokiu būdu. Aliejų - jokiu būdu, kad ir kaip "madoj" dabar.
Reziumuojant, geriau pamiršti Kristianas ir prekybcentrius, o ieškotis tarp profesionalios - yra serumai, apmulės tokiai odai.
Papildyta:
QUOTE(minija81 @ 2014 04 14, 15:21)
Eva-Eva, Kiek žiūriu, jūs tikra žinovė, smagu. Ką patartumėte nakčiai teptis ant veido? Pastebėjau, kad geriausiai ryte oda atrodo po vakarinio patepliojimo grynu argano aliejumi. Tačiau... pradėjo kimštis nosies poros. Gal čia tik sutapimas, nežinau. Be to, kažkodėl mąstau, kad gal kiekvienai načiai aliejus negerai, tepu kokį kartą ar du per savaitę. O tamanų aliejus man ypatingo poveikio nepadarė Deja, bet dieną vis tiek kokį š tenka užsitept ant veido, nes tas raudonis nori pasirodyt ne laiku ir ne vietoj. Tai vat ir kreminės pudros pasirinkimo klausimas aktualus. Juk norisi, kad ne tik gražiai atrodytų, bet ir neerzintų odos. Ech...
Senas nepanaudotas kosmetologijos diplomėlis stalčiuj guli ...
Aliejų negalima. Čia mada. Jų molekulės didžiulės, jei aliejus specialiai nesuskaldytas į smulkias nanodaleles, tai jis tik uždusins poras. Geriau po vonios šlapią kūną išsitepti, šiek tiek drėgmės išsaugos, bet tik ne veidui. Yra ir išimčių - aš paakius (ir rankas) patepu šalto spaudimo linų aliejumi - va jis kažkaip dar sulenda
Pudra - man ideali MaxFactor su žvaigžde Nuo pat atsiradimo turbūt antrą kibirą vynioju
Nu o nakčiai .. čia žiūrint koks odos tipas. Riebiai geriau drėkinantis, o sausesnei - drėkinantis+maitinantis. Svarbu kokybė gera, ir nepasimauti ant reklamos Jei apie firmas, tai man labai patiko SesDrema, kur jos gauti nežinau (salonuose turbūt), nes mane draugas mėginukais užvertė, tai va džiaugiuos Pas juos žiauriai platus spektras.