Įkraunama...
Įkraunama...

Alergiška-jautri-raustanti-kapiliarinė oda

QUOTE(ingapoc @ 2014 02 13, 23:17)
As pas kosmetologe pirkau sita koncentrata, tai ji man nesake kad butina ji sunaudot is karto...

aisku, turesiu omeny tas ampules smile.gif
gal dar kas kokiu pasiulymu turit? is patirties... biggrin.gif
Atsakyti
Atrodo minėjau kažkur jau, kad pas mano draugą salone, kur jis dirba, yra kažkokia stebuklinga priemonė nuo kapiliarų, kiek jis pasakojo, tai ir kūnui, ir veidui tinka, net išsiplėtusias venas ant kojų po gimdymų sako panaikina, kur beveik operacija reikalinga, arba terapija, ir visokias kapiliarines "žvaigždes" rolleyes.gif .
Ta priemonė yra užsakoma "iš už užusienių"- pagal salono poreikius, bet perka ir klientės, tiesiog reikia palaukt eilinės "partijos" smile.gif Nes šiaip jos nėr ant Lietuvos pačiam nusipirkt. Galiu paklaust bent jau pavadinimo. Sakė, klientės maloniai šokiruotos efekto smile.gif (laukiu, kol man po blatų atpils žvaigždynams aplink nosį biggrin.gif)
Atsakyti
QUOTE(Eva-Eva @ 2014 02 14, 01:29)
Atrodo minėjau kažkur jau, kad pas mano draugą salone, kur jis dirba, yra kažkokia stebuklinga priemonė nuo kapiliarų, kiek jis pasakojo, tai ir kūnui, ir veidui tinka, net išsiplėtusias venas ant kojų po gimdymų sako panaikina, kur beveik operacija reikalinga, arba terapija, ir visokias  kapiliarines "žvaigždes"  rolleyes.gif .
Ta priemonė yra užsakoma "iš už užusienių"- pagal salono poreikius, bet perka ir klientės, tiesiog reikia palaukt eilinės "partijos" smile.gif Nes šiaip jos nėr ant Lietuvos pačiam nusipirkt. Galiu paklaust bent jau pavadinimo. Sakė, klientės maloniai šokiruotos efekto smile.gif (laukiu, kol man po blatų atpils žvaigždynams aplink nosį biggrin.gif)

uj, noriu ir as to stebuklo. Bet kas is to pavadinimo, jei nerasiu kur pirkti doh.gif biggrin.gif parasykit pavadinima ir salono pavadinima, kad ir as sulaukciau tos eilines partijos biggrin.gif
Atsakyti
Žodžiu, susisiekiau, atostogauja, po savaitės pasakys pavadinimą (tiksliai nepamena, nes su ta priemone dirba kosmetologės, o jis su kūnu dirba) , bet sakė salone jos dar neatvežė. Sužinosim būtinai wink.gif
Atsakyti
Mary Kay irgi turi priežiūros priemonę su dideliu kiekiu vitamino C :

http://marykay.lt/pr...masis-serumasc/

Ten 4 ampulytės. Skirta viena ampulytė savaitei. Nors aš ją naudodavau ilgiau nei savaitę (savaitę panaudojus jos dar likdavo). Čia specialiai taip sunormuota, kad vitaminas C atidarius pakuotę nesuirtų.
Sunaudojau pernai žiemą tą visą kursą. Ar padėjo, nežinau blush2.gif Aš jau daug metų vargstu su kuperozine oda. Ryškių kapiliarų lyg ir nėra. Bet sritis palei nosį paraudusi unsure.gif
Beje, mano oda mišri, vasarą labai išriebėja, žiemą - išsausėja, tai tas MK serumas tiko. Pagal kainą išeina lyg ir pigiau nei Gatineu g.gif

O su kaštonų ekstraktu priemonės tai iš tiesų gerai raustančiai odai.

Apskritai tai aš vis dar paieškose. Ką bandžiau, bet kas visai netiko, tai Lierac kažkoks kremas raustančiai odai (nepamenu, kas netiko, bet po kelių pabandymų atmečiau, nors mačiau, kad kitos jį giria). Ir Iwostin iš naujausios serijos (rodos , Rosea) kremą naktinį bandžiau, nepatiko (kiek bandžiau, man Iwostin kosmetikos niekas netinka).
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Ingėnas: 14 vasario 2014 - 15:19
QUOTE(Eva-Eva @ 2014 02 14, 15:56)
Žodžiu, susisiekiau, atostogauja, po savaitės pasakys pavadinimą (tiksliai nepamena, nes su ta priemone dirba kosmetologės, o jis su kūnu dirba) , bet sakė salone jos dar neatvežė. Sužinosim būtinai wink.gif

aciu, lauksim ziniu biggrin.gif
Atsakyti
Gal kas naudojo Rosecure fast kremuka? Man parekomendavo vaistinej, gailiuos, kad pirkau, nes uztepus atrodo tik paryskejo visi kapiliarai blink.gif
Atsakyti
o gal yra dar bandziusiu sias priemones? renkuosi tarp (bei laukiu stebuklogos priemones pavadinimo is Eva Eva biggrin.gif ):
* Biodroga "Couperose" kuperozinės odos koncentratas
http://biodroga.lt/k.../couperose.html
user posted image
*Bioti Esencija L-Askorbo rugstis
http://www.hiperfarm...2737-93f250b18b
user posted image
Ir dar, ar sis kremas tik mazina raudoni, maskuoja ar turi ir kokiu gydomuju, prevenciniu "galiu"?
user posted image
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo kavamale: 18 vasario 2014 - 16:47
QUOTE(kavamale @ 2014 02 18, 16:29)

as naudojau vit. C esencija. Jokio poveikio. O Diroseal neradau jokioj vaistinej schmoll.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Vitulka: 20 vasario 2014 - 11:16
Diroseal jau išimtas iš apyvartos, deja ...Bet yra jo pakaitalas naujas, veikia šiek tiek kitaip, bet irgi geras. Truputį lyg riebesnis, bet taukai nesivolioja, susigeria puikiai smile.gif

Dabar dėl to Stebuklo biggrin.gif : Situacija tokia, kad šiaip nenusipirksi jo, nes ta kosmetika parduodama tik salonams, pasirašiusiems sutartį, tas pats Lietuvoj, tas pats Olandijoj (kur maža šeimyninė gamyklėlė gamina), dar yra atstovai Danijoj ir Suomijoj, bet internetinių parduotuvių irgi nėra niekur, kad imt ir nusipirkt paprastai, kaip prekę kokiam Ebėjuj.

Todėl draugas maloniai leido duoti jo kontaktus (deimantas.puntavicius@gmail.com) , (emailas, telefonu sunkiau, nes jis procedūras daro, tai vis tiek offline) rašykit, sakė suorganizuos. Kažkur po 26 vasario, kai iš kelionės "aplink pasaulį" grįš motera, kuri vienintelė Lietuvoj aptarnauja salonus.
Dvi geros žinios - nekainuos brangiau negu įprasta kosmetika, plius kiekis 100 ml, tai ilgaaaaaam bigsmile.gif , jei tik veidą gydyt wink.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Eva-Eva: 19 vasario 2014 - 13:50
QUOTE(Eva-Eva @ 2014 02 19, 13:48)
Dabar dėl to Stebuklo biggrin.gif

O gal galima butu to stebuklo pavadinima suzinoti, kad pasiskaitytume internete? O tada jau kreipsiuos i pona Deimanta. Labai jau jus stebuklingai ta produkta slepiate biggrin.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo BonaDona: 19 vasario 2014 - 13:58
Čia ne aš slepiu - jis nesako biggrin.gif Žinočiau - išpliurpčiau mielai, pati su kapiliarais kariauju doh.gif Dar ir po 10 gramų išsidalintume paragavimui biggrin.gif Ale svilinau jam padus - neišduoda biggrin.gif Į ataką, panos essen.gif biggrin.gif
Atsakyti