Įkraunama...
Įkraunama...

Alergiška-jautri-raustanti-kapiliarinė oda

Dėl saulės ir vitamino C - pirmąkart girdžiu smile.gif Įdomu, kuo motyvuoja tokį pasakymą. Galbūt remdamasi kosmetika, su kiuria dirba, gal ten yra kažkoks procentas rūgšties?

Šiaip atvirkščiai - saulė kapiliarus dirgina, o vitaminas veikia ir kaip antioksidantas, ir kaip kapiliarų sienelių stiprintojas - prie saulės (ji jau pradeda landžiot šen bei ten smile.gif ) - kaip tik- "kaip tik: smile.gif

Man pavasarį , kai oda "išprotėja", būtent tik C ir gelbėja- veidui - serumas, į vidų - Triovit (po 4 dienų jau matau, kad aprimo, o dar dėl kitų vitaminų, esančių jame, apskritai bendras vaizdas gerokai pagerėja). Būtinai jį vartoju - kaip kokį SOS smile.gif Bandykit, pasidalinsit, kaip efektas - eksperimentas nebrangus. O dažniausiai jo vieno ir pakanka - o odai kažką tiesiog nenervuojančio kapiliarų.
Drėgmė dar - svarbu kokybiška (elastiną, kolageną hialuroną stimuliuojanti - geriausia nuosavą, iš bėdos - pildantį iš išorės", o ne vandeniuku terliojanti.

Dar svarbu, kad kosmetika su vitaminu C būtų būtinai geros firmos, kokybės, nes jis, šmikis, baisiai nepatvarus . Negalima nusipirkus atidaryt butelioką, ir tikėtis, kad po pusantro mėnesio jis dar "gros" - ne, pakratys kojas smile.gif

Geriausia C koncepcija - kai keli ingredientai sumaišomi, iriškart naudojami maksimum savaitę. Ampulės, tarkim. Tokias turi Germain de Capuccini (gal nevisai tiksiai parašiau, bet rasit). Tas pats Body Shop (geriau serumas, negu kremas - geriau konservuojasi, mažaiu "E" ir tt.). Arba ieškoti firmos, kuri skelbiasi išrradusi, kaip "įkalinti" illgesniam laikui tą vitaminą C. Čia ją vidinė kova, kaip ženklas "štai, mes pagaliau radom jau biggrin.gif )

Žodžiu, reikia pasiknisti smile.gif

Dar yra tokia kosmetika SesDerma - labai kokybiška ir pakenčiamų kainų. Ten labai plati linija su vitaminu C (ir šiaip plati, ji profesionali, Sarmose nedūlėja) . Gal rasit internete, o šiaip draugas masažuotoju dirba salone AS Grožio centras Karoliniškėse/Pilaitėj Vilniuj, - ten jos yra, turbūt galima paimt "paragaut". Aj, dar prisiminiau, kad jie ten turi kažkokį nei tai serumą, nei tai priemonę procedūrų metu nauojamą - kaip tik nuo venų ant kojų, kapiliarų ir tt, tai jis sakė, kad moteraitės šoke nio efekto. Firmos nežinau, bet galit skambtelt.

Tai tiek wink.gif
Nu jei staigiai burokėliu patampi, tai mane gelbėja papračiausias juodos arbatos kompresas. 20 min, ir tvarka.

Papildyta:
QUOTE(Mil@na @ 2013 11 16, 18:08)
Kur galima rasti šios kosmetikos?

Tiekėjas - Femina Bona, Kauniečiai. Pagooglavojus manau rasit (kažkur internete plaukioja saita,s padruodantis ją interetu, ir ne vienas) . Pirkdavau internetu, kad po miestą nesukt ratų smile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Eva-Eva: 11 vasario 2014 - 00:46
QUOTE(Eva-Eva @ 2014 02 11, 01:46)
Dėl saulės ir vitamino C - pirmąkart girdžiu smile.gif Įdomu, kuo motyvuoja tokį pasakymą. Galbūt remdamasi kosmetika, su kiuria dirba, gal ten yra kažkoks procentas rūgšties?

Motyvas paprastas - vitaminas C yra rugstele, o rugstys su UV sukelia pigmentacija smile.gif
Tiesiog naudojant sauletuoju sezonu butina laikytis atsargumo priemoniu (arba visai nenaudoti). Produktus stengtis naudoti vakare, vengti tiesioginiu saules spinduliu, dienos metu butina apsauga su UV filtrais.
Net ir prie tos pacios Germaine de Capuccini vitamino C esencijos pamineta, kad po naudojimo vengti tiesioginių saulės spindulių. Patartina naudoti vakare.

O Vitamino C 'ikalinimui' kaip jus sakote biggrin.gif rekomenduoju mezoterapija vitaminu C, bus tiesiai, tikslingai ir ilgam smile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Estetine: 11 vasario 2014 - 11:33
Na, vitaminas C nėra TA rūgštelė, ji nepriskiriama nei alfa, bei beta rūgštims, kurios nusluoksniuoja odą ir įjautrina ją saulei, aišku, ten , kur jis derinamas su tokį poveikį turinčiomis medžiagomis - tada žinoma - tik vakare naudoti, o dieną saugotis.

Prie tokios gausybės priemonių būna ir tokios, ir tokios - Jūs teisi čia. smile.gif

Turėjau ne vieną priemonę su C būtent nuo pigmentacijos.

Neblogas straipsnis: http://www.madairgro...i-ir-tiesa.html
Atsakyti

Vitaminas C ir yra priemone nuo pigmentacijos, bet jis savo veikimu gali padaryti mikropazeidima, kuris ir gali sukelti pigmentacija smile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Estetine: 11 vasario 2014 - 12:19
Na, ga prieisim KONCENCUSO sutardamios, kad UV apsaugos bet kokiu atveju reikia visada biggrin.gif Snieguotą pavasarį - ypatingai - turim 2 saules - tikrą, ir tą, kur nuo sniego atsispindi, taip kad .. wink.gif
Atsakyti
Narė himalaia kažkada rašė "Kodėl vasarą priemonių su vitaminu C negalima?  Juk C nėra fototoksiškas, kaip tik didina odos atsparumą UV spinduliams."
Atsakyti
sveikos. Pagelbekit man. Visa interneta baigiu isnarsyt, ir vaistinej buvau, klausiau patario... Noriu kokio serumo, emulsijos, stiprinancios kapiliarus ar kremo, skirto probleiskoms vietoms tepti. Naudoju iprasta krema, bet nesinori tepti dar ant virsaus dar vieno g.gif o gal verta?
aktualiausia, jog stiprintu kapiliaru sieneles. Nes kiek vaistinej siule, kiek skaiciau, visi tik mazina raudoni (kas zinoma puiku), bet labiau reikalingas profilaktine priemone. Skaiciau jog beoti serumai neblogi su vitaiminu C, bet vaistinej sake, jog isimti is prekybos...
pasidalinkit patirtimi smile.gif
Atsakyti
As va sita esu naudojus
http://shop.biodroga...p?productID=333

bet turejau tik dvi tas ampulytes tai gal per mazai..tepdavau ta koncentrata ant skruostu, o kai susigerdavo ant virsaus savo kasdienine prieziura..
Turi ir Babor toki koncentrata , bet ten dar brangiau gaunas, jei nemaisau 15 ml apie 140 lt

Sudetis abieju panasi, pagrindas kastonu ekstraktas, man ir kosmetologe sake kad jis lb gerai prie kuperozes
Atsakyti
QUOTE(ingapoc @ 2014 02 13, 22:16)
As va sita esu naudojus
http://shop.biodroga...p?productID=333

bet turejau tik dvi tas ampulytes tai gal per mazai..tepdavau ta koncentrata ant skruostu, o kai susigerdavo ant virsaus savo kasdienine prieziura..
Turi ir Babor toki koncentrata , bet ten dar brangiau gaunas, jei nemaisau 15 ml apie 140 lt

Sudetis abieju panasi, pagrindas kastonu ekstraktas, man ir kosmetologe sake kad jis lb gerai prie kuperozes

vat kazko pansaus ir noriu.
oho, si pakuote gaunas lygiai savaitei, nemenka sumele g.gif kazi kiek/kas kiek laiko reikia naudoti. Bet tarpe vistiek, turbut, kazkokias priemones reik pirkti. Nes jei panaudosiu toki kursa karta, pvz, i pusmeti, kazi kaip cia su ta prevencija ir rezultatais g.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo kavamale: 13 vasario 2014 - 20:57
Zinokit man tai cia biski nesamone tas ju parasymas ta ampule per du kart sunaudot, as viena naudojau tikrai daugiau kaip savaite smile.gif
kiek gi ten reik skruostam ( na pas mane butent jie problematiska vieta )

ten net ne apmule, ten kaip mazi buteliukai tokie, atsisuki, nusilasini kelis lasus ant pirstu ir vel uzsuki
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo ingapoc: 13 vasario 2014 - 21:05
QUOTE(ingapoc @ 2014 02 13, 23:04)
Zinokit man tai cia biski nesamone tas ju parasymas ta ampule per du kart sunaudot, as viena naudojau tikrai daugiau kaip savaite smile.gif
kiek gi ten reik skruostam ( na pas mane butent jie problematiska vieta )

bet va klausimas, kazi nereaguoja su deguonim, nepasidaro neveiksmingas g.gif
Atsakyti
As pas kosmetologe pirkau sita koncentrata, tai ji man nesake kad butina ji sunaudot is karto...
Atsakyti