Įkraunama...
Įkraunama...

Alergiška-jautri-raustanti-kapiliarinė oda

QUOTE(ingriga @ 2013 08 28, 07:32)
Naudojau Rozex, dabar sakė kol gersiu vaistus nenaudoti, tepaliuką pasiūlėVitella (ichtiolas ir cinkas). Antibiotikai Doxycyclinum (doxy-M-ratiopharm 100 mg)

Man buvo kazkada israsyta tas pats

QUOTE(ingapoc @ 2013 08 28, 08:03)
.
Tai toks pats 'rinkinys' kaip pas mane - doxycyklinas plius Rozex
tik man juos paskyre vienu metu naudot

o prie rosacejos nei viena nenaudojot isvirsiniu antibiotiku - 2% eritromycino gelio?

As naudojau eritromicino geli,tepiau nakciai,ryte reikia labai gerai nusiplauti ar nuvalyti,kad nesureaguotu su saule. Bet man geriausiai padeda Rozex,kol kas nieko geresnio nepavyko prisitaikyti.
Atsakyti
QUOTE(BonaDona @ 2013 08 28, 16:40)
Bet man geriausiai padeda Rozex,kol kas nieko geresnio nepavyko prisitaikyti.

O juo tepi pastoviai, ar tik per paumėjimus g.gif
Atsakyti
QUOTE(ingriga @ 2013 08 28, 17:15)
O juo tepi pastoviai, ar tik per paumėjimus  g.gif

Zinok, beveik pastoviai, nebent viena kokia diena per savaite pamirstu. Kai sutepiau pirma tubele, tai padariau kazkur menesio pertrauka ir vel pradejau. Dabar antra jau tepu.
Atsakyti
QUOTE(BonaDona @ 2013 08 28, 16:40)

As naudojau eritromicino geli,tepiau nakciai,ryte reikia labai gerai nusiplauti ar nuvalyti,kad nesureaguotu su saule.

O jums gydytoja sake kad eritromicynas reaguoja su saule?
nes man sake du kart dienoj tept, ryte ir vakare..

Atsakyti
QUOTE(ingapoc @ 2013 08 28, 20:33)
O jums gydytoja sake kad eritromicynas reaguoja su saule?
nes man sake du kart dienoj tept, ryte ir vakare..

Taip, butent tai ir pabreze-gerai nuplauti, nes reaguoja su saule. Lankausi Vilniuje, Kauno g.
Atsakyti
Rosez as irgi naudojau, man labai padejo, dabar kai po lazerio pasitvarke veidas man jo kaip ir nebereikia, bet jai labai raudona oda, tai Rosex tinka.
Atsakyti
Kur perkat šias priemones?? Nes dabar žandus maskuoju pudra ir spec. maskikliu...
Atsakyti
Vaistinėje, Rozex yra receptinis tepaliukas.
Atsakyti
QUOTE(BonaDona @ 2013 08 28, 21:56)
Taip, butent tai ir pabreze-gerai nuplauti, nes reaguoja su saule. Lankausi Vilniuje, Kauno g.

Nu geras...o as jau savaite kaip tepu ryte-vakare..
bet turiu pasakyt, kad rezultatas po savaites naudojimo yra..

o jus kai panaudojot eritromycina, Rozexa iskart pradejot naudot ar davet kazkiek laiko odai pailset?
Atsakyti
QUOTE(ingapoc @ 2013 08 29, 06:59)
Nu geras...o as jau savaite kaip tepu ryte-vakare..
bet turiu pasakyt, kad rezultatas po savaites naudojimo yra..

o jus kai panaudojot eritromycina, Rozexa iskart pradejot naudot ar davet kazkiek laiko odai pailset?

Po eritromicino kokius 2 men.nieko netepiau. smile.gif Bukle buvo vidutiniska,kai pasirodziau gydytojai israse Rozex.
Atsakyti
QUOTE(BonaDona @ 2013 08 29, 12:19)
Po eritromicino kokius 2 men.nieko netepiau. smile.gif Bukle buvo vidutiniska,kai pasirodziau gydytojai israse Rozex.

Nepaklausiau gi svarbiausio klausimo smile.gif - gal atsimenat kiek laiko tepet eritromycina?
Atsakyti
QUOTE(ingapoc @ 2013 08 29, 16:54)
Nepaklausiau gi svarbiausio klausimo  smile.gif - gal atsimenat kiek laiko tepet eritromycina?

Dvi savaites 4u.gif
Atsakyti