Įkraunama...
Įkraunama...

Alergiška-jautri-raustanti-kapiliarinė oda

Sveiki. Nutiko tokia problemele per isvyka svetur(Vokietija), po visos dienos pasivaiksciojimo (oras buvo baisus, pute labai stiprus vejas, snigo temeperatura apie -2C).pastebejau kad skruotikauliai labai raudoni.
Praejo savaite, o skruostai liko raudoni. Kaip galvoju busiu nusales veida sad.gif, o gal kita problema yra, kokia Jusu nuomone. Veido spalva visada buvo raudonesne negu yprastai, bet su tuo buvau su tuo susitaikes. Siuo metu akyvaizdziai matosi raudonumas.
NusipirkesBIODERMA krema, raustanciai odai, bet ziuriu ne kiek nepadeda.naudoju apie 5 dienas.
Esu labai stipriai pasimetes, Gal Jus patarsit kur kreiptis, koy alieju naudot ar kitas priemones.

Aciu uz nuomones ir sugaista laika smile.gif
Atsakyti
Iš bet kurio kremo rezultato reiktų tikėtis ne mažiau kaip po mėnesio, nes per tiek laiko oda regeneruoja.
Šiaip gerai būtų pagerti Triovit, jame yra visko, ko reikia odai (ir ne tik), na ir šiaip pavasarį labai ne pro šalį. Padės sustiprinti odos imunitetą, ir ji pati apsigins ir užgis.
Dar padėtų kremai ne tik su vitaminu C, bet ir su vitaminu K, kuris stiprina kapiliarus. Askorutinas.

Galima dar patepti skystu aliejiniu vitaminu A+E+D vakarais.

Aš dabar naudoju Avene Antirougeurs Fort - pastebėjau, kad padeda, tik reikia kantrybės.

Na, ir plauti virintu vandeniu, kad papildomai neerzinti. Susitvarkys wink.gif

Papildyta:
Tiesa, berašant prisiminiau tokį bobutišką receptą biggrin.gif Prie nušalimų ir šiaip sudirgintos odos - super. Mano riebi, bet kaip nekeista, tinka g.gif

Paimam kiaulės taukų švarių, ir bešildant vandens vonelėj, kai jau pasidaro skysti, įpilam alijošiaus tiesiai iš lapo nuo palangės. Na, ir kokį lašelį eterinio aliejaus dėl kvapo (tiktų citrusai, jie kapiliarams gerai). Ir makaluojam, kad gerai susimaišytų, vis pamaišom, kol masė taps vientisa. Galima minėtų vitaminų įlašinti dar. Na, fantazuokit wink.gif Gal dar ką galima sugalvoti įdėti, tarkim, morkų sulčių.

Bent jau man per naktį šitas marmaliukas wow kaip nuramina.
Atsakyti
QUOTE(Magas @ 2013 03 20, 15:28)
Tamanu aliejus neblogai padeda, bent jau man arba galim maisyti Tamanu ir Ersketroziu, gaila,kad tinka tik vakarui, nes tamanu aliejus turi zalia atspalvi

P.S. beja jis netinka jei yra alergija riesutams

smile.gif))) manes vyrs su sviestmedziu I lova neileidzia, o CIA dar tamanus Pasiule thumbup.gif thumbup.gif
Reiktu inspeti kad tas reikalas labai jau specifiskai "dvokia" rolleyes.gif rolleyes.gif
Atsakyti
Mergaites, noriu pasidalinti savo patirtimi paskutiniu metu smile.gif anksciau sitoje temoje esu rasiusi, ka naudojau ir kaip sekes doh.gif siuo metu jau beveik ketvirta savaite naudoju rosehip oil ax.gif (A'kin firmos as naudoju) is pradziu nesimate jokio pagerejimo apie savaite, bet buvau kantri biggrin.gif uztat dabar, kai matau pagerejima, galiu tvirtinti, kad jis man padejo sumazinti ne tik raudoni bet ir berimus.

Ir dar pasakysiu blush2.gif pirmiausia, atsisakiau visu gydytoju siulomu vaistu, ismeciau is galvos gydytojo pasakyta diagnoze, kad man yra rozine, "istryniau" tai is pasamones biggrin.gif ziuredama i save veidrodyje, atsiprasiau odos, kad ja susargdinau,pradejau sau garsiai kartoti, kokia mano oda puiki, sakau aciu, kad sveikstu kiekviena diena blush2.gif as tikiu, teigiamu minciu galia, uztat tai praktikuoju ir jau pradejau dziaugtis rezultatais...kam tai nepriimtina, neuzmetykit akmenim prasau lotuliukas.gif
Atsakyti
Jokių akmenų biggrin.gif
Ant veido odos emocijos savo ženklus uždeda, čia ir gydytojai patvirtino, kad pozityvūs žmonės žymiai sveikesni, nors tarkim ir parūko, ir įkala. Labai svarbu susitarti su savimi, ir savo "liga". Aš irgi pastebėjau tai.
Mane baisiai berdavo kadaise - kaip dilgėlinė, ar panašiai, bet diagnozės taip ir nerado. Pavargau kariauti pastoviai, tepalas tepalą vijosi doh.gif , ir nieko, tik dar blogiau. Tada aš nusispjoviau į tai, ir kai išberdavo, tiesiog sakydavau sau - nu ir kas? Tuoj praeis. Ir su laiku tai mažėjo, mažėjo, ir paskui išviso dingo. Manau, kad čia minčių galia wink.gif
Pozityvas gydo.
Atsakyti
Tai jau tikrai, manau, kad teigiamas nusiteikimas labai padeda rolleyes.gif Aš irgi kai prisimenu, tvirtinu sau, kad mano plaukai storėja, oda gražėja, spuogeliai dingsta biggrin.gif
Atsakyti
Labai gerai kam minčių galia padeda, o man kadangi nepadėjo teko kreiptis pas dermatologę doh.gif patvirtino rožinės diagnozę ir išrašė vaistų verysad.gif
Atsakyti
QUOTE(ingriga @ 2013 08 27, 17:18)
Labai gerai kam minčių galia padeda, o man kadangi nepadėjo teko kreiptis pas dermatologę  doh.gif  patvirtino rožinės diagnozę ir išrašė vaistų  verysad.gif

Sveikute. Nu man irgi vien mintys nelabai kažkaip padeda smile.gif Jei būčiau tik galvojusi, o ne gydžiusis, kažin, kaip dabar atrodyčiau blush2.gif Čia gal padeda toms, kurių problema nėra didelė mirksiukas.gif O kokius vaistus jums skyrė?
Atsakyti
Dabar paūmėjimas, didelis uždegimas todėl liepė pagerti antibiotikus dvi sav., nes kremas nepadeda doh.gif
Atsakyti
ingriga, kokiu antibiotiku israse ir koki krema ( tepala ) naudojat?
Atsakyti
Naudojau Rozex, dabar sakė kol gersiu vaistus nenaudoti, tepaliuką pasiūlėVitella (ichtiolas ir cinkas). Antibiotikai Doxycyclinum (doxy-M-ratiopharm 100 mg)
Atsakyti
Tai toks pats 'rinkinys' kaip pas mane - doxycyklinas plius Rozex
tik man juos paskyre vienu metu naudot

o prie rosacejos nei viena nenaudojot isvirsiniu antibiotiku - 2% eritromycino gelio?
Atsakyti