Sveiki. Nutiko tokia problemele per isvyka svetur(Vokietija), po visos dienos pasivaiksciojimo (oras buvo baisus, pute labai stiprus vejas, snigo temeperatura apie -2C).pastebejau kad skruotikauliai labai raudoni.
Praejo savaite, o skruostai liko raudoni. Kaip galvoju busiu nusales veida , o gal kita problema yra, kokia Jusu nuomone. Veido spalva visada buvo raudonesne negu yprastai, bet su tuo buvau su tuo susitaikes. Siuo metu akyvaizdziai matosi raudonumas.
NusipirkesBIODERMA krema, raustanciai odai, bet ziuriu ne kiek nepadeda.naudoju apie 5 dienas.
Esu labai stipriai pasimetes, Gal Jus patarsit kur kreiptis, koy alieju naudot ar kitas priemones.
Aciu uz nuomones ir sugaista laika
Iš bet kurio kremo rezultato reiktų tikėtis ne mažiau kaip po mėnesio, nes per tiek laiko oda regeneruoja.
Šiaip gerai būtų pagerti Triovit, jame yra visko, ko reikia odai (ir ne tik), na ir šiaip pavasarį labai ne pro šalį. Padės sustiprinti odos imunitetą, ir ji pati apsigins ir užgis.
Dar padėtų kremai ne tik su vitaminu C, bet ir su vitaminu K, kuris stiprina kapiliarus. Askorutinas.
Galima dar patepti skystu aliejiniu vitaminu A+E+D vakarais.
Aš dabar naudoju Avene Antirougeurs Fort - pastebėjau, kad padeda, tik reikia kantrybės.
Na, ir plauti virintu vandeniu, kad papildomai neerzinti. Susitvarkys
Papildyta:
Tiesa, berašant prisiminiau tokį bobutišką receptą Prie nušalimų ir šiaip sudirgintos odos - super. Mano riebi, bet kaip nekeista, tinka
Paimam kiaulės taukų švarių, ir bešildant vandens vonelėj, kai jau pasidaro skysti, įpilam alijošiaus tiesiai iš lapo nuo palangės. Na, ir kokį lašelį eterinio aliejaus dėl kvapo (tiktų citrusai, jie kapiliarams gerai). Ir makaluojam, kad gerai susimaišytų, vis pamaišom, kol masė taps vientisa. Galima minėtų vitaminų įlašinti dar. Na, fantazuokit Gal dar ką galima sugalvoti įdėti, tarkim, morkų sulčių.
Bent jau man per naktį šitas marmaliukas wow kaip nuramina.
Šiaip gerai būtų pagerti Triovit, jame yra visko, ko reikia odai (ir ne tik), na ir šiaip pavasarį labai ne pro šalį. Padės sustiprinti odos imunitetą, ir ji pati apsigins ir užgis.
Dar padėtų kremai ne tik su vitaminu C, bet ir su vitaminu K, kuris stiprina kapiliarus. Askorutinas.
Galima dar patepti skystu aliejiniu vitaminu A+E+D vakarais.
Aš dabar naudoju Avene Antirougeurs Fort - pastebėjau, kad padeda, tik reikia kantrybės.
Na, ir plauti virintu vandeniu, kad papildomai neerzinti. Susitvarkys
Papildyta:
Tiesa, berašant prisiminiau tokį bobutišką receptą Prie nušalimų ir šiaip sudirgintos odos - super. Mano riebi, bet kaip nekeista, tinka
Paimam kiaulės taukų švarių, ir bešildant vandens vonelėj, kai jau pasidaro skysti, įpilam alijošiaus tiesiai iš lapo nuo palangės. Na, ir kokį lašelį eterinio aliejaus dėl kvapo (tiktų citrusai, jie kapiliarams gerai). Ir makaluojam, kad gerai susimaišytų, vis pamaišom, kol masė taps vientisa. Galima minėtų vitaminų įlašinti dar. Na, fantazuokit Gal dar ką galima sugalvoti įdėti, tarkim, morkų sulčių.
Bent jau man per naktį šitas marmaliukas wow kaip nuramina.
QUOTE(Magas @ 2013 03 20, 15:28)
Tamanu aliejus neblogai padeda, bent jau man arba galim maisyti Tamanu ir Ersketroziu, gaila,kad tinka tik vakarui, nes tamanu aliejus turi zalia atspalvi
P.S. beja jis netinka jei yra alergija riesutams
P.S. beja jis netinka jei yra alergija riesutams
))) manes vyrs su sviestmedziu I lova neileidzia, o CIA dar tamanus Pasiule
Reiktu inspeti kad tas reikalas labai jau specifiskai "dvokia"
Mergaites, noriu pasidalinti savo patirtimi paskutiniu metu anksciau sitoje temoje esu rasiusi, ka naudojau ir kaip sekes siuo metu jau beveik ketvirta savaite naudoju rosehip oil (A'kin firmos as naudoju) is pradziu nesimate jokio pagerejimo apie savaite, bet buvau kantri uztat dabar, kai matau pagerejima, galiu tvirtinti, kad jis man padejo sumazinti ne tik raudoni bet ir berimus.
Ir dar pasakysiu pirmiausia, atsisakiau visu gydytoju siulomu vaistu, ismeciau is galvos gydytojo pasakyta diagnoze, kad man yra rozine, "istryniau" tai is pasamones ziuredama i save veidrodyje, atsiprasiau odos, kad ja susargdinau,pradejau sau garsiai kartoti, kokia mano oda puiki, sakau aciu, kad sveikstu kiekviena diena as tikiu, teigiamu minciu galia, uztat tai praktikuoju ir jau pradejau dziaugtis rezultatais...kam tai nepriimtina, neuzmetykit akmenim prasau
Ir dar pasakysiu pirmiausia, atsisakiau visu gydytoju siulomu vaistu, ismeciau is galvos gydytojo pasakyta diagnoze, kad man yra rozine, "istryniau" tai is pasamones ziuredama i save veidrodyje, atsiprasiau odos, kad ja susargdinau,pradejau sau garsiai kartoti, kokia mano oda puiki, sakau aciu, kad sveikstu kiekviena diena as tikiu, teigiamu minciu galia, uztat tai praktikuoju ir jau pradejau dziaugtis rezultatais...kam tai nepriimtina, neuzmetykit akmenim prasau
Jokių akmenų
Ant veido odos emocijos savo ženklus uždeda, čia ir gydytojai patvirtino, kad pozityvūs žmonės žymiai sveikesni, nors tarkim ir parūko, ir įkala. Labai svarbu susitarti su savimi, ir savo "liga". Aš irgi pastebėjau tai.
Mane baisiai berdavo kadaise - kaip dilgėlinė, ar panašiai, bet diagnozės taip ir nerado. Pavargau kariauti pastoviai, tepalas tepalą vijosi , ir nieko, tik dar blogiau. Tada aš nusispjoviau į tai, ir kai išberdavo, tiesiog sakydavau sau - nu ir kas? Tuoj praeis. Ir su laiku tai mažėjo, mažėjo, ir paskui išviso dingo. Manau, kad čia minčių galia
Pozityvas gydo.
Ant veido odos emocijos savo ženklus uždeda, čia ir gydytojai patvirtino, kad pozityvūs žmonės žymiai sveikesni, nors tarkim ir parūko, ir įkala. Labai svarbu susitarti su savimi, ir savo "liga". Aš irgi pastebėjau tai.
Mane baisiai berdavo kadaise - kaip dilgėlinė, ar panašiai, bet diagnozės taip ir nerado. Pavargau kariauti pastoviai, tepalas tepalą vijosi , ir nieko, tik dar blogiau. Tada aš nusispjoviau į tai, ir kai išberdavo, tiesiog sakydavau sau - nu ir kas? Tuoj praeis. Ir su laiku tai mažėjo, mažėjo, ir paskui išviso dingo. Manau, kad čia minčių galia
Pozityvas gydo.
Tai jau tikrai, manau, kad teigiamas nusiteikimas labai padeda Aš irgi kai prisimenu, tvirtinu sau, kad mano plaukai storėja, oda gražėja, spuogeliai dingsta
Labai gerai kam minčių galia padeda, o man kadangi nepadėjo teko kreiptis pas dermatologę patvirtino rožinės diagnozę ir išrašė vaistų
QUOTE(ingriga @ 2013 08 27, 17:18)
Labai gerai kam minčių galia padeda, o man kadangi nepadėjo teko kreiptis pas dermatologę patvirtino rožinės diagnozę ir išrašė vaistų
Sveikute. Nu man irgi vien mintys nelabai kažkaip padeda Jei būčiau tik galvojusi, o ne gydžiusis, kažin, kaip dabar atrodyčiau Čia gal padeda toms, kurių problema nėra didelė O kokius vaistus jums skyrė?
Dabar paūmėjimas, didelis uždegimas todėl liepė pagerti antibiotikus dvi sav., nes kremas nepadeda
ingriga, kokiu antibiotiku israse ir koki krema ( tepala ) naudojat?
Naudojau Rozex, dabar sakė kol gersiu vaistus nenaudoti, tepaliuką pasiūlėVitella (ichtiolas ir cinkas). Antibiotikai Doxycyclinum (doxy-M-ratiopharm 100 mg)
Tai toks pats 'rinkinys' kaip pas mane - doxycyklinas plius Rozex
tik man juos paskyre vienu metu naudot
o prie rosacejos nei viena nenaudojot isvirsiniu antibiotiku - 2% eritromycino gelio?
tik man juos paskyre vienu metu naudot
o prie rosacejos nei viena nenaudojot isvirsiniu antibiotiku - 2% eritromycino gelio?