Įkraunama...
Įkraunama...

Alergiška-jautri-raustanti-kapiliarinė oda

Na o man kosmetologe siule pabandytti clinique krema raustanciai odai g.gif o siaip, prausikli, rekomendavo o.d.a. firmos, kazkoks rugstinis. Nu bet ar jautriai odai tai galima? O gal kaip tik nieko... g.gif Tik sake spirito kad nebutu sudetyje kosmetikos g.gif nu tas clinique, nepigus, jei ka gelbes tai valio o jei ne doh.gif g.gif
vavute, o pas jum, kai oda rami, jos nieks nesunervine jokie dirgikliai, ar eina iziureti kapiliarus, ar jums ta problema kiaura para buna? Nes pas mane tik kaip minejau, kokiais atvejais. Tiesa, vasara kai gauna saules oda, bukle pagereja, ne taip matosi tas raudonis g.gif
Atsakyti
Man kosmetologe isiule C vitamino ( atopnei, jautiria odai) toks purskiklis ala visiskai naturalus, siaip visai nieko patinka smile.gif
Atsakyti
As nuo siandien pradejau naudoti vaistus/tepala Rozex, tai antibijotikas. Viliuosi, kad pades 4u.gif
O siaip naudoju vitamino C kapsules, krema su deguonimi ir vitaminu C, kauke su deguonimi.
Ir dar pastebejau pagerejima po to kai meciau valgyti astru maista. Siaip be jo gyventi negalejau, dabar pratinuosi. Kavos nemesiu smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Rutele_S @ 2012 11 11, 17:06)
vavute, o pas jum, kai oda rami, jos nieks nesunervine jokie dirgikliai, ar eina iziureti kapiliarus, ar jums ta problema kiaura para buna? Nes pas mane tik kaip minejau, kokiais atvejais. Tiesa, vasara kai gauna saules oda, bukle pagereja, ne taip matosi tas raudonis g.gif

To vadinamo tinkliuko kapiliaru nesimato siaip, tik labai is arti ir per ta stikla su lempa galima juos iziuret. O oda siaip paraudonuoja, kada jai reikia..
Del saules sutinku kad maziau buna paraude kai idegus oda, bet is kitos puses ziurint, tai kraujagyslem labai nepatinka nei saule nei soliariumas, silpneja jos doh.gif vienzodziu , ka daryt nezinau.. Kosmetologe siule atsirinkt lengva gerai maskuojancia pudryte, bet as beveik nesidazau, kasdien naudojamas tusas ir lupu blizgis, o pudra kasdien turbut ne man blush2.gif
Dar siule toki dalykeli pabandyti. susirast vaistinej tepalus kurie skirti venom stiprinti (ne gelinius o kremines konsistencijos), kuriuose yra kastonu ekstrakto ir bandyt det kaip kaukytes (tarkim 20 min), nes sake kad jokiu kaukiu ar stebuklingu kremu kurie panaikintu kapiliarus nera.
Kosmetologe pravede paskaita apie kraujagysles, kas ir kaip, tai dabar siek tiek pazengus tame reikale, o esme tokia kad nieko jom nepadarysi, tik gali siektiek stiprint. O jei yra nemazai atliekamu pinigu lazeris, porai metu problemele gali sutvarkyti.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo vavute11: 12 lapkričio 2012 - 09:35
QUOTE(vavute11 @ 2012 11 12, 10:31)
To vadinamo tinkliuko kapiliaru nesimato siaip, tik labai is arti ir per ta stikla su lempa galima juos iziuret. O oda siaip paraudonuoja, kada jai reikia..
Del saules sutinku kad maziau buna paraude kai idegus oda, bet is kitos puses ziurint, tai kraujagyslem labai nepatinka nei saule nei soliariumas, silpneja jos  doh.gif  vienzodziu , ka daryt nezinau.. Kosmetologe siule atsirinkt lengva gerai maskuojancia pudryte, bet as beveik nesidazau, kasdien naudojamas tusas ir lupu blizgis, o pudra kasdien turbut ne man  blush2.gif
Dar siule toki dalykeli pabandyti. susirast vaistinej tepalus kurie skirti venom stiprinti (ne gelinius o kremines konsistencijos), kuriuose yra kastonu ekstrakto ir bandyt det kaip kaukytes (tarkim 20 min), nes sake kad jokiu kaukiu ar stebuklingu kremu kurie panaikintu kapiliarus nera.
Kosmetologe pravede paskaita apie kraujagysles, kas ir kaip, tai dabar siek tiek pazengus tame reikale, o esme tokia kad nieko jom nepadarysi, tik gali siektiek stiprint. O jei yra nemazai atliekamu pinigu lazeris, porai metu problemele gali sutvarkyti.

Del to tepalo su kastonu ekstraktu reikes isbandyt manau nepakenks g.gif
o ant nosies buvo matyt trukes vienas grazuolis, tai lazeriu susitvarkiau, neatsinaujina jau kokie 8 metai. Tfu tfu tfu , kad neprisikalbejus. Jei vel bus tokia ryski beda vel eisiu ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Eimante @ 2012 11 10, 22:05)
Kai prasideda degimas veido ir berimas tai jo, tik kakta visa buna kai tarka  doh.gif  bet taip jau tikrai baisokai  unsure.gif  atlegus raudonumui praeidavo ir tas grubletumas odos, bet paskutiniu metu nei raudonis visiskai praeina nei spuogiukai ar kaip juos pavadint net nezinau  g.gif  as neisivaizduoju, kam alergiska buciau, nes per visa gyvenima iki tol kol prasidejo sis raudonis, niekad ir nebuvo jokiu alergiju... g.gif

Pas gydytoja nueinu cia UK bet iki siol dar nedave siuntimo pas odos gydytoja, vis israso antibiotiku ar fucibet ar fucidin ir viska...sako cia dermatitas, sako mes rozine vadinam seborejiniu dermatitu  doh.gif  i LT kai gryztu tai dazniausiai "ramybes busenoj"  biggrin.gif  daktaras vis sako, kad nieko negaliu padet, net tyrimo nebuna is ko paimt, nors paskutini karta dare del erkutes, bet nerado..

Jei beria tik kakta, tai cia ne rozine, prie rozines rausta, kaista ir beria drugelio formos vietose - tai nosis ir skruostai, na, dar smakras... cia tau, matyt, dermatitas. Dermatita ir gydo Elidel tepaliuku, bet dermatologai sake, kad juo gydo ir rozine.
Siulyciau tau tikrai isbandyti Elidel ir paziuresi, kaip tau bus po jo panaudojimo.
Pas mus ji galima nusipirkti ir be recepto, nezinau, kaip UK, gal tik su receptu.
Atsakyti
Pas mane visa nosis sutrukinejusi sad.gif Labai gerai matosi paziurejus is arti..
Maskuoju as mineraline pudra.
Atsakyti
Sveikos 4u.gif
Turiu ir as tokia pacia problema, anksciau kazkaip to nesureiksmindavau,nes oda paraudonuodavo tik parejus is lauko i silta patalpa,o jautria oda turiu jau nuo pat mazu dienu. Mazdaug pries metus kosmetologe ikalbejo rugstini veido valyma pasidaryt,nes pas mane labai daug inkstiru,budavo kad ir isberia labai, ypac zandus ir smakra, nezinau ar sutapimas cia ar ne,bet poto odos bukle isvis pablogejo, del jokios priezasties oda pradedavo kaisti,persteti, vietom net pleiskanoti,aplink nosi pasirode smulkus kapiliarai,zandai tokie kaip graubleti visi paliko. Vasaros gale drauge rekomendavo odos daktara, taigi pasirodo man rozine,israse menesi laiko gerti antibijotikus ir tepaliuka veidui, dabar oda jau apsitvarkiusi,bet zandai ir nosis vistiek raudoni,be pudros jau negaliu iseiti niekur doh.gif
Taigi norejau paklausti gal kuri esate bandzsiusi sia procedura su aparatu LYMPHOBIONY L300,ar isvis tokiai odai galima darytis? Pas mane po spuogu daug smulkiu randeliu like,cia raso kad panaikina randeliuis,taip pat stiprina kapiliarus g.gif
Atsakyti
QUOTE(Rutele_S @ 2012 11 12, 14:46)
Del to tepalo su kastonu ekstraktu reikes isbandyt manau nepakenks g.gif
o ant nosies buvo matyt trukes vienas grazuolis, tai lazeriu susitvarkiau, neatsinaujina jau kokie 8 metai. Tfu tfu tfu , kad neprisikalbejus. Jei vel bus tokia ryski beda vel eisiu ax.gif

kur salinais, as matau tik viena buda, kad nebebuciau raudona tik lazeri, na bent keliems metams bus ramu. :-) o tai pinigai i bala nuo tu kremu :-)
Atsakyti
QUOTE(AZURA @ 2012 11 12, 14:45)
Jei beria tik kakta, tai cia ne rozine, prie rozines rausta, kaista ir beria drugelio formos vietose - tai nosis ir skruostai, na, dar smakras... cia tau, matyt, dermatitas. Dermatita ir gydo Elidel tepaliuku, bet dermatologai sake, kad juo gydo ir rozine.
Siulyciau tau tikrai isbandyti Elidel ir paziuresi, kaip tau bus po jo panaudojimo.
Pas mus ji galima nusipirkti ir be recepto, nezinau, kaip UK, gal tik su receptu.

Manau, kad gal kaip sakei anksciau, kad rozine ir plius dermatitas doh.gif aisku maziausiai noriu kad taip butu, bet....o prie dermatito ir buna tas kaitimas ir degimas bei raudonis ? is tikruju ant skruostu nebuna spuogeliu, ant nosies ir apie buna bet jie pavieniai, o kakta tai atrodo kai kita skura pasidengia..tik kai uzeina tas deginimas ir raudonis tai mano nosis man toookia didele atrodo doh.gif unsure.gif paburkus kazkokia... elidel pas mus su receptu unsure.gif eisiu pas daktara kita savaite ziuresim ka pasakys, aciu uz rupesti 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Eimante @ 2012 11 13, 23:37)
Manau, kad gal kaip sakei anksciau, kad rozine ir plius dermatitas  doh.gif  aisku maziausiai noriu kad taip butu, bet....o prie dermatito ir buna tas kaitimas ir degimas bei raudonis ?  is tikruju ant skruostu nebuna spuogeliu, ant nosies ir apie buna bet jie pavieniai, o kakta tai atrodo kai kita skura pasidengia..tik kai uzeina tas deginimas ir raudonis tai mano nosis man toookia didele atrodo  doh.gif  unsure.gif  paburkus kazkokia...  elidel pas mus su receptu unsure.gif eisiu pas daktara kita savaite ziuresim ka pasakys, aciu uz rupesti  4u.gif

Taip, prie dermatito buna kaitimas, degimas, raudonis, bet ir prie rozines taip pat buna. Sakai, kad tau patinsta, paburksta nosis... va cia jau rozines pozymiai.
Kai liga paumeja, tada viskas stipriai pablogeja, buna net oda pradeda melynuoti nuo degimo, kaitimo, raudonio; patinsta, paburksta nosis, gali pradeti degti akys, niezteti, persteti oda, oda pasidaro skausminga, gali daugiau isberti... o tai reiskia, kad tuo metu yra uzdegimas, ligos paumejimas. Dazniausiai paumeja pavasari ir rudeni.
As mazdaug zinau, ka tau paskirs gydytojas. Dermatologu gydymo metodai beveik vienodi. Parasyk po dermatologo vizito, idomu ka tau pasakys, koki gydyma paskirs. Idomu, kaip Anglijoje gydo smile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo AZURA: 14 lapkričio 2012 - 00:19
QUOTE(AZURA @ 2012 11 13, 22:14)
Taip, prie dermatito buna kaitimas, degimas, raudonis, bet ir prie rozines taip pat buna. Sakai, kad tau patinsta, paburksta nosis... va cia jau rozines pozymiai.
Kai liga paumeja, tada viskas stipriai pablogeja, buna net oda pradeda melynuoti nuo degimo, kaitimo, raudonio; patinsta, paburksta nosis, gali pradeti degti akys, niezteti, persteti oda, oda pasidaro skausminga, gali daugiau isberti... o tai reiskia, kad tuo metu yra uzdegimas, ligos paumejimas. Dazniausiai paumeja pavasari ir rudeni.
As mazdaug zinau, ka tau paskirs gydytojas. Dermatologu gydymo metodai beveik vienodi. Parasyk po dermatologo vizito, idomu ka tau pasakys, koki gydyma paskirs. Idomu, kaip Anglijoje gydo smile.gif

4u.gif kolkas dar tik issikovojau siuntima pas dermatologa doh.gif lauksiu dar kokias 3 savaites kol gausiu, gal ir ilgiau, nes sventes ant nosies. Kiek jau laiko einu pas savo vidaus daktara, tai sikart sako, ko tu nori is manes?? tipo mazdaug jis man jau prirases skirtingu vaistu ir tepalu nuo vis kitu ligu!!sakau siuntimo pas dermatologa gal pagaliau, uzteks ekspermentuoti... doh.gif o kol lauksiu vizito, israse eritromicino, losjono veidui,. unsure.gif sake cia acne!! doh.gif ir kaitimas sake, ir nosies paburkima,s ir pastovus raudonis,ir vienzo visi kiti niuansai yra del aknes unsure.gif verysad.gif bet kaip gali but akne?? juk jei ji butu, tai visad butu, o tarkim snd man ramybes periodas, jokio spuogelio o uzvakar buvo baisu...isnd uztat nosis raudona kaip senio salcio...ir kaista nuolat...paburkus..viskas tesiasi taip ilgai, toks jausmas kad kovoju su vejo malunais.. verysad.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Eimante: 30 lapkričio 2012 - 16:38